• یکشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402101712193
  • خبرنگار : 30077

با هدف بررسی طرح‌های شاخص علمی و فناورانه برگزار شد؛

چهارمین نشست رئیس جهاد دانشگاهی سمنان با پروفسور سیفعلیان

چهارمین نشست رئیس جهاد دانشگاهی سمنان با پروفسور سیفعلیان

ایسنا/سمنان چهارمین نشست هماهنگی رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با پروفسور سیف علیان، دانشمند ایران مقیم کشور انگلستان به منظور بررسی طرح های شاخص علمی و فناورانه برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ۱۷ دی ماه در همین این راستا از ارائه و تصویب یک طرح شاخص فناورانه توسط پژوهشگران و محققان جهاددانشگاهی سمنان خبر داد و گفت: طرح فناورانه و شاخص تولید و ترمیم تاندون با استفاده از نانو کامپوزیت برای اولین بار در ایران و با همکاری پروفسور الکساندر(اسکندر) سیفعلیان، دانشمند ایرانی مقیم کشور انگلستان در دست اقدام است.

علی منصفی راد با بیان اینکه این چهارمین نشست هماهنگی با پروفسور سیفعلیان، پژوهشگر و کارآفرین ایرانی مقیم انگلستان و استاد نانوتکنولوژی و پزشکی بازساختی و مهندسی بافت، سرپرست بخش نانوتکنولوژی دانشگاهUCL  انگلستان و شاغل در بیمارستان Royal Free لندن است، افزود: این همکاری در راستای طرح ملی همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور و با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود.

وی افزود: در راستای قانون حمایت از جذب نخبگان مقیم خارج از کشور در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرح فناورانه و شاخص تولید و ترمیم تاندون با استفاده از نانو کامپوزیت بیومیمیتیک برپایه ی گرافن برای اولین بار در ایران و با همکاری این دانشمند و نخبه ایرانی مقیم انگلستان در جهاددانشگاهی استان سمنان در دست اقدام است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: از آنجایی که آسیب دیدگی تاندون ها از جمله صدمات مرسوم با نرخ وقوع افزایشی است که بطور چشمگیری منجر به کاهش کیفیت زندگی افراد و تحمیل هزینه های بالا به سیستم درمانی می گردد و به عنوان مشکلی غیر قابل حل شناخته می شود.

منصفی راد ادامه داد: از آنجا که روند ترمیم طبیعی بافت تاندون ها بسیار آهسته بوده و ساز و کارهای فعلی درمان نسبت به بازگرداندن تاندون های آسیب دیده به حالت طبیعی ناتوان می باشند، هدف این طرح، ارتقاء کارایی جراحی پیوند تاندون با استفاده از نانوکامپوزیت ها بر پایه ی گرافن است.

وی همچنین تأکید کرد: این تاندون به صورت یک غشاء نازک جهت افزایش اتصال و رشد سلولی وتولید کلاژن است، طراحی این محصول با هدف ایجاد قابلیت پرکنندگی محل آسیب و ارتقاء مقاومت مکانیکی تاندون آسیب دیده در حین عمل جراحی و پس از آن صورت پذیرفته است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: این طرح فناورانه به عنوان یک طرح شاخص ملی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه شده و به عنوان طرح شاخص فناورانه سال ۱۴۰۲ در جهاددانشگاهی کشور نیز تصویب شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha