• سه‌شنبه / ۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402090705056
  • منبع : نمایندگی سمنان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان:

واقفان به حوزه‌های فرهنگی و قرآنی ورود کنند

واقفان به حوزه‌های فرهنگی و قرآنی ورود کنند

ایسنا/سمنان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: با توجه به نیازهای اجتماعی روز توصیه می‌شود خیرانی که اقدام به وقف اموال خود می‌کنند، نیات‌شان را به سمت مباحث فرهنگی و قرآنی سوق دهند. 

 فرشید فلاح لاله زاری امروز (سه‌شنبه، هفتم آذر ماه) در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، اظهار کرد: وقف یکی از سنت‌های نیکوی اسلام است که همواره کمک کار مسائل دینی و اجتماعی مردم بوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه فرهنگ، یکی از نیازهای اساسی جامعه است، لازم است دستگاه‌های متولی برنامه‌های فرهنگی و بویژه دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت ارشاد، با هم‌افزایی بیشتری نسبت به برنامه‌ریزی‌های فرهنگی اقدام کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه دولت سیزدهم بر سه شعار عدالت فرهنگی، هم‌افزایی و مردمی‌سازی تاکید دارد، گفت: نقاط مشترک زیادی بین فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل اوقاف و امور خیریه وجود دارد و در این زمینه می‌توانیم اقدامات مشترک و اثرگذار زیادی را انجام دهیم.
فلاح با اشاره به اینکه به‌واسطه مردمی‌سازی موفق شدیم سمنان را به‌عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی کنیم، ادامه داد: در سه سال اخیر، با استفاده از ظرفیت یک موسسه دانش‌بنیان فعال در حوزه کتاب و ارائه طرح‌ها و برنامه‌های بسیار اثربخش به دبیرخانه رویداد «پایتخت کتاب» موفق شدیم عنوان پایتختی کتاب را برای سمنان به‌دست آوریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان نیز در این دیدار گفت: بخش عمده‌ای از توفیق ما در ‌بخش‌های مختلف، بخصوص در حوزه ایجاد وقف‌های جدید به‌دلیل ارتباط تنگاتنگ اوقاف با اصحاب رسانه است. از این رو، اعتقاد زیادی به تعامل با رسانه و اطلاع‌رسانی دارم. 
حجت‌الاسلام والمسلمین ستار علیزاده اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار خوبی که در سال‌های گذشته در دستور کار اداره کل اوقاف بوده، برگزاری همایش وقف و رسانه بود که بنا داریم سال آینده این همایش را دوباره برگزار کنیم. 
وی استفاده از ظرفیت هنرمندان را بسیار مهم دانست و افزود: فرهنگ، زیربنای توسعه است و از همین رو باید با حساسیت بیشتری در موضوع‌های فرهنگی برنامه‌ریزی کنیم.

وی اظهار کرد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در حوزه‌های مختلفی ماموریت دارد و فعالیت بخش عمده‌ای از موقوفات ما به حوزه‌های فرهنگی برمی‌گردد. با توجه به وجوه مشترکی که در برخی از این ماموریت‌ها وجود دارد، می‌توانیم از ظرفیت‌های یکدیگر در اجرای این برنامه‌ها به نحو شایسته‌تری استفاده کنیم.
علیزاده از آمادگی سازمان اوقاف برای همکاری با دیگر دستگاه‌ها خبر داد و افزود: نگاه ما در اداره‌های اوقاف و امور خیریه، نگاه تعاملی با سایر دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت آنهاست.
وی بر ضرورت تشکیل جلسات دستگاه‌های هم‌خانواده وزارت ارشاد تاکید کرد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اوقاف و امور خیریه، کانون فرهنگی مساجد، اداره کل حج و زیارت و خبرگزاری جمهوری اسلامی، مجموعه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان هستند که با هم‌افزایی می‌توانند اقدامات اثرگذار خوبی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی در جامعه انجام دهند.
او با اشاره به اینکه یکی از ارکان مهم مساجد، کانون‌های فرهنگی‌ هستند، افزود: انقلاب اسلامی از مساجد شروع شد و بحث تبلیغ در مساجد یکی از مولفه‌های اساسی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha