• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402091208449
  • خبرنگار : 50180

یک مسئول:

اجازه نمی‌دهیم هیچ کودکی در کرمانشاه به خاطر معلولیت از تحصیل باز بماند

اجازه نمی‌دهیم هیچ کودکی در کرمانشاه به خاطر معلولیت از تحصیل باز بماند

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: اجازه نمی‌دهیم هیچ کودکی در کرمانشاه به خاطر معلولیت از تحصیل باز بماند.

علی محمدبیگی به مناسبت روز جهانی معلولین (۱۲ آذر) در گفت و گو با ایسنا، با  بیان اینکه دانش‌آموزان استثنایی علاوه بر نیازهای مربوط به آموزش و پرورش متعارف، نیازهای ویژه دیگری هم دارند، گفت: این دانش‌آموزان معمولا به آموزش‌های ویژه نظیر گفتار درمانی، کاردرمانی و ... احتیاج دارند.

وی با اشاره به تاثیر زیاد مداخلات به هنگام در آموزش پذیری بیشتر دانش‌آموزان استثنایی، گفت: با توجه به اینکه در فرآیند سنجش سلامت بسیاری از مشکلات دانش‌آموزان، به ویژه مشکلات مرتبط با کم توانی ذهنی شناسایی می شود، در تلاشیم تا با مجاب کردن والدینِ دانش‌آموزانی که فرزندانشان نیازمند تحصیل در مدارس استثنایی هستند، نگذاریم این دانش آموزان بخاطر معلولیت از درس و تحصیل باز بمانند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه در درجه اول باید خانواده های این دانش‌آموزان را برای کنار آمدن با مشکل فرزندانشان مجاب کنیم تا با مسئله کنار بیایند، تاکید کرد: کار ردیابی دانش‌آموزانی که در مراکز سنجش سلامت نیازمند آموزش ویژه شناسایی می شوند را تا رسیدن به نتیجه قطعی پیگیری می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم هیچ کودکی به خاطر معلولیت از تحصیل باز بماند.

محمدبیگی ادامه داد: از حدود ۳۶ هزار دانش آموزی که امسال وارد کلاس اول شدند، ۶۵۰۰ نفر آنها در غربالگری های اولیه مشکوک تشخیص داده شده و برای انجام غربالگری های تخصصی به مراکز تخصصی سنجش سلامت ارجاع شدند که بعد از بررسی های تخصصی ۹۴ نفر از این دانش آموزان به عنوان دانش‌آموز کم توان ذهنی شناسایی و برای تحصیل به مدارس استثنایی ارجاع داده شدند.

وی در ادامه با بیان اینکه با تلاش های صورت گرفته ۹۰ نفر از این دانش‌آموزان هم اکنون در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند، افزود: بر اساس ردگیری‌های صورت گرفته آن چهار دانش‌آموز باقیمانده یا دارای معلولیت محرز بوده که حمایت پذیر معرفی شده اند و یا از این استان مهاجرت کرده اند.
 
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۷۰ مدرسه استثنایی دارد، گفت: ۱۶۰۰ دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس استثنایی استان مشغول به تحصیل هستند.

وی یادآور شد: همچنین ۵۷۰ دانش‌آموز استان به صورت تلفیقی فراگیر در مدارس عادی استان مشغول به تحصیل هستند.


 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha