این هنرمند پیشکسوت درباره تازهترین فعالیتهای خود در عرصه موسیقی به ایسنا توضیح داد: قصد دارم یک آلبوم موسیقی از ردیف موسیقی کلاسیک ایرانی را با ساز کمانچه ضبط کنم. این روزها در کنار ضبط آلبوم در دانشگاه و آموزشگاه خود مشغول تدریس موسیقی و ردیفسازی نیز هستم.
او که اخیرا به عنوان داور در جشنواره موسیقی امیرجاهد حضور داشته است، درباره این تجربه اظهار کرد: رویکرد کلی داوران در چنین جشنوارههایی صرفاً پیدا کردن نقاط ضعف نوازندگان نیست؛ بلکه بیشتر تشویق و استعدادیابی است. افرادی که در این جشنواره شرکت کردند، قطعاً به تازگی وارد این عرصه شدهاند و طبیعتاً اشکالاتی دارند و نوازنده حرفهای نیستند اما برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند به آنها در درست نواختن ساز کمک کند.
منتظری ادامه داد: نخستینبار است که به عنوان داور در این جشنواره حضور دارم اما عملکرد خانهموزه استاد امیرجاهد و همچنین خانه موسیقی ایران در قبال جشنواره ستودنی است و همکارانم در مقام داور جشنواره با وسواس بسیار به بازبینی اجراها میپردازند و سعی در ایجاد انگیزه در شرکتکنندگان برای ادامه راه موسیقاییشان دارند.
این هنرمند پیشکسوت در پایان افزود: از مسئولان حوزه هنر درخواست دارم به نهادهایی که در زمینه هنر فعالیت دارند، خصوصاً به موزیسینها توجه بیشتری کنند. اصولاً قالب چنین جشنوارههایی و اهمیت برگزاری آنها این است که این امکان را به شرکتکنندگان میدهد خود را روی صحنه محک بزنند و بتوانند استرس خود را در چنین لحظاتی کنترل کنند و نگاه حرفهای به موسیقی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات