• سه‌شنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402091410343
  • خبرنگار : 30058

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشریح کرد:

سیاست‌های تشویقی و ترغیبی وزارت علوم در حوزه پژوهش

سیاست‌های تشویقی و ترغیبی وزارت علوم در حوزه پژوهش

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سیاست‌های تشویقی و ترغیبی وزارت علوم در حوزه پژوهش را تشریح کرد.

صمد نژادابراهیمی  شامگاه ۱۴ آذر در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به برنامه های کلان معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: مرجعیت علمی، افزایش اثربخشی پژوهش های علمی، دیپلماسی علم و فناوری، توجه به ظرفیت ها و توانمندی های کشور و استفاده بهینه از آنها، اثربخشی و ماموریت گرایی و در پژوهش های علوم پایه، علوم انسانی و علوم اجتماعی و ترویج و فرهنگ سازی در حوزه پژوهش و فناوری از جمله این ماموریت ها است.

وی با اشاره به اقدام دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص اجرای برنامه درهای باز در این دانشگاه، افزود: ایجاد پژوهش سراهای دانش آموزی توسط آموزش و پرورش نیز دنبال می شود.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از لحاظ برون داد علمی طی ۲۵ سال گذشته از رتبه ۵۴ دنیا به رتبه ۱۵ رسیده ایم، تصریح کرد: تا به امروز ۷۸ هزار مقاله توسط پژوهشگران و محققان جمهوری اسلامی ایران در پایگاه اسکوپوس نمایه شده است.

وی با بیان اینکه علم قدرت می آورد، گفت: امروز توان دفاعی کشور در سایه دانشمندان و پژوهشگران برجسته کشور شکل گرفته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به سیاست های تشویقی و ترغیبی وزارت علوم در حوزه پژوهش، ادامه داد: تدوین و ابلاغ آئین نامه پایه های تشویقی، تدوین شیوه نامه اجرایی پژوهانه، تدوین آئین نامه ترفیع سالیانه اعضای هیات علمی، پرداخت پژوهانه به دانشمندان یک و ۲ درصد برتر جهان که در ۵ سال گذشته استخدام شده اند، پرداخت پژوهانه به اعضای هیات علمی و حمایت مالی از مجلاتی که موفق به اخذ نمایه بین المللی شده اند، از جمله این سیاست ها هستند.

وی جذب ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی را حرکتی بسیار ارزشمند دانست و گفت: این حرکت با جذب این تعداد آغاز شده و امید می رود با همت مسئولان دانشگاه این کار تداوم داشته باشد.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحقیقات بنیادی، تحقیقات کاربردی، فناوری و صنعتی را انواع دوره های پسادکتری وزارت علوم عنوان کرد و افزود: در ابتدای دولت سیزدهم ۱۰۱ نشریه در پایگاه های اسکوپوس و WOS نمایه بین المللی شده و این تعداد امروز به ۱۵۱ نشریه رسیده است.

کاظم دبیر معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل نیز با تاکید بر اینکه باید به پژوهش ها خط و جهت دهیم، گفت: پژوهش ها باید برای مردم ملموس باشد و در راستای رفع مشکلات و نیازهای جامعه باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید از منابع کشور به درستی استفاده کنیم، افزود: پژوهش را باید تبدیل به فناوری و فناوری را به ثروت تبدیل کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل بر شناسایی مزیت های استان در حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعت تاکید کرد و گفت: دانشگاه های استان نیز وضعیت خوبی دارند و دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاع معین استان روز به روز در حال ارتقا در زمینه های مختلف است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha