• یکشنبه / ۳ دی ۱۴۰۲ / ۲۲:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402100301873
  • خبرنگار : 50182

معاون استانداری کرمانشاه:

آسیب‌های اجتماع را باید اجتماع حل کند

آسیب‌های اجتماع را باید اجتماع حل کند

ایسنا/کرمانشاه معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری کرمانشاه راهکار حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را تنها به دست مردم و اجتماع امکان پذیر دانست و افزود: این میان تنها باید حلقه‌های میانی مانند سمن‌ها و تشکل‌ها که موتور محرکه اجتماع هستند را فعال کنیم.

علی شعبانی در نشست عصر امروز( چهارم دی) استاندار کرمانشاه با تشکل‌ها و سمن‌های استان، از آسیب‌های اجتماعی به عنوان یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌های اصلی مد نظر مقام معظم رهبری یاد کرد و افزود: ایشان در دیدار اخیر با وزیر کشور پیش از پیگیری مسائل امنیتی و سیاسی، پیگیر وضعیت معضلات و آسیب های اجتماعی و اقدامات صورت گرفته برای آن‌ها شدند.

وی با بیان اینکه کشور و استان با حجم تلنبار شده‌ای از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی روبرو است، گفت: این تلنبار شدن معضلات اجتماعی به دلیل مسیر غلطی است که دولت‌های گذشته با هر گرایش سیاسی در پیش گرفته بودند.  

وی افزود: حاکمیت و دولت‌ها نمی‌توانند معضلات و آسیب‌های اجتماعی را حل کنند و حل این آسیب‌های اجتماعی تنها توسط اجتماع و خود مردم امکان پذیر است.

شعبانی گفت: این میان تنها به موتور محرک و حلقه‌های میانی برای حرکت مردم و اجتماع نیاز است که مقام معظم رهبری بارها بر ویژگی‌های آنها تاکید کرده‌اند که از جمله این ویژگی‌ها دغدغه‌مندی، شناخت درست مسئله و بلد بودن راه و مسیر حرکت است.

وی افزود: این گروه‌های میانی همان سمن‌ها، تشکل‌ها، گروه‌های جهادی، خیریه‌ها، هیات‌ها و ... هستند که باید اجتماع و مردم را در حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی راهبری کنند.

شعبانی با تاکید بر لزوم حمایت از این حلقه‌های میانی گفت: خوشبختانه امسال به همت استاندار کرمانشاه توانستیم استان کرمانشاه را در شورای اجتماعی کشور جزو پنج استانی که نیاز به توجه ویژه دارند قرار دهیم و امسال اعتبارات ما در حوزه اجتماعی چندین برابر شده است.

وی افزود: این افزایش چندبرابری اعتبارات قرار نیست معجزه کند، اما قطعا شروع خوبی برای ورود به حل معضلات اجتماعی خواهد بود.

وی تصریح کرد: امسال رویه متفاوت شده و به جای اینکه اعتبارات به استانداری کرمانشاه داده شود و ما به دستگاه‌ها بدهیم و آنها هم متناسب برنامه‌های اجرا شده از گروه‌ها و تشکل‌ها حمایت کنند، اعتبارات مستقیم از وزارتخانه‌ها به دستگاه‌ها داده می‌شود.

شعبانی گفت: وزارت کشور با وزارتخانه‌های مختلف تفاهم نامه دارد و اعتبار به وزارتخانه‌ها داده شده و دستگاه ها باید بتوانند اعتبارات را از وزارتخانه‌های مربوطه بر حسب کارهای صورت گرفته دریافت کنند.

وی افزود: استانداری کرمانشاه در این بین ناظر بوده و برنامه‌ها در حوزه اجتماعی را باید پیش از انجام تایید کند و باید نظارت کنیم که اعتبارات مطابق با برنامه‌ها هزینه شود.

شعبانی گفت: در حال حاضر بیش از هشت میلیارد تومان اعتبار برای مقابله و کنترل آسیب‌های اجتماعی به استان اختصاص داده شده که سهم هر دستگاه هم کاملا مشخص است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha