• چهارشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402090100928
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان سینمایی عنوان کرد

افتتاح ۲۳۴ سالن سینما طی دو سال گذشته/ تشکیل شورای سینما در استان‌ها

افتتاح ۲۳۴ سالن سینما طی دو سال گذشته/ تشکیل شورای سینما در استان‌ها

ایسنا/گیلان رئیس سازمان سینمایی، با اشاره به برنامه‌ریزی برای رشد ۸۵ درصدی تعداد سالن‌های سینما در کشور تا پایان دولت سیزدهم، عنوان کرد: طی دو سال گذشته ۲۳۴ سالن افتتاح شده که تا پایان سال به ۳۰۰ سالن می‌رسد.

محمد خزاعی امروز، اول آذرماه در نشست با اصحاب سینمایی استان گیلان که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با اشاره به شناخت خود نسبت به مسائل سینما، اظهار کرد: مهمترین معضل حوزه سینما در استان ها زیرساخت است.

وی با بیان اینکه سینمای ایران در جهان اسلام جایگاه اول را دارد، افزود: جایگاه سینمای ایران در حوزه بین الملل از نظر شاخص های سینمایی شامل تولید فیلم و تعداد جوایز نیز اول تا دوازدهم است.

رئیس سازمان سینمایی تعداد سالن‌های سینما در کشور تا سال ۱۴۰۰ را ۵۷۰ سالن دانست و تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ شهر بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت داشتیم که فاقد سالن سینما بودند لذا توسعه زیرساخت سینما و سالن های نمایشی را در اولویت قرار دادیم و مقرر شده طی چهار سال حداقل ۴۳۰ سالن به چرخه سینمایی ایران افزوده شود و تا ۱۴۰۴ به ۱۰۰۰ سالن سینما برسیم.

خزاعی با اشاره به برنامه ریزی برای رشد ۸۵ درصدی تعداد سالن های سینما در کشور تا پایان دولت سیزدهم، عنوان کرد: طی دو سال گذشته ۲۳۴ سالن افتتاح شده که تا پایان سال به ۳۰۰ سالن می رسد.

وی احداث زیرساخت‌های سینمایی را زمان بر دانست و خاطرنشان کرد: اگرچه هنرمندان و سینماگران همواره دغدغه سینما و فیلم دیدن در سالن های استاندارد را داشته اند، اما قبلا این دغدغه در مردم وجود نداشت و گفتمان مسئولان نبود؛ در حال حاضر با مطالبه مردمی مواجه هستیم که یک حق طبیعی است.

رئیس سازمان سینمایی، از تبدیل شدن سینما به یک جریان ملی و گفتمانی بین مردم و مسئولان گفت و خاطرنشان کرد: امروزه مسئولان ما دریافته اند که سالن سینما مانند کتابخانه و ورزشگاه و پارک یک نیاز است، زیرا سینما فضایی فرهنگی، اجتماعی، سرگرمی و آموزشی دارد.

وی با اشاره به مصوبه شورای عالی سینما مبنی بر احداث سالن سینما در شهرهای بالای ۱۰۰ نفر جمعیت، تاکید کرد: همچنین به دنبال حمایت از سینما در بخش خصوصی هستیم و مجتمع های فرهنگی و هنری باید جهت تکمیل و تجهیز به بخش خصوصی واگذار شود.

خزاعی با بیان اینکه به زودی تمام دفاتر انجمن سینمای جوان را برای فیلمسازان مجهز می‌کنیم، گفت: تهیه کننده نقش مهمی در فیلمسازی استان ها دارد لذا تا تهیه کننده در استان ها فعال نشود، صنعت فیلم سازی در استان‌ها احیا نمی شود.

وی سهمیه سالانه انجمن سینمای جوانان ایران را پنج فیلم دانست و متذکر شد: شکل گیری تشکل های صنفی سینمایی در استان ها ضرورت دارد؛ همچنین به دنبال تشکیل شورای عالی سینما، شورای سینمایی استان ها نیز تشکیل می شود تا ظرفیت های استان را در حوزه سینما شناسایی کنیم.

رئیس سازمان سینمایی، بازنشستگی را یکی از مقوله های مهم در حوزه معیشت هنرمندان دانست و اظهار کرد: در حوزه مسکن نیز با دغدغه هنرمندان مواجه هستیم و لذا پیگیری ساخت مسکن برای ۲۰۰۰ هنرمند در تهران و بیش از ۶۰۰ نفر در شهرستان ها را در دستور کار داریم.

خزاعی در ادامه به اخذ مجوز راه اندازی بنیاد ملی انیمیشن اشاره کرد و افزود: قسمت اعظم صنعت سینما در حوزه انیمیشن تعریف می شود و اقتصاد انیمیشن ما در حوزه بین الملل چند برابر صنعت سینما است و شاهد ارزآوری حوزه انیمیشن هستیم و در حال تبدیل شدن به صنعت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha