• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۲۰:۴۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402091208659
  • خبرنگار : 50455

افتتاح یک مجتمع آموزشی، درمانی و توانمندسازی در قم

افتتاح یک مجتمع آموزشی، درمانی و توانمندسازی در قم

ایسنا/قم مجتمع خیرساز آموزشی، درمانی و توانمندسازی هادی فخار قمی با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در قم افتتاح شد.

حمیدرضا خان محمدی امروز، ۱۲ آذر در آیین افتتاح همزمان هشت مدرسه در کشور ویژه دانش آموزان استثنایی در قم، با گرامیداشت روز جهانی معلولان و تقدیر از بانیان ساخت مدرسه استثنایی هادی فخار قمی، اظهار کرد: محور کار ما در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مناسب‌سازی همه مدارس برای همه دانش آموزان است که در این مسیر، توجه به دانش آموزان نیازمند خدمات ویژه هم در دستور کار است.

 بر اساس گزارش روابط عمومی نوسازی مدارس استان قم، وی با اشاره به مناسب سازی سالیانه بیش از ۴۵۰ مدرسه در کشور اظهار امیدواری کرد با مشارکت بیشترین خیرین، بتوان این آمار را به حداقل دو تا سه برابر در هر سال افزایش داد.

ساخت ۵۲۰ مدرسه برای دانش آموزان نیازمند خدمات ویژه در دولت سیزدهم

افتتاح یک مجتمع آموزشی، درمانی و توانمندسازی در قم

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تصریح بر این که توجه به مدارس استثنایی به ویژه با توجه به مصوبات سفرهای استانی ریاست جمهوری، جزء وظایف موکّد سازمان متبوع خود است، افزود: خوشبختانه امروز و همزمان با روز جهانی معلولان، هشت مدرسه با ظرفیت ۶۸ کلاس درس برای دانش آموزان نیازمند خدمات ویژه در پنج استان کشور افتتاح می‌شود.

خان محمدی در ادامه به بیان آماری از فعالیت‌های دولت سیزدهم در این عرصه پرداخت و گفت: در این دولت، ۸۵ پروژه با ظرفیت بیش از ۵۲۰ کلاس درس و در مساحت ۵۸ هزار مترمربع، برای دانش آموزان استثنایی ساخته شده و هم اکنون نیز ۵۲ پروژه آموزشی با ظرفیت حدود ۳۰۰ کلاس درس در حال تکمیل است.

وی با تقدیر از زحمات همه فعالان عرصه مدرسه‌سازی در استان قم و به ویژه خیرین مدرسه‌ساز، یادآور شد: خوشبختانه استان قم روند افتتاح پروژه‌های آموزشی را به صورت هفتگی با حضور مسئولان ملی و استانی دنبال کرده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور استان قم را مهاجرپذیرترین استان کشور خواند و اضافه کرد: روند مهاجرت و افزایش جمعیت دانش آموزی در قم سبب شده تا این استان جزء پنج استان آخر کشور در موضوع سرانه فضای آموزشی باشد، از این رو لازم است تا نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس این استان به شکل ویژه در دولت پیگیری شود.

وجود ۲۴ مدرسه برای دانش آموزان نیازمند خدمات ویژه در قم

در ادامه این مراسم احمدرضا اجتهادی، مدیر کل نوسازی مدارس استان قم با بیان این که عملیات اجرایی مدرسه خیری استثنایی هادی فخار قمی در خیابان شهید کلهری قم از زمستان سال ۱۳۹۸ و از محل اعتبارات محرومیت زدایی ملی آغاز شد، اظهار کرد: این مدرسه در آذر ماه سال گذشته تکمیل و موفق به پذیرش دانش آموزان در سال تحصیلی جدید شد.

وی افزود: دبستان استثنایی هادی فخار قمی به عنوان یک مرکز سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۸۱ مترمربع و در زیربنایی به وسعت یک هزار و ۴۲۴ مترمربع در چهار طبقه تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان شده است.

مدیر کل نوسازی مدارس استان همچنین یادآور شد: این دبستان، شش کلاس درس، ۲۱ اتاق توانبخشی، درمانی، اداری و کارگاهی و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۴۵ مترمربع دارد، ضمن آن که برخوردار از فضاهای جانبی نیز هست.

اجتهادی ضمن تقدیر از خانواده مرحوم حاج عباسعلی علی محمد بیگ به عنوان بانی زمین این مدرسه و همچنین مهندس علیرضا خرمی روز به عنوان بانی بنای مدرسه، گفت: استان قم در حال حاضر ۲۴ مدرسه برای دانش آموزان نیازمند خدمات ویژه دارد که امیدواریم با همراهی بیشتر همه فعالان و دلسوزان این عرصه، شاهد نوسازی و توسعه بیشتر این مدارس باشیم.

افتتاح یک مجتمع آموزشی، درمانی و توانمندسازی در قم

همچنین هاشم سلیمی آشتیانی، مؤسس انجمن خیرین حامیان دانش آموزان استثنایی کشور در این مراسم با اشاره روایتی از حضرت علی امیرالمؤمنین (ع) گفت: براساس این روایت، انسان ها در دنیا یا اهل فروش‌اند و یا اهل خرید و البته چه زیباست که این خرید یا فروش، در راه کسب رضای الهی باشد.

وی با تأکید بر اینکه فرصت‌های دنیا زودگذر است و باید آن ها را درک کرد و مغتنم شمرد، اضافه کرد: همه بدانیم اگر کسی برای خدا خرج کند، خداوند نیز برای او ضرب می‌کند و همه چیز چند برابر می‌شود.

سلیمی آشتیانی تصریح کرد: شیرینی و لذت عرصه مدرسه سازی تا آن جاست که هرکه وارد این عرصه شده، هیچ گاه از آن خارج نمی‌شود.

مؤسس انجمن خیرین حامیان دانش آموزان استثنایی کشور در ادامه با اشاره به آمار ۱۲۰ هزار دانش آموز استثنایی در کشور ادامه داد: تردیدی نیست که پروردگار متعال به خیرین فعال در عرصه مدرسه‌سازی برای دانش آموزان نیازمند خدمات ویژه، عنایت ویژه‌ای خواهد داشت.

سلیمی آشتیانی در پایان با بیان این که همه انسان‌ها در بین دو اجبار تولد و مرگ خود زندگی می‌کنند، یادآور شد: البته در بین این دو اجبار، همه مختارند تا نوع زندگی خود را انتخاب کنند و چه خوب که همه بتوانند از این امتحان الهی سربلند بیرون بیایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha