• دوشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402101107317
  • خبرنگار : 50214

امام جمعه یزد مطرح کرد

لزوم تشکیل هیئت اندیشه ورز برای مدیریت بحران در استان یزد

لزوم تشکیل هیئت اندیشه ورز برای مدیریت بحران در استان یزد

ایسنا/یزد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه برای هر بحرانی که امکان وقوع آن در استان وجود دارد، باید برنامه ریزی دقیق داشته باشیم و این مهم مستلزم ایجاد هیئت اندیشه ورز در مدیریت بحران است.

آیت‌الله «محمدرضا ناصری» در دیدار مدیر کل و کارشناسان مدیریت بحران استان یزد  به مناسبت هفته مقابله با بلایای طبیعی با بیان اینکه خداوند متعال نعمات را عادلانه تقسیم کرده است، اظهار کرد: خداوند آب را به درستی مدیریت کرده و زمان بارش، ذخیره سازی در قالب برف در قله کوه ها، ذخیره سازی در چشمه ها، همه و همه از مواردی است که حکمت خدا در آن به خوبی نمایان است.

وی عنوان کرد: غفلت انسان این نظم را بر هم زده است و یکی از مهمترین بلاهایی که بر سر طبیعت آورده ایم، روان سازی فاضلاب در دل طبیعت است.

آیت الله ناصری با بیان اینکه هیچ چیز در این دنیا خلق نشده مگر اینکه حکمتی داشته است، افزود: برخی موجودات زیرزمینی و ریز مثل کرم های خاکی، خود ترمیم کننده زمین هستند که انسانها چرخه ترمیم کنندگی آنها را از بین برده است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به اینکه خشکسالی مهمترین معضل استان یزد است، عنوان کرد: با توجه به کمبود آب لازم است برای جلوگیری از مشکلات در تابستان اقدامات پیشگیرانه انجام شود و آب منطقه ای باید در این زمینه برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه سیل و خشکسالی دو مقوله ای متضادی هستند که هر دو به یزد آسیب می زنند، تصریح کرد: باید برای هدایت سیلاب و بهره گیری خوب از بارش‌ها برنامه ریزی شود.

آیت الله ناصری یکی از مهمترین اقداماتی که باید در مواجهه با بحران ها انجام شود را پیشگیری دانست و افزود: اگر برنامه ریزی درستی قبل از وقوع بحران نداشته باشیم، آسیب ها جدی تر خواهد شد.

وی، تشکیل هیئت اندیشه ورز در مدیریت بحران را ضروری دانست و گفت: برای پیشگیری از حوادث و هر آنچه که ممکن است در استان اتفاق بیفتد، باید برنامه داشته باشید.

لزوم تشکیل هیئت اندیشه ورز برای مدیریت بحران در استان یزد

خشکسالی و سیل عمده‌ بحران‌های طبیعی یزد

«محمدعلی ملک زاده» مدیر کل مدیریت بحران استان یزد نیز در این دیدار با اشاره به اینکه دستگاه‌ها مسئولیت هایی در حوزه مدیریت بحران دارند، اظهار کرد: کشور ایران و استان یزد به خاطر موقعیت جغرافیایی با بحران‌های بسیاری دست و پنجه نرم می کنند.

وی یادآور شد: از ۳۶ بحرانی که در کشور وجود دارد، ۱۷ مورد استان را تهدید می کند که خشکسالی مهمترین بحران استان یزد است.

ملک زاده، سیل، زلزله، گرد و غبار، سرمازدگی و فرونشست را در رتبه های بعدی برشمرد و افزود: سالانه بیش از ۶۰۰ زلزله در استان یزد ثبت می شود که عمده این زلزله ها مربوط به شهرستانهای بافق و بهاباد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha