• سه‌شنبه / ۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402100503279
  • خبرنگار : 50622

مسئول مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی البرز:

خیرین به تجهیز مراکز دیالیز البرز کمک کنند

خیرین به تجهیز مراکز دیالیز البرز کمک کنند

ایسنا/البرز مسئول امور بیماری‌های و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اهمیت توجه به فشار و قند خون برای پیشگیری از بیماری‌های کلیوی، گفت: اگر روی پیشگیری متمرکز شویم، می‌توانیم ابتلا به بیماری‌های کلیوی را به حداقل برسانیم.

دکتر کوروش سلیمی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: رایج ترین نوع دیالیز، دیالیز خونی است که فرد بیمار باید در ماه حداقل ۱۳ بار به مراکز دیالیز مراجعه کرده و هر بار چند ساعت زیر دستگاه دیالیز باشد تا مواد زائد از خون او تصفیه شود. علاوه بر این دیالیز بسیار هزینه بر و طاقت فرساست و تجهیزات خاص نیاز دارد و برای بیمار چون رایگان است از هزینه دولتی برای آن صرف می‌شود. بنابراین کمک رسانه‌ای زیادی برای آگاه سازی افکار عمومی نیاز دارد تا مردم درباره پیشگیری از بیماری‌های کلیوی آگاهی بیشتری داشته باشند.

وی تاکید کرد: اگر روی پیشگیری متمرکز شویم، می‌توانیم ابتلا به بیماری‌های کلیوی را به حداقل برسانیم، ما بیمارانی داریم که با وجود ابتلا به فشار خون و قند بسیار بالا اصلا متوجه بیماری خود نبوده و زمانی مراجعه می‌کنند که در نتیجه این بیماری‌ها به ارگان‌های اصلی بدنشان آسیب جدی وارد آمده است.

مسئول امور بیماری‌های و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: برخی از مراکز خصوصی دیالیز تحت نظارت با نیت خیرخواهانه خیرین، خدمات دیگری مثل بسته‌های معیشتی هم به بیماران ارایه می‌کنند. افرادی که دیالیز می‌شوند از لحاظ اقتصادی شکننده و ضعیف هستند. از این‌رو توجه به اینکه این بیماران تغذیه مناسبی داشته باشند و یا از شرایط رفاهی نسبی برخوردار باشند، یک ضرورت است.

وی تاکید کرد: رویکرد دانشگاه مبنی بر حمایت از بیماری‌های خاص در استان است، اما همراه با این رویکرد اگر قرار است حمایتی از سایر ارگان‌ها یا خیرین صورت گیرد، در بخش تامین تجهیزات دیالیز نیاز مبرمی وجود دارد که امیدواریم توسط مراجع ذیربط و خیرین کمک‌های بیشتری را در این خصوص شاهد باشیم.

وی با اشاره به مشکل بهره مندی اتباع از خدمات دیالیز در استان گفت: مشکلی که مراکز دیالیز با آن مواجه هستند، مراجعه اتباع بیگانه است و چون بخشی از آنها به صورت غیر قانونی وارد کشور شده‌اند، از حمایتی برخوردار نبوده و فاقد دفترچه هستند و از سوی دیگر توان مالی هم ندارند. در حالی که در خصوص دیالیز یک‌ بحث انسانی داریم و به عنوان درآمدزایی به آن نگاه نمی‌کنیم. خوشبختانه در خصوص تامین دستگاه از طرف اداره اتباع کمک شده است، اما نیاز بیشتری وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha