• سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402101913805
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون استاندار سمنان توصیه کرد

واکاوی سه چالش اساسی سمنان در یک کارگروه تازه‌تأسیس دانشگاهی

واکاوی سه چالش اساسی سمنان در یک کارگروه تازه‌تأسیس دانشگاهی

ایسنا/سمنان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به بررسی زمینه‌ها برای تشکیل کارگروه استانی پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی در این استان، توصیه کرد که بررسی و واکاوی سه چالش عمده این استان در اولویت کاری کارگروه استانی قرار گیرد.

احمد ریواده امروز (سه‌شنبه، ۱۹ دی‌ ماه) در یازدهمین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان سمنان که در آن تشکیل کارگروه استانی پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی بررسی شد، اظهار کرد: انتظار می‌رود مراکز پژوهشی و دانشگاهی برای حل مشکلات و چالش‌های استان به یاری دستگاه‌های اجرایی بشتابند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان اولویت اول کشور را علم و پژوهش دانست و بیان کرد: استفاده از علم و فناوری برای رفع نیازهای کشور و استان، امری ضروری است.

ریواده ادامه داد: برای اجرای ماموریت‌های دانشگاه‌ها نیاز به ساختار است که در حوزه مدیریت آموزش عالی، کمیسیون دانشجویی که مصوبات آن لازم‌الاجراست وجود دارد، ولی در حوزه منطقه‌ای آموزش عالی این خلأ برای اجرا وجود داشت که ایجاد این کارگروه به کمک آمده است.

وی گفت: ماموریت‌گرایی متناسب با نیازهای هر منطقه و کشور در حکمرانی دانشگاه‌ها نقش ممتازی دارد و لازم است مدل‌های مشارکت در دانشگاه‌های استان با سه اولویت کاهش جمعیت، افزایش تصادف‌ها و کمبود آب باشد تا دانشگاه‌ها برای تحقق آن به کمک دستگاه‌های اجرایی استان بیایند.

وی خواستار قرار گرفتن سه چالش اساسی رشد پایین جمعیت، فراوانی بالای تصادف‌های جاده‌ای و مشکلات ناشی از منابع کم‌آبی در دستور کار این کارگروه، پس از آغاز فعالیت به‌صورت رسمی شد. موضوع کیفی‌گرایی باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد و لازم است دانشگاه‌های نسل چهار و پنج خلاق و کارآفرین باشند.

او تاکید کرد: این کارگروه تازه‌تاسیس باید به افزایش مهارت‌افزایی آموزش عالی کمک کند.

دکتر سیف‌الله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان و رئیس شورای مدیریت آموزش عالی استان سمنان نیز گفت: امیدوارم با برنامه‌ریزی درست، سمنان به‌عنوان استان برتر کشور در حوزه‌های پژوهشی و ارتباط بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی مطرح شود.

او افزود: دانشگاه‌های این استان می‌توانند در بخش پژوهشی در دو سطح استانی و ملی منشأ اثر باشند.

به گزارش ایسنا، در این نشست که با حضور معاون استاندار و رؤسای دانشگاه‌های استان برگزار شد، مقرر شد در زمینه اجرای ماده ۳ آیین‌نامه پیاده‌سازی آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی در استان، در مدت ۱۰ روز ابلاغ عضویت با نام اعضا مطابق آیین‌نامه مربوطه از سوی استاندار به‌عنوان رئیس کارگروه صادر و مراتب به وزارت علوم اعلام شود. همچنین مقرر شد اولین جلسه کارگروه پیاده‌سازی، آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان سمنان پس از صدور ابلاغ اعضا، با دعوت معاون آموزشی وزارت عتف برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha