• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402091107221

ضرورت مهارت‌آموزی جامعه معلول و استثنایی برای ورود به بازار کار

ضرورت مهارت‌آموزی جامعه معلول و استثنایی برای ورود به بازار کار

ایسنا/فارس مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس مهارت‌آموزی جامعه معلول و استثنایی را مقدمه ورود آنان به بازار کار در آینده دانست و گفت: در جهت تقویت تعاون و ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی در بین دانش‌آموزان استثنایی، از تمام امکانات و ظرفیت‌ها بهره گرفته خواهد شد. 

چراغ مهارت‌آموزی و آموزش کارآفرینی در زمینه اشتغال دانش‌آموزان استثنایی به همت یکی از تعاونی ها روشن شده و ساماندهی و بهره گیری از این منابع و خلق کسب و کار توسط آن‌ها به عنوان یک راهبرد اصلی در دستور کار قرار گرفته است.   تعاونی فراگیر ملی مدارس استثنایی فارس از سال گذشته با اتکا به حمایت اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس و همراهی خیرین اجتماعی و مهارت‌آفرین توانسته بسترهای لازم را برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به این دانش آموزان فراهم کند.  

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با حضور در همایش کیمیای محبت و آیین تجلیل از خیران اجتماعی و مهارت آفرین، مهارت آموزی جامعه معلول و استثنایی را مقدمه ورود آنان به بازار کار در آینده دانست و تاکید کرد: در جهت تقویت تعاون و ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی در بین دانش‌آموزان استثنایی، از تمام امکانات و ظرفیت‌ها بهره گرفته خواهد شد. 

وحید خداپرست با اشاره به همراهی خیرین اجتماعی و مهارت‌آفرین در راه‌اندازی تعاونی فراگیر ملی مدارس استثنایی فارس و اعتماد جامعه هدف به نحوه فعالیت این تعاونی، گفت: اشاعه فرهنگ تعاون در مدارس، چشمگیر نیست و بر همین اساس، مراکز آموزشی و دانشگاهی باید به این بخش، اهتمام ویژه داشته باشند.  

وی اهیمت نهادینه‌سازی فرهنگ تعاون در مدارس و ضرورت یادگیری کار گروهی را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: بسیاری از مشکلات مدارس با محوریت بخش تعاون، قابل حل خواهد بود همچنین یکی از مهم‌ترین مشکلات کارجویان، نداشتن مهارت عملی کافی است که مهارت‌آموزی و کسب فعالیت‌های عملی را می‌توان از مهم‌ترین مولفه فرهنگ تعاون و مقدمه اشتغال دانست.   

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس از تولید به عنوان اصلی‌ترین مقوله در حوزه اقتصاد و اشتغال کشور نام برد و تاکید کرد: فعالیت این تعاونی در این سطح و با حضور این اعضا، امر خیر و پسندیده‌ای است که باید با برنامه‌ریزی در جهت افزایش تولید و فروش محصولات دست ساخته جامعه هدف، تقویت شود.  

خداپرست بر حمایت‌های لازم جهت توسعه فعالیت‌های این تعاونی تاکید کرد و افزود: توجه به نقش مهارت‌آموزی در توسعه فرهنگ کارآفرینی، ضرورت توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی و زمینه‌سازی برای ورود آن‌ها به بازار کار آینده از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، در این همایش از مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، معاون تعاون و مدیر روابط عمومی این اداره کل و همچنین سایر خیرین اجتماعی و مهارت آفرین که در راه‌اندازی و تقویت فعالیت‌های تعاونی فراگیر ملی مدارس استثنایی فارس نقش داشتند با تولیدات و دست ساخته‌های جامعه هدف این تعاونی تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha