• دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۲ / ۱۸:۵۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402092014782
  • خبرنگار : 30058

به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی؛

اولین کنفرانس بین المللی کوهستان پایدار و سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند برگزار شد

اولین کنفرانس بین المللی کوهستان پایدار و سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین کنفرانس بین المللی کوهستان پایدار و سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند با پذیرش ۴۷۵ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

تقی اکبری معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی شامگاه ۲۰ آذر در اولین کنفرانس بین المللی کوهستان پایدار و سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی مولود انقلاب بوده و فعالیت خود را در سال ۱۳۵۷ با دانشکده کشاورزی آغاز کرده است، گفت: این دانشگاه در آخرین رتبه بندی های شانگهای و تایمز نیز دارای رتبه بسیار خوبی در سطح ملی و بین المللی شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی جزو دانشگاه های سبز محسوب می شود، افزود: این دانشگاه دارای ۴۲ هکتار فضای سبز بوده و رتبه بالایی در رتبه بندی مدیریت سبز دانشگاه های دنیا و کشور دارد.

معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه حکمرانی محیط زیست در کشور دچار مشکل است، گفت: در ایران ۲۱ درصد محتوای درسی مدارس به بحث محیط زیست اختصاص یافته؛ درحالیکه در کشورهای توسعه یافته این میزان بالای ۶۰ درصد است.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه تفکیک پسماند و بازیافت، اظهارامیدواری کرد: این کنفرانس مقدمه ای بر تغییر دیدگاه های حکمرانی محیط زیست باشد.

دکتر علیرضا قنبری رئیس همایش و رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشکده پایه گذار چهار کنفرانس مهم بوده است، گفت: این چهار کنفرانس کشاورزی ارگانیک و مرسوم، صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، کوهستان پایدار و مدیریت سبز پسماند می باشد.

وی با بیان اینکه مجموعه این کنفرانس ها دو موضوع مهم تامین امنیت غذایی و محیط زیست را دنبال می کند، افزود: برای اولین کنفرانس بین المللی کوهستان پایدار ۱۹۶ مقاله ارسال شده بود که ۱۸۳ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و برای سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند ۳۱۱ مقاله ارسال شده بود که ۲۹۲ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به مدیریت پسماند، گفت: پسماند زیستی هرگونه زباله قابل امحا است که می تواند به کمپوست تبدیل شود. مدیریت سبز نیز مدیریتی است که اندوخته های علمی را با مهارت های تجربی می آمیزد و در جهت تولید و ارائه خدمات سالم تر، بی خطرتر و با کیفیت تر می کوشد تا به شاخص هایی نظیر کارایی اکولوژیکی و مدیریت بهینه پسماند سبز دست یابد.

وی با اشاره به اهداف برگزاری همایش مدیریت سبز پسماند، گفت: کاهش استفاده از ظروف یکبار مصرف غیرضروری، ارتقای پژوهش های توسعه پایدار، جلوگیری از قرار گرفتن افراد در معرض مواد سمی و فعال بیولوژیکی، کاهش زباله و حفاظت از منابع و دنبال کردن یک برنامه کمپوست برای پسماندهای آلی از اهداف برگزاری این همایش هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۰ ۱۹:۰۰

روانه کردن اب به دشتهای کویری