• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1402091913873
  • خبرنگار : 71625

چه شد که «مجید انتظامی» پس از یک دهه روی صحنه رفت؟

چه شد که «مجید انتظامی» پس از یک دهه روی صحنه رفت؟

رئیس دفتر موسیقی وزارت فرهنگ طی گفت‌وگویی درباره ماجرای برگزاری کنسرت «همراه با خاطره‌ها» به رهبری مجید انتظامی، ماجرای تدوین نهایی سند ملی موسیقی و برگزاری جشنواره ملی سرود فجر در اردیبهشت‌ماه صحبت کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد الهیاری (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ) درباره اجرای ارکستر ملی به رهبری مجید انتظامی گفت: بعد از شروع به کار دولت سیزدهم، دیدار وزیر فرهنگ با استاد مجید انتظامی برای بازاجرای آثار موسیقی فیلم‌های دفاع مقدس که توسط ایشان ساخته شده و نسل جدید شاید خاطرات کمتری با این آثار داشته باشند؛ از اولین دیدارهای وزیر فرهنگ بود.

وی افزود: گفتگوها با استاد انتظامی تا سال ۱۴۰۱ ادامه پیدا کرد و قرار بود سال گذشته این اجرا به روی صحنه برود که با توجه به کسالت ایشان و شرایط جامعه شرایط محیا نشد.

الهیاری ادامه داد: توافق ما با استاد انتظامی برای سه نوبت اجرا بود که با توجه به استقبال خوب مخاطبان، برای دو نوبت دیگر هم تمدید شد و نهایتا در پنج شب با حضور گسترده علاقه‌مندان اجرا شد.

او تصریح کرد: با توجه به علاقه‌ای که در بین مخاطبان موسیقی وجود دارد در حال رایزنی هستیم که اگر استاد انتظامی از نظر وضعیت جسمانی امکان داشته باشد در دی‌ماه هم مجددا این کنسرت را داشته باشیم.

ماجرای تدوین نهایی سند ملی موسیقی

الهیاری درباره اهمیت سند ملی موسیقی گفت: ستاد نقشه مهندسی فرهنگی کشور تدوین سند موسیقی را به وزارت فرهنگ تکلیف کرده بود.

او ادامه داد: در دهه گذشته تلاش‌هایی از سوی نهادهای مختلف برای تدوین نسخه‌های پیش‌نویس و پشتیبانی صورت‌گرفته بود و از سال ۱۳۹۹ به صورت جدی در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ براساس چهارچوب‌ها و اصول سند نویسی که ستاد نقشه مهندسی فرهنگی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین کردند، دنبال شد.

الهیاری افزود: مراحل تدوین این پیش‌نویس طی ۱۶ ماه در جلسات مداوم با حضور گروه تحقیق و همینطور کارشناسان در دفتر موسیقی صورت گرفت و در سال ۱۴۰۰ این پیش‌نویس از سوی وزارت فرهنگ به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد. در سال جاری پنج جلسه شورای هنر به این سند اختصاص پیدا کرد و بعد از اینکه در شورای هنر نهایی شد در شورای معین انقلاب فرهنگی در دو جلسه درباره این سند بحث و تبادل نظر شد.

او تصریح کرد: یکی از اتفاقات این سند تعیین یک شورا تحت عنوان ستاد اجرایی موسیقی کشور است که این ستاد وظیفه دارد سیاست‌های دستگاه‌های بالادستی در حوزه موسیقی را همراه‌تر و یک‌نواخت‌تر کند و موضوع حکمرانی جمهوری اسلامی ایران در حوزه موسیقی از ضرب‌آهنگ بهتری برخوردار شود. طبیعی است آرای هنرمندان موسیقی می‌تواند بر اجرای بهینه این سند اثرگذار باشد.

برگزاری جشنواره سرود فجر در اردیبهشت‌ماه

او درباره برگزاری جشنواری ملی سرود فجر گفت: فراخوان جشنواره ملی سرود فجر منتشر شده است و در اردیبهشت برگزار می‌شود. بعد از اینکه دفتر سرود از سال گذشته در دفتر موسیقی شروع به فعالیت کرد شاهد برگزاری جشنواره ملی سرود فجر خواهیم بود.

الهیاری اظهار داشت: با توجه به اهمیتی که دولت و مجموعه حاکمیت همچنین نسل جوان برای سرود قائل هستند، برگزاری این جشنواره می‌تواند سرآغازی برای رویش‌های جدید باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha