• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402091208636
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرماندار خبر داد

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار تبریز اعلام کرد: مدیریت و حل معضل سد معبر خوردویی تبریز وارد ابعاد استانی شده و ضمن تشکیل جلسات مختلف با حضور دادستان تبریز مقرر شده تا دستگاه‌های مرتبط دولتی در این خصوص به صورت میدانی وارد عمل شوند.

یونس فاتح در یکصد و شصت و دومین جلسه شورای شهر تبریز اظهار کرد: مطالبات شهروندان و مدیریت شهری ساماندهی وانت‌ بارها است و برای حل معضل سد معبر خوردویی جلسات مختلف تشکیل داده و دستگاه‌های مرتبط دولتی را ملزم به ارائه خدمات در این خصوص کرده‌ایم.

وی هم‌چنین بر ضرورت تدوین برنامه‌های مدون و تفکیک وظایف برای دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و افزود: انتظار داریم اجرای عملیات طرح ساماندهی وانت بارها جزو اولویت‌های اصلی شهرداری تبریز قرار گیرد.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز نیز در ادامه این جلسه با بیان این‌که اجرای طرح ساماندهی و جمع‌آوری وانت بارها بدون تدوین برنامه‌های کاربردی غیرمنطقی است، تاکید کرد: اجرای تک‌بعدی و توقیف این وانت بارها منجر به ظهور پدیده‌های ناهنجار مشابه مانند طبق فروشی‌ها می‌شود.

احد صادقی اظهار کرد: این طرح باید براساس بررسی همه جانبه وضعیت این معضل در سطح شهر تبریز و دستورالعمل اجرایی بخشنامه‌های مرتبط از سوی دولت اجرا شود.

وی تشریح کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی دولت، اداره‌کل راه و شهرسازی مکلف است زمینی برای ایجاد بازارهای موقت به منظور عرضه کالاهای داخلی با درخواست شهرداری اختصاص یابد ولی تاکنون هیچ زمین به شهرداری تبریز اختصاص نیافته است.  

وی تصریح کرد: عدم اجرای بخشنامه‌های دولتی از سوی دستگاه‌های مرتبط باعث شده نیروی انسانی شهرداری تبریز مورد ضرب و شتم هنجارشکنان اجتماعی قرار گیرند و این ناهماهنگی‌ها در مظان اتهام باشند.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که تکلیف نیروی انتظامی این است که در ساماندهی دستفروشان به شهرداری کمک کند، اظهار امیدواری کرد: مدیران استانی زیرساخت‌های لازم را تا پایان سال‌جاری در اختیار شهرداری قرار دهد.

حجت الاسلام رسول برگی،  عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز در جریان این جلسه عنوان کرد: در حوزه سد معبر، هشت سازمان اداری در حل معضل سد معبر خودرویی و ساماندهی وانت بارها دخیل هستند و این در حالی است که تنها یکی از آن‌ها شهرداری تبریز است.

وی با بیان این‌که وظیفه هفت دستگاه دیگر چیست؟ بیان کرد: ضرورت دارد جلسه‌ای با هفت دستگاه دیگر توسط فرمانداری برگزار شود و نمایندگان شورای اسلامی شهر نیز در این جلسه حضور داشته باشند که اداره کار، صداوسیما، نیروی انتظامی، دادگستری باید در این حوزه ورود کند و در نهایت شهرداری با حکم نیروی انتظامی سد معبر را جمع‌آوری کند.  

وی اعلام کرد: تا زمانی که زمینی برای ساماندهی دستفروشان تعیین نشده است، جمع‌آوری جواب‌گو نخواهد بود.

روح الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تبریز نیز با بیان این‌که دو پدیده دستفروشی و وانت‌بار از یکدیگر متمایز هستند، اظهار کرد: دستفروشی پیش از وانت‌بارها وجود داشت و ضرورت دارد ابتدا ماهیت این پدیده‌ها را بشناسیم و برای آن نسخه‌پیچی کنیم.

وی اضافه کرد: هر پدیده زشت جامعه، واکنشی به سیاست‌های غلط مدیریتی در جامعه است و ضرورت دارد دستگاه سیاستگذار بدون تحصیل نتایج مطالعات علمی و کاربردی، هیچ مجوزی صادر نکند چون این پدیده در ترکیب اقتصاد شهری جای‌گرفته است.  

وی با اشاره به این‌که معتقد است شهرداری نباید در این حوزه سینه سپر کند، ادامه داد: شهرداری تبریز باید تنها به تکلیف خود عمل کند و نهادهای اجتماعی که تکالیف اجتماعی دارند که باید ورود اساسی کنند.

لایحه خرید پسماند خشک از مدارس به تصویب شورای اسلامی شهر تبریز رسید

لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اجرای طرح جمع‌آوری پسماند شهری (خشک و خشکاله) به صورت تفکیک از مبدا از مدارس شهر با ۳۰ درصد مازاد از مبلغ پایه کمیته نرخ‌گذاری توسط شورای اسلامی شهر به تصویب رسید.

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با لحاظ مصوبات کمیسیون‌های برنامه، بودجه، محیط زیست و خدمات شهری به اتفاق آرا به این لایحه رای مثبت دادند.  

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: این طرح با هدف فرهنگ‌سازی در خصوص تفکیک پسماند در مدارس اجرا خواهد شد که علاوه بر مدارس دیگر مراکز آموزشی هم‌چون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و... نیز در این طرح سهیم خواهند بود.

حبیبه هراتی با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک بین این سازمان و اداره‌کل آموزش و پرورش استان جهت اجرای این طرح، افزود: براساس این تفاهم‌نامه، آموزش و پرورش نحوه اجرای طرح را بیان می‌کند که موضوع مهم در اجرای این طرح یادگیری و نهادینه‌سازی فرهنگ تفکیک زباله بین دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به جزئیات این طرح، تشریح کرد: طبق فراخوان ارائه شده، سه شرکت دارای مجوز اعلام حضور کرده و برای فعالیت اعلام آمادگی کرده‌اند که در این شیوه نامه جدید، شرکت استارتاپ با حضور در درب منازل اقدام به جمع‌آوری پسماند خواهد کرد و ما نیز ابزاری برای سنجش واریز مبلغ به کیف پول شهروندان داریم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در خصوص این لایحه، بیان کرد: نرخ‌گذاری خرید پسماند تفکیک شده از سوی شهروندان توسط کمیته نرخ‌گذاری وزارت کشور در حوزه پسماند انجام می‌گیرد.

علی نوای باغبان در این رابطه اضافه کرد: بر اساس لایحه فوق، میزان ۳۰ درصد بیش از آن نرخ مصوب برای پسماندی که دانش‌آموزان به مدارس خواهند آورد، پرداخته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مصوب شد این مبلغ از محل بودجه فرهنگ‌سازی مدیریت پسماند به مبلغ یک میلیارد تومان پرداخت شود.

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

تجهیز مسیر BRT تبریز به دوربین‌های پلاک‌خوان

مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز نیز از افزایش ضریب ایمنی مسیر BRT و نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در طول این مسیر خبر داد.

محبوب عبداله‌پور در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اعلام این خبر عنوان کرد: به منظور افزایش ضریب ایمنی مسیر BRT، اطلاع‌رسانی به رانندگان اتوبوس‌های مسیر، کاهش تصادفات، کنترل تردد غیرمجاز خودروها در مسیر BRT، کاهش زمان سفر با اتوبوس و تشویق شهروندان برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی، دوربین‌های پلاک‌خوان در طول مسیر BRT در حال نصب است.

