• چهارشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۲۳:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402092216741
  • خبرنگار : 50188

مدیرکل مدیریت بحران اعلام کرد

عبور ۸۰۰۰ کیلومتر رودخانه‌ از مناطق مسکونی شهری و روستایی استان کرمان

عبور ۸۰۰۰ کیلومتر رودخانه‌ از مناطق مسکونی شهری و روستایی استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: بیش از ۵۰ هزار کیلومتر طول رودخانه‌های فصلی و دائمی در استان است که ۸۰۰۰ کیلومتر آن در بافت جمعیتی و مسکونی شهری و روستایی قرار دارد.

حمید سالخورده ۲۲ آذرماه در ستاد بحران استان کرمان ویژه چهار شهرستان رفسنجان، سیرجان، انار و شهربابک در فرمانداری رفسنجان، اظهار کرد: سیل یکی از مخاطرات پرتکرار در استان است و استاندار کرمان با ارائه طرحی، انجام پیشگیری‌ها را مورد تاکید قرار داده و همه دستگاه‌های اجرایی به علاوه سازمان های مردم‌نهاد و دهیاری‌ها را به مدد طلبیده است.

وی افزود: در حال حاضر جای‌جای استان سیل‌بندها و لایروبی‌ها در حال اجراست و از ۸۰۰۰ کیلومتر رودخانه‌ای که در ناحیه جمعیتی و مسکونی قرار دارد، طرح مطالعاتی ۶۰۰۰ کیلومتر آن انجام شده است. در این طرح مطالعاتی ۷۹۰ نقطه آسیب‌خیز در استان شناسایی شده که در حال رفع یا مقاوم سازی هستند.

وی در ادامه اظهار کرد: باید بانک اطلاعاتی مخاطرات شهرستان‌ها تهیه شود و در مواقع بحران از وجود ظرفیت‌های مردمی و دهیاری‌ها در مقابله با پدیده مخاطره آمیز استفاده کرد.

سالخورده تصریح کرد: نباید بحران را دولتی کنیم زیرا بودجه‌های دولتی در زمانی به مدد می‌آیند که حادثه و بحران رخ داده باشد و برای جبران خسارت‌ها از آن بودجه استفاده می‌شود لذا پیشگیری باید مدنظر باشد.

وی توضیح داد: اگر بحث تجربه‌نگاری و مستندسازی‌ها را مدنظر قرار دهیم می‌توان توانایی‌ها را در مقابله با بحران‌های بعدی به کار گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: فرمانداری‌ها پایش سرزمینی خود را رصد کنند که در کاهش خطر سیل موثر است.

وی از شهردار رفسنجان قدردانی کرد و افزود: این نهاد بدون جذب یک ریال از ستاد بحران با ظرفیت‌های موجود در سیل سال گذشته به ویژه در ساماندهی رودخانه شور کمک کرد.

سالخورده اضافه کرد: صندوق بیمه کشاوری و نیز صندوق بیمه حوادث طبیعی در کشور ایجاد شده تا به خسارت دیدگان در این زمینه‌ها کمک‌رسانی کند لذا امسال در بحث صندوق بیمه حوادث طبیعی عدد خوبی در نظر گرفته شده و از طریق بنیاد مسکن این تسهیلات واگذار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ما در اواخر سال گذشته و در بهار امسال توانستیم به میزان چهار میلیون لیتر سوخت تأمین و در اختیار کشاورزان چهار شهرستان سیرجان، رفسنجان، انار و شهربابک قرار دهیم تا از سرمازدگی محصولات کشاورزی جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۴ ۰۳:۴۰

در شهرستان سیرجان. روستای کران که پارسال کلی خانه و زندگی مزدم از بین درد. هیچ کاری صورت نگرفته و رود خانه فصلی در جنب قدمگاه از پارسال همین جوری رها شده. (رودخانه بین روستای کران و روستای دهسراج به خودی خود رها شده و فقط برای سو استفا ه گران کلی منفعت داشته و حدود ۷۰۰ کامیون شن و ماسه ایجاد شده را با قیمت گزافی به یغما بردن. و یک ریال تنها به مردم حدود بلکه یک بلوک برای رسیدن دیدگان کمک نکردن. .

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۴ ۰۳:۵۶

در روستای کران از توابع شهرستان سیرجان پارسال سیل آمد رود خانه مفصلی ‌ بین روستای قدمگاه و دهسراج .تاکنون خرابی ها ی به جا مانده به قوت خود باقیست .در این شاهرگ اصلی که منتهی میشود به پارییز. روزانه بالغ بر ۳۰۰۰ خودرو از جاده عبور می کند. متاسفانه هیچ فکر و اقدامی صورت نگرفته. و این رودخانه فصلی که ۲ دهانه آب ریز و لوله کوچک داشت مسدود شده‌ . هم اکنون هدایت شده به سطح خیابان اصلی .