• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402102014765
  • خبرنگار : 50300

معاون متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد

برگزاری کلاس‌های فوق برنامه در مدارس دولتی /تحلیل وضعیت آموزش متوسطه برای معلمان

برگزاری کلاس‌های فوق برنامه در مدارس دولتی /تحلیل وضعیت آموزش متوسطه برای معلمان

ایسنا/خوزستان معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان بر حمایت از مدارس دولتی تاکید کرد و گفت: توجه به برگزاری کلاس‌های فوق برنامه در مدارس دولتی و استفاده از ظرفیت و مشارکت دستگاه‌ها در حال انجام است.

امین برملا در گردهمایی مدیران متوسطه مدارس نواحی چهارگانه اهواز، کارون؛ باوی و حمیدیه که امروز (۲۰ دی‌ماه) در ناحیه ۴ اهواز برگزار شد، اظهار کرد: طرح جهش کیفیت و عدالت آموزشی که از سال گذشته برگزار شد، نتیجه خوبی در سطح استان خوزستان رقم زد اما برای رسیدن به اهداف این طرح و شکوفایی استعداد دانش‌آموزان، قطعا راه زیادی در پیش داریم.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اهمیت بررسی شرایط آموزشی در مدارس، افزود: باید شرایط موجود آموزشی ابتدا ارزیابی شود. برنامه‌های آموزشی در حالی در مدارس اجرا می‌شد که ارزیابی مناسبی انجام نمی‌شد اما اکنون مدیران وضعیت مدارس را می‌دانند و چالش‌ها، وضعیت دروس و هدف مدرسه را می‌شناسند و تحلیل وضعیت مدارس را در اختیار معلمان قرار می‌دهند.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: توجه به بازخورد عملکرد مدیران مدارس و مدیران نواحی، یکی از برنامه‌ها و اولویت کاری آموزش متوسطه است. به این منظور، سال گذشته برای اولین بار به معاونان، مدیران مدارس و مناطق آموزش و پرورش کارنامه دادیم.

برملا عنوان کرد: با توجه به تاکیدات رهبری، حمایت از مدارس دولتی یکی از برنامه‌های استان خوزستان است و به این منظور، توجه به برگزاری کلاس‌های فوق برنامه در مدارس دولتی و استفاده از ظرفیت و مشارکت دستگاه‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: در بیشتر مدارس برگزاری کلاس‌های تقویت بنیه علمی و فوق برنامه، در روزهای پنجشنبه به نحو مطلوب در حال اجرا است.

برملا با اشاره به ارتقای وضعیت رشته‌های ریاضی فیزیک و فنی، گفت: توسعه متوازن بین رشته‌ای یکی از اقدامات خوب انجام شده در دو سال گذشته  است که با هدف سوق دادن دانش‌آموزان به رشته‌ ریاضی فیزیک  و فنی اجرا شد و وضعیت مطلوبی گرفت و پس از سال‌ها کاهش هدایت دانش‌آموزان به رشته‌های ریاضی فیزیک و فنی، در  دو سال‌ اخیر شاهد هدایت دانش‌آموزان به این دو رشته در راستای توسعه متوزان بودیم.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد: توانمندسازی نیروی انسانی نیز یکی از اقدامات بارز انجام شده است؛ به این منظور، کارگاه‌های متعددی در روزهای تعطیل اجرا شدند. در این خصوص برگزاری کارگاه‌های آموزشی حتی به صورت مدرسه‌ای می‌تواند اثرگذار باشد. حضور دبیران در دوره‌های توانمندسازی، بسیار اثرگذار است بنابراین توجه ویژه ای به توانمندسازی نیروی انسانی داریم.

وی ادامه داد: همایش‌های متعدد انجمن اولیا و مربیان نیز در حال برگزاری است. نیاز بود که اولیا توجیه و با برنامه‌های مدارس هماهنگ شوند.

برملا در خصوص برگزاری امتحانات هماهنگ استانی نیز گفت: امتحانات هماهنگی استانی در قالب طرح جهش کیفیت و عدالت آموزشی برگزار شد. برگزاری این آزمون‌ها موجب آشنایی دانش‌آموز با نمونه سوالات استاندارد می‌شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد: استان خوزستان از نظر آموزشی جای کار بسیاری دارد و برای رسیدن به اهداف و برنامه‌ها با شرایط موجود و کاستی‌ها، نیاز است برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش پای کار باشیم. دانش‌آموز و خانواده باید لمس کنند که قرار است خدمات متفاوتی به دانش‌آموز ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha