• شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402101611457
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرعامل هلال‌احمر از فعالیت ۴۰۱ خانه‌ی هلال در مازندران خبر داد

مدیرعامل هلال‌احمر از فعالیت ۴۰۱ خانه‌ی هلال در مازندران خبر داد

ایسنا/مازندران مدیرعامل هلال‌احمر مازندران با اعلام فعالیت ۴۰۱ خانه هلال در این استان، گفت: تشکیل خانه‌های هلال یک ابتکار نوین برای جلب مشارکت محلی از طریق شبکه‌سازی در مقیاس کوچک با هدف مردمی سازی امور و بکارگیری ظرفیت عظیم مردم برای پیشبرد اهداف توسعه است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی هلال احمر مازندران، غلامعلی فخاری بیان کرد: خانه‌های هلال در حقیقت نوعی هلال احمر کوچک جهت انجام اقدامات اجرایی در راستای افزایش تاب آوری جوامع محلی به شمار می‌روند که در شهرها از سوی مردم، خیرین و نیکوکاران و با همکاری فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، مساجد و اصناف و در روستاها از سوی دهیاران، بخشداران و با مشارکت شعب هلال‌احمر تجهیز و مدیریت می‌شوند.

فخاری با تاکید براینکه فعالیت‌های داوطلبی باید همسو با استراتژی تاب آوری اجتماعی توسعه پیدا کند خاطرنشان کرد: ترویج فعالیت‌های داوطلبانه نیازمند خلاقیت و نوآوری است و خدمات داوطلبانه نباید محدود به اقداماتی معمول و سنتی شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با بیان اینکه راه اندازی و توسعه خانه‌های هلال در محلات شهری و روستایی، به ویژه در مراکز دهستان‌ها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، گفت: خانه‌های هلال مناسب‌ترین روش برای توانمندسازی ساکنان بومی مناطق روستایی با هدف مدیریت بحران از تصمیم سازی و تصمیم گیری تا آسیب شناسی و حل مسئله است.

این مسئول با بیان اینکه ساکنان بومی هر منطقه اولین کسانی هستند که به داده‌ها و خروجی ناشی از بحران و حوادث دسترسی دارند، تصریح کرد: هدف نهایی تاسیس خانه هلال ارائه آموزش و توانمند سازی این افراد جهت مدیریت بحران و حفظ تاب‌آوری عمومی است.

فخاری جذب و آموزش را از مولفه‌های هدف گذاری شده در پروتکل خانه‌های هلال عنوان کرد و گفت: امکان تحقق وظایفی که در قانون جدید مدیریت بحران بر عهده جمعیت هلال احمر است از طریق خانه‌های هلال با هزینه کمتر و بازدهی بالاتر قابل اجراست.

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران گفت: سوانح چندسال اخیر از جهت گستردگی حوزه جغرافیایی نشان داد که بدون مشارکت جوامع محلی، اجرای ماموریت‌ها برای جمعیت هلال احمر با سختی همراه است، از این رو «خانه‌های هلال» ایده ارزشمندی برای تسهیل در خدمت رسانی به مردم و تقویت تاب آوری و پایداری جوامع محلی است.

فخاری با تاکید بر اینکه یکی از برنامه مهم هلال احمر مازندران را توسعه خانه‌های هلال و مدیریت بحران روستایی افزود: تاکنون ۳۶۰ خانه هلال روستایی و ۴۱ خانه هلال شهری با هدف توسعه آموزش‌های امدادی و استفاده از ظرفیت‌های محلی و بومی در فرایند مدیریت بحران در استان مازندران راه اندازی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha