• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402091208425
  • خبرنگار : 50635

استاندار هرمزگان:

تفاهم‌نامه جذب ۲۲۰۰ نفر نیروی بومی در فولاد هرمزگان بسته شد

تفاهم‌نامه جذب ۲۲۰۰ نفر نیروی بومی در فولاد هرمزگان بسته شد

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: تفاهم‌نامه سه‌جانبه جذب دو هزار و ۲۰۰ نفر نیروی بومی در طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان بسته شد.

مهدی دوستی امروز (۱۲ آذر ماه) در آیین امضای تفاهم‌نامه استخدام نیروی کار بومی از طریق سامانه جست‌وجوی شغل، اظهار کرد: من با شوق خاصی در نشست‌های شورای اشتغال استان حاضر می‌شوم، چراکه به رهایی خانواده‌ها از مشکل بی‌کاری و معیشتی کمک می‌کند.

او ادامه داد: همه ما از افراد طبقه متوسط جامعه‌ایم و برای گذراندن زندگی، به شغل نیاز داریم.

رئیس شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری هرمزگان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه استخدام نیروی کار بومی از طریق سامانه جست‌وجوی شغل، بیان کرد: با این کار، شفافیت ایجاد می‌شود و برگزاری آزمون‌ها، دست افراد را در تجارت سیاسی می‌بندد. تمام تلاش ما این بوده که با انجام آزمون‌ها و کمک به شفافیت، مردم راضی باشند و برای این کار هم با قدرت برگزاری آزمون‌های استخدامی را پی‌ خواهیم گرفت.

او گفت: دو مسأله در زمینه اشتغال وجود دارد که شامل ایجاد شغل و هدایت شغلی برای متقاضیان است. ممکن است شغلی توسط بخش‌های صنعتی، معدنی و گردشگری ایجاد شود، اما برای جمعیت متقاضی اشتغال استان اثری نداشته باشد. برای حل این مسأله، مجموعه آزمون‌هایی طراحی شده‌اند. تعداد زیادی از افراد با این روش جذب شده‌اند و سامانه جست‌وجوی شغلی نیز برای این منظور طراحی شده که اولویت جذب در آن با متقاضیان بومی است.

دوستی افزود: این روش در گذشته برای چند طرح به‌کار گرفته شد و روند مطلوب بود. ما کاستی‌ها را برطرف می‌کنیم. فولاد هرمزگان نیز با پیوستن به مجموعه‌هایی که از این روش استفاده می‌کنند، کار بزرگی انجام داده است.

وی اظهار کرد: سالانه تکلیفی برای ایجاد اشتغال توسط استان‌ها مشخص می‌شود. امسال باید برای ۲۹ هزار نفر در هرمزگان ایجاد شغل شود که تا کنون ۳۳ هزار نفر مشغول به‌کار شده‌اند که بیشتر از تعهد سالانه بوده است. کدهای ملی این افراد برای نخستین‌بار در سامانه ثبت شده است. این آمار یعنی ۱۱۵ درصد برنامه اشتغال این استان تا کنون محقق شده که یکی از نمونه‌های آن نخلستان مجول در بشاگرد است که حدود ۴۰۰ نفر در ان مشغول به کارند. نمونه دیگر، اشتغال افزون‌ بر یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در طرح توسعه پالایشگاه نفت بندرعباس است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه این استان در زمینه کاهش نرخ بیکاری بیشترین میزان کاهش را داشته است، گفت: بیشترین نرخ کاهش بیکاری در فصل گذشته در این استان ثبت شد. قول داده‌ایم بیکاری را تک رقمی کنیم. تمام تلاش و برنامه‌ریزی انجام‌شده نیز برهمین مبناست.

دوستی ادامه داد: البته سختگیری‌هایی نیز در برخی مشاغل وجود داشت یا اینکه مرجع صدور گواهی در استان وجود نداشت که همین موجب می‌شد هرمزگان از آن شغل بی‌بهره بماند. با رایزنی‌های انجام‌شده، اصلاحات در صدور گواهی‌ها در حال انجام است.

نماینده عالی دولت در هرمزگان بیان کرد: مجموعه اکوسیستم اشتغال را مد نظر داریم و گواهی‌ها و شرایط احراز، ضوابط فنی و مهارت‌آموزی و هنرستان‌ها و آزمایشگاه‌ها راهمزمان مورد توجه قرار داده‌ایم.

دوستی اظهار کرد: این رویه بدی است که فردی در جایی آمار را قبول داشته و در جای دیگری قبول نداشته باشد. اکنون ۱۱۵ درصد برنامه اشتغال هرمزگان محقق شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: طرح‌های معطل‌مانده در بخش فولاد به همت مدیران راه‌اندازی دوباره می‌شود، این طرح ها بر زمین مانده بودند که اکنون براساس برنامه زمان‌بندی جلو می‌رویم.

رییس شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری هرمزگان افزود: روند پیشرفت طرح‌های استان مطلوب بوده و در سه سال آینده، شاهد انقلاب فولادی در این استان خواهیم بود و هرمزگان رتبه نخست تولید فولاد خواهد شد. البته خود را محدود به فولاد خام نکرده‌ایم و نورد سرد و گرم و تنوع آلیاژی و برخی نیازهای صنعتی کشور و هرمزگان نیز در طرح‌ها پیش‌بینی شده که این‌ها طرح‌های پایین دستی است. در بالادست نیز همزمان اکتشاف و بهره‌برداری از معادن در حال انجام است که بخشی از این طرح‌ها در سفر رئیس جمهوری به استان آغاز به تولید خواهند کرد.