وی افزود: با هدف حرکت روان اتوبوس‌ها، خودروهای اورژانس و آتش‌نشانی در مسیر، پلیس راهور تبریز به صورت فیزیکی و هم‌چنین از طریق سامانه‌های تصویری مرکز کنترل ترافیک، تردد خودروهای غیرمجاز را رصد و با استفاده از سامانه ثبت تخلف اعمال قانون می‌کند.

وی تاکید کرد: یکی از درخواست‌های به حق شهروندان، مدیریت هوشمند ترافیک و رفع به موقع گره‌های ترافیکی است که ما تلاش داریم در این راستا گام‌های علمی و اساسی برداریم که در ماه‌های آتی تاثیر عملی خود را در ترافیک شهر نشان خواهد داد.

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

سرپرست جدید شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه معرفی شد

با حکمی از سوی شهردار تبریز، سرپرست جدید شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه معرفی شد.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز طی حکمی محمد حسین‌زاده را به عنوان سرپرست جدید شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه منصوب کرد.

حسین‌زاده هم‌چنین با حفظ سمت به عنوان سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر کلانشهر تبریز نیز مشغول به فعالیت است.

همچنین از تلاش‌ها و خدمات پرویز عباس‌نژاد، مدیر عامل سابق شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه قدردانی شد.

عباس نژاد هم‌اکنون به عنوان معاون محیط زیست و خدمات شهرداری تبریز مشغول به فعالیت است.

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

تجلیل شورای اسلامی شهر و شهرداری از ۱۴ معلول موفق تبریز

اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز به مناسبت روز جهانی معلولان، از ۱۴ نفر از معلولان تبریز که در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی به موفقیت رسیده‌اند، تجلیل کردند.

اعضای شورای اسلامی شهر در یکصد و شصت و دومین جلسه شورا همزمان با دوازدهم آذر روز جهانی معلولان، از ۱۴ تن از معلولان نخبه و موفق شهرستان تبریز قدردانی کردند.

صمد سیوانی نخبه ورزش قهرمانی، امین ذوالفقاری چله‌خانه نخبه علمی، امین وحید عباس‌نیا نخبه ورزشی، رقیه زارعی رئیس جامعه معلولان، غلامرضا آذرنیا قهرمان تنیس، مهدی بخشی‌پور قهرمان ورزشی، کاظم رجبی نخبه ورزشی، علی کریمی نوجه‌ده در حوزه ادبیات، حسین دانایی شاعر آیینی، محمد محمود لشگری نخبه ورزش قهرمانی، بهرام گرامی‌فر فعال فرهنگی، فرهاد فرخ‌زاده نویسنده و فعال فرهنگی، حامد سوری و خوشنام سرهنگ‌زاده در جلسه امروز شورای اسلامی شهر مورد تجلیل قرار گرفتند.

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

رئیس جامعه معلولان تبریز نیز در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات مدیریت شهری در مناسب‌سازی شهری برای معلولان، اظهار کرد: اقدامات خوبی در خصوص آسفالت‌ریزی معابر، مناسب‌سازی معابر و پیاده‌روها انجام یافته که در سطح شهر محسوس است.

رقیه زارعی با بیان این‌که شورای اسلامی و شهرداری تبریز مصوبات خوبی در حوزه معلولان به ویژه شیوه‌نامه مناسب‌سازی شهری داشته‌اند، عنوان کرد: تعداد ۸۱ هزار نفر در سطح آذربایجان شرقی به عنوان معلول شناسایی شده‌اند که تعدادی از معلولان نیز در آمار ثبت نشده‌اند و در سطح شهر تبریز ۳۴ هزار نفر معلول ساکن هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی از هزینه‌های بالای فیزیوتراپی، لزوم تعبیه آسانسور در تمام ایستگاه‌های مترو، اشتغال، محل قرارگیری رمپ معلولان در ایستگاه‌های اتوبوس و... به عنوان بخشی از مشکلات جامعه معلولان نام برد.

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

ورود مدیران استانی برای حل معضل سد معبر تبریز

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha