• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402102014963
  • خبرنگار : 50562

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان:

سیدکاظم پورکاظم؛ محققی که مساله فلسطین برای او بسیار مهم بود

سیدکاظم پورکاظم؛ محققی که مساله فلسطین برای او بسیار مهم بود

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در مراسم گرامیداشت سومین سالروز درگذشت سیدکاظم پورکاظم (دهخدا ثانی) با بیان این‌که او انسانی بصیر و جلوتر از زمانه خود بود، گفت: تقویت جبهه فلسطین برای ایشان بسیار مهم بوده است؛ به گونه‌ای که در اوایل دهه ۸۰ و در روزهایی که ما تصور هم نمی‌کردیم سرزمین فلسطین نیازمند کمک‌های مالی باشد ایشان به هر محفلی که می‌رفتند و هدیه‌ می‌گرفتند آن را برای فلسطین می‌فرستادند.

مسعود حمیدی‌نژاد در مراسم گرامیداشت سومین سالروز درگذشت حاج سیدکاظم پورکاظم (دهخدا ثانی) که امروز ۲۰ دی ۱۴۰۲ در تالار اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد گفت: در معرفی بزرگان و مشاهیر خوزستان در سطح ملی در مقایسه با بسیاری از استان‌های دیگر کشور کم‌کار هستیم.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که قدرت‌نمایی کشور ما در جهان از برکت خون شهدا است خاطرنشان کرد: این گونه نشست‌ها تذکری است برای ما که یاد و خاطره عزیزان و بزرگان خود را هیچ وقت فراموش نکنیم و این نشست به عنوان اولین گام می‌تواند گام بسیار ارزشمندی برای ادامه این راه باشد.

او با اشاره به این‌که حاج سیدکاظم پورکاظم همواره پیوند بین اقوام را در کتاب‌هایش مطرح می‌کند تاکید کرد: چراکه ایشان سال‌های بسیاری را در شهرستان‌های مختلف کشور گذراندند و آیین و رسم و رسوم عرب‌های خوزستان را به خوبی می‌شناخت و با بختیاری‌ها زندگی کرده و دیده بود که چقدر اقوام مختلف کشور به هم نزدیک هستند.

حمیدی‌نژاد افزود: تاکید حاج سیدکاظم پورکاظم بر این باور بود که اقوام خوزستان ریشه در یک سرزمین و یک دین دارند و تلاش می‌کرد این دو را به هم پیوند بزند.

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: سیدکاظم پورکاظم در کتاب‌های تالیفی خود به موضوعاتی پرداخته که در دوران خودش چالش و مساله‌ای مهم برای استان خوزستان بوده‌اند.

او ادامه داد: ایشان همچنین پیوندی قلبی بین خود و علما احساس می‌کرد و در مسایل مذهبی، اعتقادی و دینی با همه‌ علمی که داشت در مقابل خدای خود خاضع بود و به تاریخچه زندگی علما به ویژه علمایی که در مباحث عرفانی و مهدویت تحقیق می‌کردند توجه ویژه‌ای داشت.

همچنین آیت الله محسن حیدری‌آل‌کثیر، نماینده استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، گفت: این گونه بزرگداشت‌ها برای ترویج فکر، اندیشه، فرهنگ و علم ضروری است زیرا یکی از راه‌های معرفی پیشگامان علوم و معارف است و بدون معرفی آن‌ها نسل‌های بعدی نمی‌توانند الگو و اسوه پیدا کنند.

وی با اشاره به این‌که از زمان ائمه اطهار (ع) تاکنون شخصیت‌های بسیاری در پیشینه تاریخی خوزستان بوده‌اند، گفت: کمتر استانی در کشور همچون خوزستان به این اندازه پیشینه و شخصیت فرهنگی داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha