• شنبه / ۲ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402100200366
  • خبرنگار : 50597

سلیمی عنوان کرد:

برخورداری از تفکر نوین و تحول آفرین، ویژگی شاخص دکتر کاظمی آشتیانی

برخورداری از تفکر نوین و تحول آفرین، ویژگی شاخص دکتر کاظمی آشتیانی

ایسنا/مرکزی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورداری دکتر کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان، از تفکر نوین و تحول آفرین، گفت: مدیریت علمی او در کنار تخصص، تقوا، دانش و پرکاری، توانست این پژوهشگاه را در صدر بنشاند.

علیرضا سلیمی در گفت و گو با ایسنا، در آستانه فرا رسیدن سالروز درگذشت زنده یاد دکتر "سعید کاظمی آشتیانی" بنیانگذار پژوهشگاه رویان، اظهار کرد: این پژوهشگاه موفق با امکانات اندک در حوزه علمی، توفیقات کم‌نظیری را کسب کرده و امروزه در حوزه پژوهش، تحقیق و برخی عرصه‌های نوپیدا، یکی از موسسات پیشرو است.

وی ادامه داد: اگرچه پژوهشگاه رویان در سال‌های اخیر شتاب سابق را ندارد، اما هنوز هم در مقایسه با موسسات مشابه سرعت قابل تقدیری  دارد.

سلیمی با اشاره به تقدیر از دکتر کاظمی آشتیانی از سوی مقام معظم رهبری، افزود: علت این تقدیر، برخورداری دکتر آشتیانی از تفکر نوین و تحول آفرین بود. مدیریت علمی او در کنار تخصص، تقوا، دانش و پرکاری توانست پژوهشگاه را در صدر بنشاند و در این سطح از او تقدیر شود. اگر عمر او اجازه می‌داد، می‌توانست تحولات بیشتری را در مجوعه علمی خود ایجاد کند.

وی تصریح کرد: با توجه به فعالیت پژوهشگاه رویان در زمینه ناباروری و کاهش هزینه‌های درمان، این پژوهشگاه مجموعه‌ای کم‌نظیر در کشور و خاورمیانه است. با وجود ۲ میلیون زوج نابارور در کشور، رویان نقش برجسته‌ای را در زمینه درمان این افراد ایفا کرده است و هزاران زوج نابارور را با استفاده از تکنیک‌های علمی که به آن دست یافته، به آرزوی خود رسانده است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: پژوهشگاه رویان با گسترش مراکز خود در استان‌ها توانسته نقش خود را بیشتر ایفا کند. هزینه‌های درمان در پژوهشگاه رویان در مقایسه با سایر مراکز بسیار کمتر بوده و از نظر دقت و دانش، فراتر از انتظار است و همین مهم، نقش رویان در افزایش جمعیت کشور را برجسته‌تر از گذشته کرده است.

وی با اشاره به برخی نارسایی‌ها در عرصه تجهیزات پزشکی در کشور، اظهار کرد: در دانش پزشکی پس از انقلاب و به ویژه در سال‌های اخیر گام‌های بسیار بلندی را برداشته‌ایم و پزشکان ما از لحاظ علمی و دانش از بسیاری کشورها پیشروتر هستند. به طوری که افراد بسیاری از کشورهای خارجی برای درمان به کشور ما مراجعه می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، ایران را سرزمین ثروت‌ها خواند و افزود: استعدادهای بسیار برجسته‌ای در ایران وجود دارد و این توانایی بالقوه در کمتر کشوری مشاهده می‌شود. دانشگاه‌ها باید این ظرفیت‌ها را کشف کنند تا بتوانند این توانایی را عملیاتی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha