• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402100402397
  • خبرنگار : 50034

رئیس کمیسیون بانکی و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی همدان:

جایگاه همدان از حیث سرمایه‌گذاری مطلوب نیست

جایگاه همدان از حیث سرمایه‌گذاری مطلوب نیست

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون بانکی و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه شاکله اقتصاد یک کشور را از بُعد سرمایه‌گذاری می‌توان سنجید، گفت: توسعه، حرکت و پویایی در کشور به دنبال ایجاد فرصت‌هایی برای جذب سرمایه و سرمایه‌گذار فراهم می‌شود.

منوچهر رضایی دوشنبه ۴ دی در سومین جلسه کمیسیون بانکی و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی همدان، با اشاره به وجود پتانسیل‌های فراوان در کشور برای سرمایه‌گذاری، افزود: با وجود پتانسیل‌های فراوان در کشور، محدودیت‌های تحمیل شده از خارج از کشور موجب ایجاد شرایط محدود در سرمایه‌گذاری شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه استان‌های کشور در چند سال اخیر از لحاظ سرمایه‌گذاری داخلی متفاوت عمل کرده‌اند، گفت: میزان سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری در استان‌های مختلف براساس نگاه مجموعه دیوان سالار، روحیه و فرهنگ مردم آن منطقه و وجود مدیران در سطح ملی متفاوت است که باید اقدامات مؤثری در راستای اصلاح نگرش‌ها صورت گیرد.

رضایی با بیان اینکه جایگاه استان همدان از حیث سرمایه‌گذاری مطلوب نیست، تصریح کرد: ایجاد تحول و تحرک در استان موضوع حائز اهمیتی است که مسئولان و مدیران دستگاه‌های استان به ویژه استاندار همدان نیز بر آن تأکید داشته و آمادگی خود را برای حفظ و نگهداری واحدهای موجود و همچنین توسعه سرمایه‌گذاری استان و همکاری مطلوب با اتاق بازرگانی اعلام داشته‌اند.

رئیس کمیسیون بانکی و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی همدان خاطرنشان کرد: مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه استان نبوده و ساز و کار ملی و فراملی داشته که متأثر از بخش‌های ارتباطی ما با دنیاست.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیاست‌های انقباضی بانک‌ها، اظهار کرد: بانک‌ها با سیاست‌های انقباضی که در پیش گرفته‌اند، حتی تسهیلات با نرخ ۲۳ درصد را نیز به واحدهای تولیدی پرداخت نمی‌کنند که اگر مشارکت بانک‌ها برای سرمایه‌گذاری در استان صورت نگیرد نمی‌توان کاری از پیش برد که این موضوع در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شده است.

رضایی بروکراسی اداری در اخذ استعلام از ادارات برای دریافت مجوزها را بسیار زمان‌بر دانست و افزود: استعلام برای دریافت مجوز از ۱۷ دستگاه باید انجام ‌شود که گاه یک فرد باید ۲۴ ماه برای دریافت استعلام زمان صرف کند که پس از آن نیز گاهی منجر به اخذ مجوز نمی‌شود که برای حل این مشکل باید راهکارهایی اندیشیده شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان، از آنجایی که فعالین اقتصادی با مشکلاتی زیادی در زمینه مسائل بانکی و سرمایه‌گذاری مواجه هستند بنابراین اتاق بازرگانی همدان، درصدد احیای کمیسیون بانکی و سرمایه گذاری با هدف جذب سرمایه گذار و رفع موانع سرمایه گذاری و همچنین تعامل با فعالان اقتصادی داخلی و خارجی است.

بر این اساس هیأت رئیسه اتاق بازرگانی همدان با هدف بازنگری و احیای مجدد کمیسیون بانکی و سرمایه‌گذاری که یکی از کمیسیون های مهم فعالان اقتصادی در سطح ملی و استانی است، منوچهر رضایی که عضو هیأت نمایندگان اتاق است را به‌عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب و معرفی کرد تا با تعامل با فعالان اقتصادی و دستگاه‌های مرتبط مسائل و مشکلات مطرح شده در کمیسیون را راهوری و با ارائه راهکار بخشی از موانع را مرتفع کنند.

لزوم بررسی موانع توسعه سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی در استان، تلاش برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی به ویژه با توجه به چشم‌انداز پساتحریم بین‌المللی، لزوم توجه به روش‌های نوین تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، توجه به شناخت علمی مزیت های سرمایه گذاری استان و توجه به مسائل و مشکلات اعضاء در حوزه امور بانکی و پرداخت های بین الملل از جمله اهدافی است که در کمیسیون بانکی و سرمایه‌گذاری دنبال می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha