• یکشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402090502730
  • خبرنگار : 50130

معاون سواد آموزی استان کردستان:

مردم افراد بی سواد و کم سواد را برای شرکت در کلاس های سواد آموزی تشویق کنند

مردم افراد بی سواد و کم سواد را برای شرکت در کلاس های سواد آموزی تشویق کنند

ایسنا/کردستان معاون سواد آموزی استان کردستان گفت: بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان نهضت سواد آموزی، کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ از شهریور ماه آغاز و تا پایان آذرماه جاری ادامه دارد، بر همین اساس از کلیه شهروندان و مردم استان فرهنگی کردستان درخواست می شود که افراد بی سواد و کم سوادی که امکان تحصیل در نظام آموزش رسمی طبق ضوابط برای آنها میسر نیست را برای ثبت نام در کلاس های سواد آموزی تشویق و راهنمایی کنند.

گلبهار خسروی  در گفت و گو با ایسنا، میزان حجم ابلاغی به استان را در سال جاری، ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر اعلام و اظهار کرد: از این تعداد ۵ هزار و ۳۰۰ نفر برای دوره سواد آموزی، ۴ هزار و ۵۰۰ نفر برای دوره  انتقال و تعداد ۴ هزار نفر نیز برای دوره  تحکیم است که بر اساس آمار برآوردی، حجم بی سوادان باقی مانده برای پوشش بین شهرستان و مناطق توزیع شده است.

وی افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان نهضت سواد آموزی، کلاس گذاری سال ۱۴۰۲ از شهریور ماه آغاز و تا پایان آذرماه جاری ادامه دارد، بر همین اساس از کلیه شهروندان و مردم استان فرهنگی کردستان درخواست می شود که افراد بی سواد و کم سوادی که امکان تحصیل در نظام آموزش رسمی طبق ضوابط برای آنها میسر نیست را برای ثبت نام در کلاس های سواد آموزی تشویق و راهنمایی کنند.

معاون سواد آموزی استان کردستان، بیان کرد: در سال جاری علاوه بر افراد ۱۰ تا ۴۹ سال، نام نویسی از واجدین شرایط گروه سنی ۵۰ تا ۶۰ سال به میزان ۲۰ درصد از تعداد سواد آموزان (دوره سواد آموزی و انتقال) تایید نهایی شده برای شهرستان ها و مناطق مجاز است و حداکثر ۲۰ درصد از سواد آموزان تایید نهایی شده هر آموزش دهنده می تواند از گروه سنی ۵۰ تا ۶۰ سال باشد.

وی، به  اقدامات استان در راستای کلاس گذاری نیز اشاره کرد و برگزاری جلسه کمیته واگذاری، جلسات توجیهی حضوری و غیر حضوری و تشریح دستورالعمل و فرایند کلاس گذاری، اطلاع رسانی و تبلیغ، برگزاری جلسه شورای پشتیبانی و گروه بهبود کیفیت سواد آموزی استان و شهرستانها و مناطق، جلب همکاری دستگاه ها در راستای شناسایی و جذب سواد آموزان، مکاتبه و هماهنگی با فرمانداران، رصد و کنترل وضعیت استان و عملکرد شهرستانها و مناطق و برگزاری جلسات توجیهی آموزش دهندگان  را از اهم فعالیت ها بر شمرد.

خسروی با بیان اینکه در سطح استان حدود هزار نفر آموزش دهنده فعال وجود دارد که می توانند بر اساس دستورالعمل ابلاغی و شروط اعلام شده در مهلت باقی مانده نسبت به کلاس گذاری اقدام کنند، اعلام کرد: در غیر این صورت، افراد غیر فعال خواهند شد.

خسروی ادامه داد: تعداد ۱۰۳ نفر از آموزش دهندگان غیر فعال شرکت کننده استان در طرح پالایش که موفق به کسب حداقل امتیاز شده اند بر اساس اعلام نتایج و آماده شدن بستر کار در سامانه سواد آموزی از روز پنج شنبه ۲۵ آبان ماه مجاز به تشکیل کلاس هستند.

وی با بیان اینکه سایر آموزش‌دهندگان غیرفعالی که در طرح پالایش شرکت کرده، اما به هر دلیل امتیازات لازم را کسب نکرده‌اند، خاطرنشان کرد: به این اشخاص نیز یک ماه فرصت داده شده است تا برای تکمیل امتیازات خود، مجدداً به سامانه سوادآموزی مراجعه کرده و ضمن دریافت نام کاربری از شهرستان یا منطقه محل اقامت خود، اطلاعات تعدادی از افراد باقی مانده از لیست اخذ شده را پالایش و کار را به اتمام برسانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha