• چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402091510556
  • خبرنگار : 50444

ضرب الاجل ۶ ماهه به شهرداری بجنورد برای راه‌اندازی کارخانه کمپوست

ضرب الاجل ۶ ماهه به شهرداری بجنورد برای راه‌اندازی کارخانه کمپوست

ایسنا/خراسان شمالی شهرداری بجنورد براساس ابلاغیه دادگستری استان، موظف شد ظرف مدت شش ماه آینده، کارخانه کمپوست مرکز استان را راه‌اندازی کند.

یکصد و چهل و یکمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد با حضور جمشید عین بیگی رئیس شورای اسلامی شهر، اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد، حجت الاسلام و المسلمین یوسفی معاون قضایی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان شمالی، کشمیری شهردار بجنورد و اصحاب رسانه در محل سالن جلسات شورای اسلامی شهر بجنورد برگزار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ضمن خیر مقدم و یاد و خاطره شهدا و امام راحل، دهه اول فاطمیه و فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تسلیت و فرا رسیدن روز بیمه و ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را تبریک گفت.

جمشید عین بیگی از شهرداری بجنورد در پاسخگویی به مطالبات و مراجعات مردمی در حوزه عمرانی و خدمات شهری تقدیر و از اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در پیگیری لوایح و مصوبات کمیسیون‌های تخصصی تشکر کرد.

وی در این جلسه از تامین اعتبار برای روند ساخت زائر سرا در شهر مشهد مقدس خبر داد و گفت: مبلغ پنج میلیارد تومان برای ساخت زائرسرا توسط استانداری خراسان شمالی تامین و به شهرداری بجنورد منتقل شده است تا از طریق شهرداری، کمک‌ها جهت ساخت زائرسرا اقدام شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در نطق پیش از دستور خود به پروژه سرمایه گذاری مجموعه تجاری گلدسیتی اشاره کرد و ضمن گلایه از فضاسازی برخی از کانال های مجازی در این خصوص گفت: در جلسات کمیسیون‌های عمران، معماری و شهرسازی و کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد این پروژه بررسی و در نهایت با کلیات این طرح موافقت شده است که برای تصویب این طرح باید روند قانونی آن نیز طی شود.

علی اربابی در ادامه افزود: در هسته مرکزی شهر، پروژه‌های تجاری بدون در نظر گرفتن پارکینگ اجرایی شده است که برای شهروندان ایجاد مشکل داشته اما در پروژه سرمایه‌گذاری مجموعه تجاری گلد سیتی بر تامین پارکینگ تاکید شده است.

وی بیان کرد: بدین منظور، سرمایه گذار و شهرداری بجنورد برای ایجاد پارکینگ طبقاتی در محل کوچه عکاسی پارس توافقاتی داشته‌اند و باید مراحل قانونی و تاییدیه کمیته فنی، کمیسیون ماده پنج و هیأت تطبیق فرمانداری بجنورد برای اجرایی شدن این طرح نهایی شود.

دیگر عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در نطق پیش از دستور خود، ضمن گلایه از فضاسازی کانال‌های غیرمجاز در تخریب و ایجاد فضای ضد سرمایه گذاری، خواستار پیگیری قانونی شد و گفت: گردشگری، پیشران توسعه شهری و مصداق بارز دیپلماسی عمومی است.

سید محسن موسوی در ادامه افزود: خیابان‌های اصلی شهر مانند طالقانی، امام خمینی (ره)، شهدا و پیامبر اعظم (ص) محل تردد گردشگران و زائران در طول سال بوده و نیاز است شهرداری بجنورد در این مکان‌ها برای ایجاد گذر فرهنگی و تاریخی با سیما و منظر آیینی و تاریخی اقداماتی داشته باشد.

وی در پایان ضمن پیشنهاد ایجاد صندوق گردشگری، خواستار همکاری مدیریت شهری با دستگاه‌های مرتبط برای تامین اعتبارات ثبت جهانی شهر بجنورد و همچنین تسهیلاتی تشویقی برای ساختارهایی با کاربری گردشگری شد.

احمد رضا یزدانی عضو شورای اسلامی شهر بجنورد در خصوص پرونده پروژه سرمایه گذاری مجموعه تجاری گل سیتی توضیحاتی ارائه داد و خواستار محاسبه عوارض این پروژه بر مبنای سال ۱۴۰۲ شد.

ضرب الاجل راه‌اندازی کارخانه کمپوست

معاون قضایی و پیشگیری از جرم دادگستری استان خراسان شمالی نیز در این جلسه از ابلاغیه فرصت شش ماهه جهت راه‌اندازی کارخانه کمپوست به شهرداری بجنورد خبر داد و گفت: شهرداری بجنورد موظف است طی شش ماه نسبت به راه‌اندازی کارخانه کمپوست اقدام کند.

حجت الاسلام و المسلمین یوسفی افزود: در جلساتی با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط، موضوع راه‌اندازی کارخانه کمپوست بررسی و طی استعلامات گرفته شده از مراجع مرتبط برای راه‌اندازی آن، هیچ منع و مانع قانونی وجود ندارد و این ابلاغیه را برای اجرایی شدن به شورای اسلامی شهر و شهرداری بجنورد ابلاغ کرده‌ایم.

معاون قضایی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان شمالی در این جلسه وضعیت فضای مجازی در استان را نامطلوب دانست و برای پیشگیری و ساماندهی این فضا در قالب کارگروه پیشگیری اعلام آمادگی کرد.

وی در پایان از حمایت از سرمایه گذاران در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و خواستار پیگیری و بررسی طرح های سرمایه‌گذاری در این ستاد شد.

در ادامه جلسه، اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد پیشنهادات و سوالاتی در خصوص مشکلات پروژه کارخانه کمپوست مطرح کردند که با حضور معاون قضایی و پیشگیری از جرم دادگستری استان خراسان شمالی بررسی و تبادل نظر شد.

احمدرضا یزدانی عضو شورای اسلامی شهر بجنورد، یکی از اولویت‌های اصلی دوره ششم شورای اسلامی شهر بجنورد را تعیین تکلیف کارخانه کمپوست دانست و بیان کرد: ایستگاه میانی زباله با هزینه‌های میلیاردی در محل کشتارگاه صنعتی شهرداری بجنورد ساخته شده ولی اکنون برای بهره‌برداری به بهانه منطقه گردشگری مانع آن شده‌اند. بی‌شک راه‌اندازی کارخانه‌ای و سپس تعطیلی چندین ساله و بروزرسانی و نوسازی آن، هزینه‌های زیادی خواهد داشت و این هزینه‌ها از عهده مدیریت شهری برای ۶ ماه خارج خواهد بود.

سید محسن موسوی، رئیس کمیسیون خدمات و زیست شهری شورای اسلامی شهر بجنورد، جابه‌جایی کارخانه را پرهزینه دانست و تعلل در راه‌اندازی کارخانه کمپوست را عامل آسیب به سرمایه و ایجاد فاجعه زیست محیطی برای شهر بجنورد اعلام کرد.

مهدی معلم یکی دیگر از اعضای هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به مواد قانونی راه‌اندازی کارخانه کمپوست، جابه‌جایی کارخانه کمپوست به محل سایت نجف آباد را پرهزینه اعلام کرد و پیشنهاد راه‌اندازی کارخانه در محل فعلی را داد.

در ادامه این جلسه نسبت به قرائت نامه‌های رسیده، هیأت تطبیق فرمانداری شهرستان بجنورد و مصوبات کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر بجنورد اقدام شد که از جمله آن‌ها می‌توان به آگهی تجدید مزایده اجاره استخر شهروند، طرح توجیهی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی و واگذاری رستوران سنتی شهرداری بجنورد اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha