• چهارشنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402101308798
  • خبرنگار : 50181

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمانشاه:

دولت از هم اکنون به فکر تامین منابع خرید تضمینی گندم باشد

دولت از هم اکنون به فکر تامین منابع خرید تضمینی گندم باشد

ایسنا/کرمانشاه رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمانشاه با اشاره به اینکه از مدت‌ها قبل در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی قیمت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید تضمینی هر کیلو گندم تعیین شده، خواستار تسریع در اعلام رسمی این قیمت شد.

ناصر مرادی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی گندم از چندی قبل در شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی تعیین شده، اظهار کرد: دلیل تاخیر در اعلام این رقم هنوز مشخص نیست.

وی قیمت تعیین شده برای خرید تضمینی هر کیلو گندم در این شورا را ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و ادامه داد: اگرچه برخی از کشاورزان و گندمکاران همین قیمت را نیز قبول نداشته و معتقدند متناسب با هزینه‌های آنان نیست، اما به هر حال نرخ تعیین شده به تایید گندمکاران خبره و بخش خصوصی حاضر در این شورا رسیده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه بهترین زمان برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم را شهریور ماه اعلام کرد و افزود: کشت گندم معمولا از مهرماه و در برخی مناطق که به امکان آبیاری دسترسی دارند از اواخر شهریور آغاز می‌شود و از همین رو باید نرخ خرید تضمینی گندم زودتر اعلام شود تا کشاورزان امکان برنامه‌ریزی مناسب داشته باشند.

موضوع دیگری که مرادی بر آن تاکید داشت در نظر گرفتن منابع لازم برای پرداخت پول خرید تضمینی گندم کشاورزان بود و گفت: سال گذشته میزان خرید تضمینی گندم از کشاورزان بالغ بر ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن بود و چون دولت فکر می‌کرد مانند سنوات قبل پنج تا شش میلیون تن خرید گندم خواهیم داشت، در پرداخت پول کشاورزان دچار تنگنا شد و پرداخت‌ها با تاخیر صورت گرفت.

وی  گفت: با توجه به اینکه امسال سطح زیر کشت گندم افزایش یافته، در صورت وقوع بارش‌های مناسب میزان تولید گندم از سال گذشته نیز فراتر خواهد رفت و از هم اکنون باید فکر منابع لازم برای خرید گندم را کرد.

به گفته رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمانشاه، لازم است دولت از هم اکنون ۲۰ تا ۲۵ درصد منابع بیشتری را نسبت به سال گذشته برای خرید تضمینی گندم اختصاص دهد تا مانند سال گذشته با تاخیر در پرداخت پول کشاورزان مواجه نشویم.

مرادی خاطرنشان کرد: کشاورزان یکسال هزینه بابت کشت، سم، کود، مکانیزاسیون و ... انجام می‌دهند و توقع دارند در فصل برداشت و فروش محصول بتوانند نتیجه زحمات و هزینه‌های خود را به موقع دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha