• شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402090402243
  • خبرنگار : 50181

"الفتی‌نیا" مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب شد

"الفتی‌نیا" مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب شد

ایسنا/کرمانشاه در مراسمی با حضور معاون توانیر، استاندار و جمعی از مدیران صنعت آب و برق کرمانشاه، "جعفر الفتی‌نیا" به عنوان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب معرفی و از زحمات علی اسدی مدیرعامل پیشین این شرکت قدردانی شد.

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه، امروز(چهارم آذر) در این نشست از اهمیت انرژی خصوصا انرژی پاک مانند برق در زندگی افرد جامعه، فعالیت‌های اقتصادی و ... یاد کرد و افزود: رشد و پیشرفت بدون وجود انرژی مانند برق میسر نیست.

وی از دشواری تامین برق یاد کرد و گفت: در کنار تمرکزی که بر تولید برق داریم، باید برای اصلاح فرهنگ مصرف برق نیز اقداماتی انجام شود.

استاندار کرمانشاه معتقد است، برای مصرف بهینه برق نباید صرفا بر مصادیق ساده و تکراری صرفه‌جویی تمرکز کنیم، بلکه بهینه سازی در کل فرآیند تولید، توزیع و مصرف برق در کشور ضروری است.

صحرایی همچنین رفت و آمد مدیران را طبیعت کار اداری برشمرد و یادآور شد: مدیران باید رضای خدا و خدمت به مردم را دو اولویت اصلی کار خود قرار دهند.

وی در پایان از تمام افرادی که برای تامین پایدار و بی وقفه برق برای مردم تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.

علی اسدی مدیرعامل پیشین شرکت برق منطقه‌ای غرب نیز در این نشست یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر را کمک به تامین برق  پایدار دانست و گفت: ناترازی تولید و مصرف برق در کشور از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و در سال ۱۴۰۰ خود را به طور کامل نشان داد.

وی با بیان اینکه ۱۴۰ اقدام ضربتی برای جبران این ناترازی در دستور کار وزارت نیرو و شرکت توانیر قرار گرفت، عنوان کرد: خوشبختانه با این اقدام پیک تابستان ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ را به خوبی پشت سر گذاشتیم.

اسدی یکی از اقدمات مهمی که به کمک تامین برق در پیک مصرف آمد را استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اعلام کرد و افزود: با توجه به هزینه بالای تولید برق و اینکه تعرفه برق مصرفی صنایع از سال ۱۳۸۸ تاکنون تغییر چندانی نداشت، یکی از رویکردهای اصلی پای کار آوردن صنایع برای کمک به تامین برق کشور بود.

وی اظهار کرد: در این راستا در برق منطقه‌ای غرب نیز اقدامات خوبی انجام شد و در تابستان امسال ۱۲۰ مگاوات از ظرفیت نیروگاه های خود تامین استفاده شد.

اسدی از پیگیری برای ایجاد یک نیروگاه خود تامین دیگر در کرمانشاه و در مجموعه سیمان سامان با ظرفیت ۲۵ مگاوات خبر داد.

جعفر الفتی‌نیا مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب نیز تلاش برای تولید برق پایدار را اولویت اصلی خود برشمرد و عنوان کرد: باید از هم اکنون برای پیک تابستان ۱۴۰۳ آماده باشیم.

در ادامه معین میرقوامی معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای غرب نیز گزارشی از عملکرد این شرکت طی سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ - دوره مدیرعاملی علی اسدی در برق منطقه ای غرب- ارائه کرد و گفت: در این مدت مجموع تولید نیروگاه‌های منطقه ۲۱ درصد، ظرفیت پست‌ها ۱۳ درصد، تعداد پست‌ها ۲۳ درصد و طول خطوط ۵.۴ درصد افزایش داشته است.

وی همچنین از افزایش ۲۱ درصد پیک نیاز مصرف در این دوره پنج ساله خبر داد که از ۱۸۳۹ مگاوات به ۲۲۳۰ مگاوات رسید و یادآور شد: در این مدت تلفات حدود سه دهم درصد و قطعی‌های خطوط ۷۳ درصد کمتر شده است.

میرقوامی از افزایش ۱۶ درصدی صادرات برق به عراق در این مدت نیز یاد کرد که ارزآوری قابل توجهی برای کشور داشته است.

معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای غرب با بیان اینکه اکنون استان‌های کرمانشاه، کردستان و ایلام زیرمجموعه برق منطقه‌ای غرب هستند، گفت: در این منطقه ۴.۲ میلیون نفر جمعیت را تحت پوشش داریم.

وی مجموع ظرفیت نیروگاه‌های منصوبه منطقه غرب را ۳۹۵۸ مگاوات اعلام کرد.

به گفته میرقوامی در حال حاضر ۳۸ پروژه با اعتبار ۷۲ هزار میلیارد ریال در برق منطقه‌ای غرب فعال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha