• یکشنبه / ۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402100301466
  • خبرنگار : 50181

هدفگذاری برای انسداد ۳۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه

هدفگذاری برای انسداد ۳۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس گروه احیاء و تعادل بخشی دشت‌های شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از هدفگ ذاری برای انسداد ۳۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه تا پایان سال در صورت همکاری سایر بخش‌ها خبر داد.

ایوب ذائبی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در ۹ ماهه امسال ۲۰۶ حلقه چاه غیرمجاز در استان کرمانشاه مسدود شده، گفت: انسداد این چاه‌ها صرفه‌جویی بیش از هفت میلیون مترمکعبی مصرف آب را به همراه داشته است.

وی عمده چاه‌های مسدود شده را مربوط به شهرستان‌های کرمانشاه و هرسین دانست.

رئیس گروه احیا و تعادل بخشی دشت‌های شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به انسداد ۳۲۳ حلقه چاه غیرمجاز در استان طی سال گذشته، خاطرنشان کرد: این ظرفیت را داریم امسال چاه‌های بیشتری و تا حدود ۳۵۰ حلقه چاه غیرمجاز را مسدود کنیم، اما این کار به تنهایی از عهده شرکت آب منطقه‌ای خارج است و به همراهی سایر دستگاه‌ها هم نیاز داریم.

ذائبی با اعلام اینکه تاکنون در مجموع در استان کرمانشاه ۵۵۸۱ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده، افزود: نمی‌توان آمار دقیقی از چاه‌های غیرمجاز موجود در استان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه دشت‌های کرمانشاه، ماهیدشت، بیستون و روانسر - سنجابی از نظر کسری مخازن آب زیرزمینی وضعیت نامناسب‌تری دارند، یادآور شد: اولویت برخورد و انسداد چاه‌های غیرمجاز در این مناطق است.

رئیس گروه احیا و تعادل بخشی دشت‌های شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه چاه‌های غیرمجاز را یکی از عوامل اصلی آسیب به مخازن آب زیرزمینی و اضافه برداشت از آبخوان‌ها دانست و تاکید کرد: انسداد چاه‌های غیرمجاز یکی از بخش‌های مهم و اثرگذار احیاء و تعادل بخشی دشت‌ها است، اما باید همزمان موارد دیگری مانند جلوگیری از اضافه برداشت چاه‌های مجاز، جلوگیری از کشت محصولات آب بر در دشت‌هایی که با کسری آب زیرزمینی مواجهند و ... نیز با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۰۸:۵۲

چه مب خوای از چاه جردم ، پترو شیمی و نیروگاه حاجی آباد پدر کشاورز رو در آورده .......، فکری برا اون بکن

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۱:۰۰

مسوولان عزیز وکشاورزی دیر به فکر اب ارزشمند افتادن۸۲۳

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۴ ۱۹:۰۰

میان چاهارو پر میکنید. بعد باید پول بدیم مجوز بگیریم. درختای باغ همه خشگ شدن. بعد کارخانه سیمان مدلل چاه عمیق زده مجوز هزار ساله داره همه چاه‌های منطقه خشک شده. چاه ماهم مجوز داشت ولی پرش کردن. گفتن دوباره مجوز بگیرید متری خدا تومن. واقعاً این عدالته برای کشاورز بیچاره من تابستان همش باتانکر آب خریدیم برای درختا. زورتون همیشه به ظعیف تر میرسه. متاسفانه.....