استاندار هرمزگان گفت: اتفاق‌های بسیار بزرگی در حال رخ دادن است، تمام تولید فولاد هرمزگان ۴.۵ میلیون تن تا ابتدای دولت سیزدهم بود و عملیات اجرایی تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در این دولت آغاز شده که براساس برنامه زمان‌بندی در حال انجام است و این استان با اختلاف قطب نخست فولاد کشور خواهد شد.

وی بیان کرد: ظرفیت ۹۰۵ هزار بشکه پالایشگاه را در دست ساخت داریم که به تنهایی به اندازه تمام ظرفیت پالایشگاه‌های موجود در استان است.

دوستی افزود: زنجیره‌های جدید مانند زنجیره شیشه، پیشرفت ۵۰ درصدی دارد. زنجیره کاغذ در مرحله خرید تجهیزات کارخانه است، زنجیره‌های کشاورزی تولیدات چند برابری و رشد چند صد درصدی دارند. همچنین مرحله سوم بندر شهید رجایی در این دولت به پایان رسید و یک میلیون و ۱۰۰ هزار تی.ای. یو به این ظرفیت جدید اضافه شد.

وی اظهار کرد: عملیات اجرایی اراضی دو هزار و ۴۰۰ هکتاری در سفر رئیس جمهوری به استان آغاز خواهد شد و پسکرانه به بندر شهید رجایی متصل خواهد شد. از سال ۱۳۶۰ تا امروز تمام فضای ایجادشده در این بندر دو هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است.

رییس شورای اداری هرمزگان بیان کرد: عملیات اجرایی بندرخمیر نیز به پایان رسیده و از ابتدای سال تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار تن صادرات معدنی داشته است. درحالی که این بندر در گذشته وجود نداشت. احداث این بندر در ۱۴ سال گذشته آغاز شده و بر زمین مانده بود که به همت این دولت به پایان رسید.

استاندار هرمزگان ادامه داد: بندر سیریک در دور دوم سفر رئیس جمهوری به هرمزگان افتتاح خواهد شد. نشست مربوط به طرح بندر لنگه امروز برگزار شد و در آینده خبرهای خوبی از بندرلنگه و منطقه صنعتی آن منتشر خواهد شد.

رییس شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری هرمزگان با اشاره به اینکه ۴۵ هزار میلیارد ریال سرمایه برای ساخت بنگاه‌های جدید وارد هرمزگان می‌شود، گفت: این روش جذب سرمایه در سایر بنگاه‌ها و صنایع پیگیری خواهد شد. بنگاه توسعه‌ای بخشی از سهام خود را برای طرح تعریف‌شده به فروش می‌رساند. این مدل سهامداری بسیار تازه است و مبالغ خوبی جذب شده است.

او اضافه کرد: هرمزگان براساس گزارشی که آبان‌ ماه امسال منتشر شد، رتبه نخست امنیت سرمایه‌گذاری را به‌دست آورد. کسب این رتبه کار بسیار سنگینی بود و به راحتی حاصل نمی‌شود. کسب رتبه نخست امنیت سرمایه‌گذاری در دو فصل متوالی، کار سختی است و شاخص‌ها را باید در نشست‌های هفتگی بررسی کرد، عقب‌ماندگی‌ها را دید و به عوامل مؤثر پی‌ برد تا بتوان محیط را بهبود بخشید و مسائل حقوقی را حل کرد.

بزرگ‌ترین همایش فولاد کشور به میزبانی بندرعباس برگزار می‌شود

عطاءالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان نیز در این آیین با توجه به تاکید استاندار هرمزگان برای استفاده از ظرفیت دانش بنیان‌ها، گفت: بزرگترین همایش دو روزه سرمایه‌گذاری فولاد کشور این هفته با حضور شش استان به میزبانی بندرعباس برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: امروز به خاطر تلاش رقبا و پیشرفت سریع‌تر، تصمیم گرفته شده است در حوزه نوآوری وارد شویم و از بومی‌سازی عبور کنیم تا بتوان با رقبای خارجی رقابت کرد. هدف این است که تجار و رقبای خارجی برای خرید محصولات تولیدی ما تلاش کنند.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه جذب دو هزار و ۲۰۰ نیروی بومی در استان، گفت: روند اجرایی این طرح از امروز آغاز می‌شود. هر نیرویی که برای طرح‌های توسعه‌ای که در فولاد هرمزگان آغاز شده است، جذب می‌شود باید از طریق سامانه جست‌وجوی شغل اقدام کند و در دو سال آینده، برای طرح‌های توسعه‌ای جذب نیروهای بومی استان از طریق آزمون انجام خواهد شد.

جذب ۱۳ هزار نیروی بومی در هرمزگان با امضای تفاهم‌نامه اشتغال

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان بیان کرد: از ابتدای سال‌ تا کنون برای جذب افزون‌ بر ۱۳ هزار نفر تفاهم‌نامه اشتغال در استان امضا شد.

مجتبی معین وزیری افزود: جذب نیروهای پیمانکاری نفت بندرعباس ادامه دارد و امروز هم جذب نیروهای پیمانکاری فولاد هرمزگان از طریق سامانه جست‌وجوی شغل آغاز خواهد شد. مرحله بعد که جذب نیروهای رسمی است، از طریق آزمون‌های استخدامی با نظارت استانداری و اداره کار انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha