• سه‌شنبه / ۷ آذر ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402090704436
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

توضیحات رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص بازار گوشت

توضیحات رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص بازار گوشت

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص بازار گوشت در این استان توضیحاتی داد.

سید علی معتمدی‌پور روز سه شنبه هفتم آذرماه ۱۴۰۲ در حاشیه بازدید از بازار گوشت قرمز در این استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: واقعیت آن است که بعد از تصمیم ستاد تنظیم بازار و شورای قیمت‌گذاری گوشت قرمز، قیمت این کالای پروتیینی پرمصرف، کاهش داشت و این امر موجب مقاومت عوامل کشتار و صنف قصابان در ارائه خدمات به مردم شده است.

وی اظهارکرد:  بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار متشکل از ادارات‌کل مختلف و مقامات ارشد استان، قیمت گوشت گوسفند (میش) هر کیلوگرم ۳۵۰ هزار تومان ، بزغاله ۴۱۰ ، بره و گوساله ۴۳۵ ، بز ۳۴۰ و قیمت کله پاچه پاک شده آماده طبخ نیز ۳۳۰ هزار تومان نرخ گذاری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بدون شک این سازمان تلاش کرده است که بین منافع مصرف‌کننده و تولیدکننده و عوامل بازار یک تعادلی منطقی ایجاد کند و در یکسال اخیر آرامش نسبی خوبی بر بازار حاکم بود اما ماهیت بازار این فراز و فرودها را دارد و مسئولان اقتصادی استان در راستای حمایت از مصرف‌کننده، قیمت جدید گوشت را مصوب و اعلام کرده است.

معتمدی پور با بیان اینکه همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، تصریح کرد: ما درک می‌کنیم که صنف قصابان موافق کاهش قیمت گوشت قرمز نیست اما قدرت خرید مردم هم مهم است و نباید فراموش کنیم که فصل الخطاب ما قانون و تصمیمات قانونی است و نباید در این شرایط حساس، اقدامی در جهت اخلال در نظم اقتصادی انجام شود.

وی ادامه داد: قیمت گوشت قرمز در یک شورای قیمت‌گذاری و با حضور نمایندگان بخش دولتی و خصوصی تعیین شد و انتظار ما از صنف قصابان و دیگر عوامل مرتبط با تامین گوشت قرمز مورد نیاز مردم این است که با تبعیت از تصمیمات قانونی و با حفظ نظم اقتصادی، خواسته‌های خود را از مجاری قانونی پیگیری کنند و به فعالیت خود در فروش گوشت قرمز ادامه دهند و مطمئن باشند که جهاد کشاورزی از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین منافع همه حلقه‌های به‌هم‌ پیوسته‌ی بازار از جمله صنف قصابان استفاده خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مسئولیت عدم فعالیت صنف قصابان با خود آنهاست و قطعا نهادهای مربوطه پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند اما جهاد کشاورزی در حال بررسی راهکارهایی است که حتی در صورت عدم فعالیت قصابان در شهر یاسوج، گوشت مورد نیاز مردم را از طریق مباشران امین تامین و توزیع کند.

معتمدی پور در خصوص گوشت مرغ نیز تاکید کرد: امروز گوشت مرغ افزایش قیمت داشته و این افزایش مجوز قانونی نداشت برای همین امروز در برخی نقاط شهر با کمبود این کالا مواجه بودیم اما از امشب کشتار مرغ انجام‌ می‌شود و مشکلی از بابت تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد.

وی اظهارکرد: قیمت مرغ تابع عوامل متعددی است و مهمترین دلیل آن وابستگی استان به استان‌های همجوار هم از لحاظ تامین و هم قیمت است اما جهاد کشاورزی برای رفع ریشه‌ای این مشکلات تدابیری از جمله تکمیل زنجیره های تولید گوشت مرغ و احیای واحدهای راکد را در دستور کار دارد.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این مسایل باید در یک فضای تعاملی و کارشناسی حل شوند و راه‌حل آن اقدام دسته‌جمعی و گروکشی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha