• دوشنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۹:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402092719368
  • خبرنگار : 50107

رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر مشهد:

برخی از پروژه‌های زودبازده معلوم نیست با دستور چه کسی حذف شده است

برخی از پروژه‌های زودبازده معلوم نیست با دستور چه کسی حذف شده است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در حوزه اجرا برخی پروژه‌های زودبازده معلوم نیست با دستور چه کسی حذف شده است. اینکه شورا با زحمات و اولویت‌بندی پروژه‌های زودبازده را تعریف می‌کند اما چنین اتفاقی رخ می‌دهد، قابل قبول نیست.

مجید دبیریان امروز، ۲۷ آذرماه، در نودوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در تذکری به شهردار اظهار کرد: بعد از تذکرات همکاران در هفته‌های گذشته متوجه شدیم در حوزه اجرا برخی پروژه‌های زودبازده معلوم نیست با دستور چه کسی حذف شده است.

وی افزود: اینکه شورا با زحمات و اولویت‌بندی پروژه‌های زودبازده را تعریف می‌کند اما چنین اتفاقی رخ می‌دهد، قابل قبول نیست. جناب شهردار متذکر شوید که هیچ پروژه‌ای از پروژه‌های مصوب زودبازده مخصوصا در حاشیه شهر حذف نشود.

دبیریان بیان کرد: ادامه تذکر سه ماه و هفته پیش را بیان می‌کنم که هنوز اقدامی برای تعیین تکلیف روسای سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی انجام نشده است و توپ را در میدان استانداری انداختند. اگر لازم باشد از استاندار خواهش کنیم ورود پیدا کنند تا این اتفاق هرچه زودتر رقم بخورد.

در ادامه حجت‌الاسلام حسن منصوریان رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد در تذکری عنوان کرد: ما در شورای شهر در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۱ طرحی به نام جایگزینی جریمه تاخیر داشتیم که در دستور کار قرار گرفت، کمیسیون با مرکز پژوهش‌ها مکاتبه کرد، فراخوان‌ها اجرا شد و ۱۰ جلسه مذاکره و مکاتبه داشتیم.

وی ادامه داد: در نهایت در ۱۰ مهر ۱۴۰۲ یعنی بیش از یک سال مکاتبه‌ای از شهرداری به دست ما رسید. متاسفم برای سیستمی که زیر دست شهردار چنین نامه‌ای را تهیه می‌کنند و شهردار نیز  آن را امضا می‌کند.  شهرداری در نامه ذکر کرده که بررسی طرح پژوهشی در سطح پایین‌تر ثمره‌ای ندارد، بنابراین آن را انجام نمی‌دهیم. اگر شما سیاست‌گذار هستید، تصمیم‌گیری کنید. قطعا شما نخوانده نامه را امضا کردید وگرنه چنین اهانتی به ساحت شورا نمی‌کنید. نامه را پس بگیرید و این طرح پژوهشی را اجرا کنید.

در بخش دیگری از جلسه موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: در هر جلسه چندین تذکر به شهردار داده می‌شود اما پاسخی نمی‌دهند. شهردار باید به تذکرات چه شفاهی و چه کتبی پاسخ دهند. نمی‌توانیم هر جلسه بار تذکرات را زیاد کنیم و پاسخی دریافت نکنیم. درخواست دارم شهردار پاسخ این تذکرات را بدهند.

در ادامه جلسه لایحه نامگذاری تعدادی از معابر فرعی به نام شهدا تصویب شد. بر اساس این لایحه خیابان وحدت ۲/۱ واقع در بلوار وحدت به نام شهید مهدی رضایی، خیابان پنج‌تن ۶۷ به نام شهید محمد کرامتی، خیابان رسالت ۴۸ به نام شهید سید رضا حسینی، خیابان پایداری ۴/۳ به نام شهید علی یزدان‌پناه و خیابان وصال ۴ به نام شهید علی‌اکبر حسینی موسوی نامگذاری شدند.

در بخش دیگری از جلسه طرح دوفوریتی اصلاح عنوان و شرح وظایف کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها به تصویب رسید. براساس این طرح و در راستای تحقق ساخت خانه‌های ارزان‌قیمت کمک به رفع کمبود مسکن برای اقشار کم‌درآمد، کنترل قیمت خرید، اجاره مسکن در شهر مشهد و به منظور سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و هماهنگی با سایر ارگان‌های ذی‌ربط در حوزه مسکن، عنوان کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها به کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری، مشارکت‌ها و مسکن اصلاح شد.

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد، در خصوص این طرح اظهار کرد: حوزه مسکن برای شهرداری مهم بوده و با همکاری شورای شهر موضوعات زیادی به عنوان کار ویژه در این حوزه تعریف شده است. یکی از این موضوعات ساخت ۴٠٠٠ واحد در شهرک شهید رجایی در حوزه بازآفرینی بوده که مشکلات آن حل شده و به زودی فرایند اجرایی آن آغاز می‌شود.

قلندر شریف بیان کرد: موضوع دیگر خانه‌دار کردن کارکنان شهرداری به ویژه قشر کارگر با استفاده از ظرفیت مسکن ملی بود. قرار شد شهرداری اراضی دولتی را در این طرح تحویل گیرد و برای کارکنان خود مسکن بسازد. در ثبت نام اولیه ۱۴ هزار نفر ثبت نام کردند که ١٠ هزار نفر واجد شرایط بودند و با توجه به بسته شدن سایت مسکن ملی با مساعدت وزارت مجوز ثبت نام ۷ هزار نفر که در سایت مسکن ملی ثبت نام نکرده بودند، صادر شد.

شهردار مشهد ادامه داد: اگر توافق راه‌ و شهرسازی با آستان قدس برای زمین سیدی به نتیجه برسد ١٠ هزار واحد از آن زمین را برای شهرداری خواهیم گرفت، در غیر این صورت تلاش می‌کنیم این واحدهای مسکونی در شهرهای نزدیک مشهد ساخته شود.

در ادامه مجید طهوریان عسکری، عضو شورای اسلامی شهر مشهد خطاب به شهردار گفت: در دومین بند اساسنامه زمین و مسکن، موضوع محوری مسکن است، شورای ششم در این خصوص مصوبه‌ای برای فرآوری زمین‌های کوچک‌مقیاس داشته و اقداماتی انجام داده، حال ‌چرا در شهرداری مشهد بند دو اساسنامه سازمان زمین و مسکن اجرایی نمی‌شود؟ از شهردار درخواست دارم این موضوع را پیگیری کنند.

شهردار مشهد در پاسخ به این عضو شورا تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد ساختمان فرماندهی آتش‌نشانی را تا خردادماه سال ١۴٠۴ به بهره‌برداری برسانیم. بعد از بهره‌برداری از این ساختمان سه حوزه اداری، فرماندهی و کنترل بحران آتش‌نشانی به این ساختمان منتقل می‌شود و سازمان شخصیت خودش را پیدا خواهد کرد. این ساختمان در شرق کشور نمونه خواهد بود.

در ادامه این جلسه تفریغ بودجه سال ١۴٠٠ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی و عاملیت شهرداری مشهد تصویب شد. تفریغ بودجه سال ۱۴۰۰ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی و عاملیت شهرداری از حیث منابع به مبلغ ۵ هزار و ۵٢٩ میلیارد و ۶٣٧ میلیون و ١٧٣ هزار ریال و از حیث مصارف به مبلغ ۵ هزار و ۵٢٩ میلیارد و ۶٣٧ میلیون و ١٧٣ هزار ریال بوده که منابع و مصارف نسبت به اصلاح بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ به میزان ۵ درصد کاهش داشته است.

در بخش دیگری از جلسه، تفریغ بودجه سال ١۴٠٠ شرکت توسعه گردشگری و عاملیت شهرداری مشهد به تصویب رسید. تفریغ بودجه سال ۱۴۰۰ شرکت توسعه و عمران هفت‌حوض و عاملیت شهرداری مشهد از حیث منابع به مبلغ ٢٠١ میلیارد و ٢٢۵ میلیون و ١۶١ هزار ریال و از حیث مصارف مبلغ ٢٠١ میلیارد و ٢٢۵ میلیون و ١۶١ هزار ریال بوده که منابع و مصارف نسبت به اصلاح بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ بدون تغییر است.

تفریغ بودجه سال ۱٤۰۰ سازمان زمین و مسکن و عاملیت شهرداری نیز در بخش دیگری از تصویب شد. تفریغ بودجه سال ۱٤۰۰ سازمان زمین و مسکن و عاملیت شهرداری از حیث منابع مبلغ ١٠ هزار و ۴٩۴ میلیارد و ۵۶ میلیون و ٢٣۵ هزار ریال و از حیث مصارف مبلغ ١٠ هزار و ۴٩۴ میلیارد و ۵۶ میلیون و ٢٣۵ هزار ریال بوده که منابع و مصارف نسبت به اصلاح بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ به میزان ٢٤ درصد افزایش داشته است.

همچنین تفریغ بودجه سال ١۴٠٠ شرکت نمایشگاه بین‌المللی و عاملیت شهرداری مشهد به تصویب رسید. تفریغ بودجه سال ۱۴۰۰ شرکت نمایشگاه بین‌المللی و عاملیت شهرداری از حیث منابع به مبلغ ۵٨٣ میلیارد و ۵۴۴ میلیون و ۴٣ هزار ریال و از حیث مصارف به ۵٨٣ میلیارد و ۵۴۴ میلیون و ۴٣ هزار ریال بوده که منابع و مصارف نسبت به اصلاح بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ به میزان ۵ درصد افزایش داشته است.

در ادامه تفریغ بودجه سال ١۴٠٠ سازمان بازآفرینی فضای شهری و عاملیت شهرداری مشهد تصویب شد. تفریغ بودجه سال ۱۴۰۰ سازمان بازآفرینی فضاهای شهری و عاملیت شهرداری مشهد از حیث منابع مبلغ یک هزار و ٢۴٨ میلیارد و ۵۵٩ میلیون و ٩١۴ هزار ریال و از حیث مصارف مبلغ یک هزار و ٢۴٨ میلیارد و ۵۵٩ میلیون و ٩١۴ هزار ریال بوده که منابع و مصارف نسبت به اصلاح بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ به میزان ٦٠ درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha