• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402091208339
  • خبرنگار : 50492

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان:

سال آینده اعتبارات خراسان رضوی را به سمت فناوری‌های نوین خواهیم برد 

سال آینده اعتبارات خراسان رضوی را به سمت فناوری‌های نوین خواهیم برد 

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: سعی ما بر این است که در سال آینده مبتنی بر سند توسعه استان، اعتبارات را به سمت فناوری‌های نوین خصوصا فناوری‌هایی که در استان در حال توسعه است، ببریم.

سید جمال‌الدین حسینی با حضور در غرفه ایسنا در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان رضوی، در خصوص رویکرد سازمان برنامه و بودجه در حمایت از مراکز پژوهشی اظهار کرد: حوزه پژوهش به عنوان لایه پایه و زیرین توسعه و پیشرفت بوده و نقشی کلیدی و موثر دارد. باید به این مسئله در خراسان رضوی بیشتر توجه کرد، زیرا مبنای توسعه استان مبتنی بر سرمایه انسانی است. یعنی پایه و پیشران توسعه استان، حوزه دانش‌بنیان است و اگر بخواهیم تحول و جهشی داشته باشیم، باید از دریچه دانش‌بنیانی به آن نگاه کنیم.

وی افزود: بخش زیادی از این زنجیره دانش‌بنیانی در خراسان رضوی شکل گرفته و به شکوفایی خود نزدیک شده است؛ حال زمان آن است که از این ظرفیت‌ها برای جهش خود استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تصریح کرد: حلقه ابتدایی حوزه دانش‌بنیان، مراکز پژوهشی و دانشگاهی هستند. حلقه‌هایی که دانشگاه را به صنعت متصل می‌کنند، به دلیل سرریز دانش از فضای دانشگاهی به فضای عملی و کاربردی، ارزشمندتر و پایه‌ای‌تر هستند و ما بیشتر این حلقه را مدنظر داشته و به آن توجه داریم.

حسینی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم ماجرا را از منظر بودجه‌ای نگاه کنیم، دست‌هایمان را باید بالا ببریم اما اگر این موضوع را از منظر مدیریت منابع نگاه کرده یعنی بودجه دولتی را کنار گذاشته و منابع خود را ارزیابی کنیم، کارهای فراوانی می‌توان انجام داد.

وی ادامه داد: ما در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حوزه سند توسعه سعی می‌کنیم این موضوع را به نحوی ببینیم تا حوزه پژوهشی و فناوری پایه حرکت ما باشد و به آن توجه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان عنوان کرد: بدون ابزارهای لازم نمی‌توان جهت‌دهی‌ها را انجام داد، ابزاری که ما در سازمان دستمان داریم، بحث انتقال موضوعات، مسائل و چالش‌ها و از آن طرف راهکارها به سیاست‌گذارهای کشوری است. حوزه‌ای که واقعا باید به آن توجه شود را در دستور کار سیاست‌گذار قرار می‌دهیم؛ ابزار بعدی ما سند توسعه و سند آمایش استان است. حرکت جریان اقتصادی کشور و استان بر مبنای این ابزارها انجام می‌شود.

حسینی اضافه کرد: ابزار دیگر ما این است که از دستگاه‌ها بخواهیم در برنامه‌های خود حوزه پژوهشی را مدنظر قرار دهند.

وی در خصوص رویکرد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حوزه اعتبارات و تخصیص آن به دستگاه‌های اجرایی گفت: رویکرد ما بهره‌گیری از پژوهش‌های بومی و فناوری‌هایی است که در استان رشد کرده و در حال توسعه است. سعی ما بر این است که در سال آینده مبتنی بر سند توسعه استان، اعتبارات را به سمت فناوری‌های نوین خصوصا فناوری‌هایی که در استان در حال توسعه است، ببریم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha