• شنبه / ۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402100905809
  • خبرنگار : 50598

معاون امور مجلس رئیس جمهور عنوان کرد:

کل تمدن غرب با جنگ غزه زیر سوال رفت/ لزوم تبیین درست مسائل برای دانشجویان

کل تمدن غرب با جنگ غزه زیر سوال رفت/ لزوم تبیین درست مسائل برای دانشجویان

ایسنا/مرکزی معاون امور مجلس رئیس جمهور با تاکید بر اینکه طوفان الاقصی ضربه سختی به اسرائیلی‌ها وارد کرد گفت: کل تمدن غرب با جنگ غزه زیر سوال رفت.

سید محمد حسینی، ۹ دی ماه، همزمان با فرا رسیدن سالگرد حماسه ۹ دی با حضور در دانشگاه اراک اظهار کرد: عبرت آموزی از حوادث و وقایعی همچون وقایعی که منجر به حماسه ۹ دی شد مهم است و رسالت تاریخی در این حوزه بر روی دوش ماست.

وی با اشاره به وجود بصیرت در امت اسلامی گفت: خداوند بصیر است و دعوت پیامبران نیز همراه با بصیرت بوده است. بصیرت همان درک و شناخت و معرفت عمیق است و مخالف ظاهر بینی و سطحی نگری است.

وی با بیان اینکه در زمان امام علی(ع) افرادی بودند که بصیرت نداشتند افزود: اگر ملتی بصیرت نداشته باشد نمی‌تواند کارها را پیش ببرد. در زمانه ما نیز ممکن است بعضی فتنه‌ها فضای کشور را غبارآلود کند و افراد دچار سردرگمی شوند که با تبیین صحیح مسائل می‌توانیم از این مشکلات جلوگیری کنیم.

معاون امور مجلس رئیس جمهور اضافه کرد: در سال ۸۸ تعدادی از چهره های شناخته شده که سال‌ها برای انقلاب مبارزه کردند و پیرو امام و انقلاب بودند، بعد از انتخابات مظلوم نمایی کردند و باعث آشوب در کشور شدند.

وی افزود: بعد از روشنگری مقام معظم رهبری در آن سال، مردم بار دیگر در روز ۹ دی ماه دست به دست هم دادند تا کشور به آرامش برگردد. ما نیز در آن سال در شورای فرهنگ عمومی روز ۹ دی ماه را در تقویم ثبت کردیم تا در آینده از تکرار این حوادث پیشگیری کنیم.

حسینی با بیان اینکه بعضی از کشورها از جمله آمریکا از وقایع سال ۸۸ سوء استفاده کردند گفت: به دلیل اینکه در ۴ سال دولت نهم خدمات زیادی به مردم شده بود مردم در انتخابات سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی را رقم زدند که بی‌نظیر بود.

وی با اشاره به وقایع سال گذشته در ایران نیز اظهار کرد: بعد از چند ماه که در کشور آشوب به پا کردند، جنگ اقتصادی را بلافاصله شروع کردند که مردم باز هم با دشمنان مقابله کردند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور اضافه کرد: اگر مسائل را برای مردم درست تبیین کنیم هیچ آشوبی در کشور ایجاد نمی‌شود. دانشجویان حوادث انقلاب و جنگ و شخصیت‌های موثر انقلاب را ندیده‌اند و متاسفانه در فضای مجازی غرق شده‌اند بنابراین تکلیف سنگینی بر دوش ماست تا مسائل نظام و انقلاب را برای آنها تبیین کنیم.

وی با بیان اینکه استان مرکزی مهد بسیاری از مفاخر کشور است، گفت: مفاخر و گذشتگان روحیه سخت کوشی و پر انگیزه‌ای داشتند و با وجود محدودیت‌ها توانستند آثار گرانسنگی را به جا بگذارند و باید زندگی و کارهای بزرگ مفاخر برای دانشجویان و جوانان تشریح شود.

معاون امور مجلس رئیس جمهور ادامه داد: در راس تمامی مفاخر استان مرکزی، حضرت امام خمینی(ره) است که با دست خالی و با اتکا به خداوند و پشتیبانی مردم، تحولی بزرگ را در جهان رقم زد.

حسینی با تاکید بر اینکه ایران همواره به فرهنگ و هنر شناخته می‌شود افزود: زبان فارسی و شخصیت‌های تاریخ ایران در دنیا شناخته شده هستند.

وی همچنین با اشاره به انتخابات سال جاری اظهار کرد: ما که مسئولیت اجرایی داریم نباید فقط حرف بزنیم و شعار بدهیم بلکه باید با جدیت برای مشارکت بیشتر مردم در انتخابات کار کنیم. ما باید برای مردم دستاوردها و پروژه‌های موفق کشور را در تمامی زمینه‌ها تبیین کنیم.

حسینی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر لزوم تبیین دستاوردها و خدمات گفت: دشمنان در این زمینه برای ضربه زدن به کشور سرمایه گذاری عظیمی کرده‌اند اما اگر ما اقدامات را به درستی تبیین کنیم می‌توانیم حرف حق خود را به خوبی به گوش مردم برسانیم.

وی با بیان اینکه در حوادث غزه، روایت اول را حماس انجام داد گفت: به خاطر همین موضوع، دنیا تحت تاثیر قرار گرفت. تا پیش از این، سابقه نداشته است که مردم و دانشجویان کشورهای غربی تا به این اندازه از فلسطین حمایت کنند. کارهای نمادین بزرگی در دانشگاه‌های جهان انجام شد و باعث شد در مجلس آمریکا، روسای دانشگاه‌ها محاکمه شوند.

حسینی با تاکید بر اینکه کل تمدن غرب با جنگ غزه زیر سوال رفته است افزود: سال گذشته یک خانم در ایران به دلیل بیماری فوت کرد، چه بلوایی برپا کردند و گفتند ما طرفدار زن و حقوق بشر هستیم، اما اکنون که بیش از ۲۲ هزار نفر را در غزه به شهادت رسانده اند هیچ حرفی نمی‌زنند طوری که انگار نه انگار حادثه‌ای رخ داده است.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) در دهه ۴۰ ماهیت پلید آمریکا را شناخته بود گفت: متاسفانه هنوز عده‌ای در کشور ماهیت آمریکا را نشناخته‌اند. در جریان جنگ غزه بایدن با این سن و وضعیت روحی و روانی بلافاصله به اسرائیل آمد و از آنها اعلام حمایت کرد و بعضی از سران کشورهای غربی با هواپیمای نظامی به اسرائیل رفتند که نشان از این بود که اسلحه و نیروی نظامی با خود آورده‌اند.

حسینی با تاکید بر اینکه طوفان الاقصی ضربه سختی به اسرائیلی‌ها وارد کرد افزود: آنها فکر نمی‌کردند که گروهی بتواند از دیوارهای محکم و نظام اطلاعاتی آنها عبور کند. وقتی روحیه شجاعت و شهادت طلبی وجود داشته باشد و مرگ در راه خدا را فوز عظیم بدانیم، خداوند نیز ما را یاری می‌کند.

وی با بیان اینکه همه باید اهل صبر و تقوا و استقامت و پایداری باشیم تصریح کرد: انبیای الهی سختی‌های زیادی را متحمل می‌شدند ولی ایستادگی می‌کردند. در فلسطین نیز این اتفاق افتاد و خداوند آنها را یاری کرد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور اضافه کرد: صهیونیست‌ها باور داشتند تا زمانی می‌توانند در قدرت بمانند که قدرت بازدارندگی قوی داشته باشند که در ۷۵ سال گذشته نیز همینطور بود اما طوفان الاقصی همه معادلات آنها را بهم ریخت.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب، اسرائیلی‌ها تا نیمی از بیروت رفتند و اگر فتوای امام و قهرمانانی مثل سید حسن نصرالله و شهید موسوی و گروه حزب الله نبود، اسرائیل از نیل تا فرات را گرفته بود. بعد از ۷۵ سال، حماس ضربه مهلکی به پیکر رژیم صهیونیستی زد و اگر حمایت امریکا و غربی‌ها نبود کارشان تمام بود.

وی با تاکید بر اینکه آمریکایی ها رو به افول هستند گفت: از سال ۱۹۸۰ اندیشمندانی مثل امانوئل والرشتاین که استاد دانشگاه نیویورک است گفته‌اند که آمریکا رو به افول است. ۴۰ سال پیش که امام راحل درباره فروپاشی شوروی نامه نوشتند همه تعجب کردند ولی بعد از چند مدت حکومت شوروی که حکومتی بر خلاف فطرت انسانی و الهی بود از هم پاشید. امریکا نیز بعید نیست به زودی قدرتش را از دست بدهد.

حسینی با اشاره به سالروز ولادت حضرت زهرا(س) تصریح کرد: ایشان اسوه‌ای حسنه برای تمام زنان و مردان هستند زیرا کمالات انسانی مربوط به روح است و فراتر از مسائل جنسیتی است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه دولت سیزدهم آینده نگر است اظهار کرد: اقدامات بی‌نظیری در دولت صورت گرفته است که یک نمونه آن، فاز ۱۱ پارس جنوبی است که سکوی گازی در نقطه صفر مرزی احداث شد که بسیار درآمدزاست. قرارداد خط راه آهن ترانزیتی از آستارا تا رشت نیز منعقد شده که می‌تواند منجر به درآمد پایدار از طریق کشورهای همسایه برای ایران شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته از موقعیت‌ها و ظرفیت‌های موجود به خوبی استفاده نشده است گفت: ۴۸ پروژه پیشران کشور توسط دولت تعریف شده که انفاقات بزرگی را رقم خواهد زد. به عنوان مثال ما از آذربایجان تا سیستان و بلوچستان معادن مس داریم که سال‌ها از آنها غافل بودیم و حالا می‌خواهیم سرمایه گذاری کنیم.

حسینی با اشاره به امضای ۲۲۲ سند طی ۲۵ سفر رئیس جمهور به کشورهای مختلف تصریح کرد: آنقدر در دولت‌های گذشته نسبت به کشورهای همسایه بی‌اعتنایی شده بود و تنها نگاه به غرب وجود داشت که تاجیکستان با عضویت ما در سازمان شانگهای مخالفت می‌کرد اما با اولین سفر رئیس جمهور به تاجیکستان مشکل حل شد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور ادامه داد: در دولت سیزدهم ایران عضو مجمع بریکس و اتحادیه اوراسیا شد. تفاهم نامه اوراسیا یک تجارت نامه آزاد است که ما می‌توانیم بدون تعرفه گمرکی صادرات داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم تلاش‌های گسترده و کارهای اساسی در کشور انجام می‌شود گفت: شرکت آذرآب در استان مرکزی مشکل داشت و رئیس جمهور در سفر خود به اراک به دل مشکل رفت و شرکت را نجات داد. ۳۴ سال قبل در شهریار کلنگ بیمارستان زدند ولی آنرا رها کرده بودند ولی رئیس جمهور دستور دادند که باید این پروژه خیلی زود تمام شود.

حسینی اضافه کرد: مردم دولت‌ها را تفکیک نمی‌کنند و نظام جمهوری اسلامی را می‌بینند لذا ما وظیفه داریم که کارهای ناتمام دولت‌های قبل را نیز تمام کنیم. ۵ خط انتقال آب از دریای عمان و خلیج فارس به استان‌های کرمان، فارس، یزد، اصفهان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در حال انجام است تا مشکل آب در کشور مرتفع شود.

وی با تاکید بر اینکه نکته سنجی و دقت نظر مقام معظم رهبری در دنیا بی‌نظیر است تصریح کرد: در دنیا چنین رهبری که چنین جامعیتی در تمامی امور داشته باشد وجود ندارد و اگر در این سال‌ها به دیدگاه‌های امام و رهبری دقت کرده بودیم هیچ مشکلی به وجود نمی‌آمد.

حسینی با بیان اینکه انتخابات ایران یک انتخابات جدی و واقعی است گفت: برخلاف بعضی کشورها که انتخابات صوری دارند، مردم ایران با شرکت در انتخابات در سرنوشت خود دخیل می‌شوند چراکه اگر انتخاب درستی انجام شود کشور پیشرفت می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد پشتوانه قوی برای جبهه مقاومت است تصریح کرد: ما هر حرکتی که می‌خواهیم در دولت انجام دهیم مجلس باید همراهی کند. مجلس باید رای اعتماد به وزیر بدهد و بودجه را تصویب ‌کند بنابراین مجلس جایگاه مهم و اختیارات فراوانی دارد.

حسینی با بیان اینکه اساتید و معلمان به عنوان گروه‌های مرجع جامعه باید مردم را تشویق به شرکت در انتخابات کنند گفت: سال گذشته دانشگاه‌ها درگیر هیاهو و جنجال شدند ولی اکنون آرام شده‌اند. رئیس جمهوری اعتقاد دارد که دانشگاه‌ها باید پایگاه حل مسائل کشور باشند و همه دستگاه‌ها را ملزم کرده‌اند در این مسیر حرکت کنند.

وی با تاکید بر اینکه دولت گوش شنوا دارد تصریح کرد: تاکید رئیس جمهور حضور در بین اقشار مختلف مردم است و در روز ۱۶ آذر تعداد قابل توجهی از وزرا در دانشگاه‌های کشور حضور پیدا کردند. اعضای دولت غالبا عضو هیات علمی دانشگاه‌ها هستند و ارتباط خوبی با دانشگاه‌ها دارند.

وی در پاسخ به تعدادی از دغدغه‌های گفته شده توسط نماینده دانشجویان اظهار کرد: اینکه وزرای دولت‌ها پنجشنبه و جمعه به استان‌ها می‌آیند به خاطر شلوغی برنامه‌ها در طول هفته است.

حسینی در رابطه با برکناری معاون وزیر کشور نیز گفت: باید در بعضی مواقع روشنگری شود و درباره مسائل توضیح داده شود تا مردم در جریان قرار گیرند. مقام معظم رهبری نیز توصیه کردند که قوا باید همدلی داشته باشند تا تنش در کشور ایجاد نشود. رئیس جمهور نیز تاکید داشتند که از حاشیه‌ها پرهیز کنیم و مشغول به کارهای اصلی خود شویم. معاون وزیر کشور نیز از باب مصلحت کنار گذاشته شد تا کشور از حاشیه بیرون بیاید.

وی در رابطه با آلودگی هوای شهر اراک نیز اظهار کرد: این مسئله در همه جای دنیا وجود دارد اما بحث جدی در دولت، مسئله محیط زیست است و تکلیف شده که تمام دستگاه‌ها در این موضوع همکاری کنند و پیوست محیط زیستی در تمامی پروژه‌ها مورد تاکید است. مسئله مازوت سوزی مسئله جدی است و آلودگی هوا در همه استان‌ها وجود دارد و منحصر به اراک نیست.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم استمرار در انجام کارها و پروژه‌ها تصریح کرد: متاسفانه در ایران دوران مدیریت ها کوتاه است و منجر به این می‌شود که خیلی از اهداف بلند به نتیجه نرسد. کارهای نو را شروع می‌کنیم و مدیر بعدی متوقفش می‌کند که امیدواریم این رویه متوقف شود.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم مجموعه ۴۰ جلدی ره‌نامه که توسط انتشارات انقلاب اسلامی، وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای منتشر شده است رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha