• شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402101611604
  • خبرنگار : 50455

تاکید استاندار قم بر استفاده بهینه از مولدسازی منابع دولت در استان

تاکید استاندار قم بر استفاده بهینه از مولدسازی منابع دولت در استان

ایسنا/قم استاندار قم بر لزوم تسریع و استفاده بهینه از منابع مولد سازی دارایی‌های دولت در قم تاکید کرد.

 سیدمحمد آقامیری در یازدهمین کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت که امروز شنبه، ۱۶ دی‌ماه در سالن جلسات امام جواد(ع) برگزار شد، اظهار کرد: مولدسازی یکی از مهم‌ترین منابع استان برای توسعه و اتمام پروژه‌های نیمه کاره است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، وی افزود: دستگاه‌ها باید منابع خود را به شکل شفاف در اختیار سامانه تخصصی مولدسازی قرار دهند و برای این امر نیز نگاه توسعه‌ای و فرابخشی داشته باشند زیرا اگر قرار باشد مشکلات استان را حل کنیم نیازمند توجه ویژه به بحث مولد سازی هستیم.

استاندار قم گفت: مولدسازی به معنی فروش اموال نیست بلکه به دنبال رونق و ایجاد فضای بهتر از امکانات دولتی است که گاهی با فروش و گاهی با بسته‌های رونق از این اموال به شکل بهینه استفاده می‌شود.  

آقامیری با ذکر این مطلب که اموال آموزش و پرورش و علوم پزشکی باید در مسیر توسعه همان ارگان هزینه شوند، تصریح کرد: تکلیف قانونی بر این منوال است ولی باید توجه کنیم در مناطقی مثل برخی روستاها که نیاز به مدرسه نیست می‌توانیم مدارس فرسوده را با کاهش فضای آموزشی و تبدیل آن‌ها به اماکن فرهنگی ورزشی دانش‌آموزان، زمینه استفاده بهتر از آن‌ها را فراهم کنیم.

وی اظهار کرد: یکی از مسائل بسیار مهمی که در زمینه مولدسازی و استفاده از منابع سازمانی باید مورد توجه قرار گیرد، مسئله وقف و نیت واقف است. در سازمان‌هایی چون دانشگاه علوم پزشکی که شاهد تعدادی از مراکز وقفی هستیم حتما باید به این امر توجه کنیم.

وی ادامه داد: نیت واقف بسیار مهم است و اگر قصد استفاده بهینه از فضای وقفی را داریم حتما باید با مذاکره و تبیین شرایط برای واقف اجازه تغییر کاربری را از وی اخذ کنیم.

آقامیری عنوان کرد: مدیران دولتی باید با پیش فرض اولویت‌های جدی استان در زمینه‌های مختلف، زمینه مولد سازی اموال دولت را ایجاد کنند زیرا این امر از تکالیف مهم دولتی و منبع مهمی برای تامین بودجه پروژه‌های مختلف استان است.

وی در پایان بر عزم جدی بر برخورد با بانک‌هایی که منابع استان را در داخل هزینه نمی‌کنند، عنوان کرد: اگر نیمی از منابعی که بانک‌های خصوصی که از مال مردم قم تجمیع و در قم خرج نکرده‌اند به پروژه‌ها و مجموعه نیازمندی‌های استان تزریق شود بخش عظیمی از مشکلات این پروژه‌ها که درگیر منابع مالی است حل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha