• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402091913294

یک مسئول تاکید کرد

بزرگ‌ترین امتیاز پژوهشگاه امام صادق(ع)، پیشتازی در عرصه جهاد تبیین است

بزرگ‌ترین امتیاز پژوهشگاه امام صادق(ع)، پیشتازی در عرصه جهاد تبیین است

ایسنا/قم رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با اشاره به اینکه پیشتازی در عرصه جهاد تبیین بزرگ‌ترین امتیاز پژوهشگاه امام صادق(ع) است، گفت: تمام آثار پژوهشگاه امام صادق(ع) به دلیل مأموریت محور بودن، جزء جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام حمید نگارش در نشست خبری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) که شامگاه گذشته به مناسبت هفته پژوهش، برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه(س)، اظهار کرد: خبرنگاران در عرصه جهاد تبیین و روشنگری اتفاقات پژوهشی به نوعی پژوهش‌یار هستند.

وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه امام صادق (ع) حدود ۴۴ سال در عرصه پژوهش، تدوین و تألیف سابقه دارد، ادامه داد: این پژوهشگاه در میان مراکز علمی قم جزو باسابقه‌ترین‌ها است.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با بیان اینکه این پژوهشگاه جزو پژوهشگاه‌های برتر نیروهای مسلح شناخته شده است، بیان کرد: یکی از افتخارات این پژوهشگاه این است که در جوار حوزه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰۰ کتاب در پژوهشگاه امام صادق(ع) تدوین و تألیف شده است، اظهار کرد: امسال برای نخستین بار مقام معظم رهبری از غرفه پژوهشگاه امام صادق(ع) در نمایشگاه بین‌المللی کتاب بازدید و رضایت خود را از این آثار اعلام کردند.

نگارش با اشاره به اینکه پیشتازی در عرصه جهاد تبیین بزرگ‌ترین امتیاز پژوهشگاه است، تصریح کرد: تمام آثار پژوهشگاه امام صادق(ع) به دلیل مأموریت محور بودن، جزو جهاد تبیین است.

وی از آثار شاخص در عرصه جهاد تبیین یاد کرد و گفت: کتاب‌های متعددی با موضوع آمریکا شناسی، کشته‌سازی در اغتشاشات سال گذشته، روشن‌گری امامین انقلاب اسلامی، چیستی و چگونگی جهاد تبیین، پاسداری از انقلاب اسلامی، آرمان‌های انقلاب و مبانی انقلاب  تالیف و در دستورکار قرار دارد.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با بیان اینکه پژوهشگاه با مراکز علمی متعدد ارتباط دارد، یادآور شد: این ارتباط به ویژه در بحث علوم انسانی اسلامی همواره در دستورکار پژوهشگاه قرار داشته است.

وی با اشاره به اینکه این ارتباط در مواردی به همکاری مشترک ختم شده است، بیان کرد: یکی از توفیقات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) تولیدات مشترک و کارآمد بوده است.

نگارش با اشاره به اینکه امروز متاسفانه علوم اسلامی جایگاه واقعی خود را ندارد، ابراز کرد: یکی از اهداف و برنامه‌های پژوهشگاه کارآمد کردن علوم اسلامی است.

وی با بیان اینکه به این منظور باید از معارف وحیانی الهی استفاده کنیم، اظهار کرد: علوم انسانی غربی به هیچ وجه از معارف الهی استفاده نکرده است و این بزرگ‌ترین اشکال این علوم است.

رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) با اشاره به اینکه تمام تولیدات پژوهشگاه بر اساس درخواست‌ها و نیازها است، تصریح کرد: این رویکرد موجب شده است که تولیدات نمایشگاه به مسائل کشور پاسخ‌گو باشد.

وی با بیان اینکه به دنبال استفاده بهتر و بیش‌تر از ظرفیت‌های اساتید و محققان کشوری هستیم، اضافه کرد: به همین منظور در تلاش برای راه‌اندازی شبکه نخبگانی هستیم.

نگارش با اشاره به اینکه در بحث هم‌افزایی پژوهشگاه پیشتاز است، بیان کرد: امیدواریم با اقدامات انجام شده و برنامه‌هایی که در دستورکار قرار دارد بتوانیم در مسیر دغدغه‌های مقام معظم رهبری گام برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha