• چهارشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۰۷:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402092215799
  • خبرنگار : 30147

رئیس هیات مدیره مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه خبر داد

امضاء ۱۵ قرارداد احداث ۴۹ کلاس توسط خیران مدرسه‌ساز در تربت‌حیدریه

امضاء ۱۵ قرارداد احداث ۴۹ کلاس توسط خیران مدرسه‌ساز در تربت‌حیدریه

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات مدیره مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه از امضای ۱۵ تفاهم‌نامه احداث ۴۹ کلاس در قالب هشت مدرسه به ارزش ۴۹ میلیارد تومان خبر داد.

ایمان سلطانی، ۲۱ آذرماه در مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی چند مدرسه خیر ساز در تربت‌حیدریه گفت: مدت زمان اجرای این تعهدات در دو قالب ۱۰۰ درصد خیر ساز و یا به صورت مشارکتی با سازمان نوسازی مدارس، پایان سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: از شهریور پارسال طرح پویش مشق خیران در شهرستان آغاز شد که خیران هزینه خرید نوشت افزار، کیف و لباس فرم دانش‌آموزان نیازمند را متقبل می‌شوند.

رئیس هیات مدیره مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه با بیان اینکه ۲۱۰۰ دانش‌آموز نیازمند، تحت پوشش این طرح قرار گرفتند، اظهار کرد: در این راستا ۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال توسط خیران هزینه شد و در شهریور امسال نیز ۵ میلیارد ریال لوازم مورد نیاز دانش‌آموزان شامل نوشت افزار و لباس فرم توسط خیرین تهیه و به ۱۷۰۰ دانش‌آموز اهدا شد.

وی گفت: با پیگیری‌های مستمر مدیریت آموزش و پرورش تربت‌حیدریه، مجمع خیران مدرسه‌ساز شهرستان و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان موفق شده‌ایم ۱۱ طرح که در سال‌های قبل اجرای آن مسکوت مانده‌ بود را به مرحله اجرا و افتتاح برسانیم که از جمله آنها می‌توان به طرح مدرسه سه کلاسه روستایی باغمیان، مدرسه یک کلاسه روستای خورق، مدرسه ۶ کلاسه زنده یاد الهام سلطانی و سالن اجتماعات زنده یاد صالحان اشاره کرد.

کمبود فضای آموزشی چالش مهم آموزش و پرورش تربت‌حیدریه

مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه در این مراسم با بیان اینکه اساسی‌ترین چالش نظام آموزش منطقه کمبود فضای آموزشی است، گفت: با دو شیفته کردن مدارس و برنامه‌ریزی‌های انجام شده مشکل کمبود فضای آموزشی را به طور موقت مرتفع کرده‌ایم اما این معضل ممکن است در سال‌های آینده دو چندان شود زیرا ۶۸ درصد مدارس ابتدایی و ۱۸ درصد مدارس متوسطه شهر دو شیفته هستند.

صالحی در ادامه به وجود ۱۰ مدرسه فرسوده در شهر تربت‌حیدریه که نیازمند تخریب و بازسازی هستند اشاره کرد و افزود: سرانه فضای آموزشی در شهر تربت‌حیدریه ۳.۸ متر مربع است، در حالی که میانگین استانی ۴.۳ و کشوری ۷.۵ متر مربع است.

مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه گفت: شهر تربت‌حیدریه دارای ۱۳ هنرستان شامل ۴ هنرستان دخترانه و ۹ هنرستان پسرانه است؛ با این وجود کمبود فضای هنرستانی احساس می‌شود.

 وی خاطرنشان کرد: تربت‌حیدریه دارای ۴۷ هزار دانش‌آموز است که در ۲۸۵ فضای آموزشی مشغول تحصیل هستند.

افتتاح و کلنگ‌زنی چند مدرسه خیر ساز در تربت‌حیدریه

 همچنین در مراسم دیگری با حضور مدیران محلی و چند تن از خیرین مدرسه‌ساز مدرسه ۳ کلاسه بانو ایران جامع‌الصنایع در روستای حاجی‌یار افتتاح و کلنگ دو مدرسه خیر ساز ۶ و ۹ کلاسه در شهر تربت‌حیدریه به زمین زده شد.

امضاء ۱۵ قرارداد احداث ۴۹ کلاس توسط خیران مدرسه‌ساز در تربت‌حیدریه

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه در این مراسم گفت: مدرسه ۳ کلاسه بانو ایران جامع‌الصنایع واقع در روستای حاجی‌یار توسط فرزند ایشان به نیت از مادر مرحومشان با اعتبار ۳ میلیارد تومان به‌صورت مشارکت ۵۰ درصدی با اداره کل نوسازی مدارس و در زمینی به مساحت ۱۳۴۰ متر و زیربنای ۳۰۰ مترمربع احداث شده است.

سید امیرحسینی، درباره کلنگ‌زنی دو مدرسه خیر ساز دیگر نیز گفت: آموزشگاه ۹ کلاسه واقع در خیابان آیت‌الله طالقانی توسط آقای ملوکی و به نیابت از والدین مرحومشان در زمینی به مساحت ۱۵۶۰ مترمربع و برای مقطع متوسطه دوم دخترانه احداث می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین کلنگ احداث آموزشگاه ۶ کلاسه در بلوار شهید باهنر توسط خانم فرشته ناصر قرایی به نیابت از همسرشان سرهنگ بیداری در زمینی به مساحت ۸۴۰ متر مربع و زیربنای ۴۹۰ متر مربع بر زمین زده شد که قرار است مانند سایر پروژه‌ها به صورت مشارکتی با اداره کل نوسازی احداث شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha