• پنجشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402102115470
  • خبرنگار : 50455

در حرم حضرت معصومه (س)

مصحف خطی جمعی از بانوان خوشنویس رونمایی شد

مصحف خطی جمعی از بانوان خوشنویس رونمایی شد

ایسنا/قم آیین رونمایی از مصحف خطی که توسط ۲۶ نفر از بانوان خوشنویس از سراسر کشور در مدت یک سال کتابت شده است، در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد.

مصحف شریف قرآن به خط بانوان کاتب امروز (۲۱ دی‌ ماه) در حرم بانوی کرامت برگزار شد. این مصحف به همت ۲۶ نفر از بانوان ممتاز و منتخب کاتب قرآن کریم و با نظارت و راهنمایی جمعی از اساتید برجسته دارالکتابه مرکز طبع و نشر قرآن کریم جمهوری اسلامی مصحف شریفی در مدت یک سال کتابت شده است.

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم مطهر بانوی کرامت، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین اجاق‌نژاد، تولیت مسجد مقدس جمکران در این آیین رونمایی حضور داشتند.

این قرآن خطی به همت دارالکتابه مرکز طبع و نشر قران کریم و تحت نظارت و راهنمایی اساتید بزرگ خوشنویسی و کارشناسان قرآنی توسط بانوانی از شهرهای قم، تهران، اصفهان، مشهد، شهرضا، تبریز، کرج، همدان، اراک، لارستان و شیراز در مدت یک سال کتابت شده است.

رحمت قرآن و بازسازی نفس انسانی

آیت‌الله سعیدی، تولیت حرم بانوی کرامت در ابتدای این آیین، گفت: براساس آیات قرآن، آنچه از قرآن نازل شده مایه شفاعت و رحمت است و جنبه برائتی هم دارد، برای کسانی که به مردم و خودشان و حکومت ظلم کردند و چیزی به‌جز خسارت و زیان ندارند.

مصحف خطی جمعی از بانوان خوشنویس رونمایی شد

وی ادامه داد: رحمت قرآن از نوع بازسازی و تزیین نفس انسانی به اوصاف متعالی است و هرچه مؤمنان بیشتر به قرآن و آموزه‌های آن تمسک کنند، بیشتر از شفا و رحمت آن بهره‌مند خواند شد.

سعیدی افزود: اثری که این بانوان با خط خود نوشته‌اند اثر مجاهدت‌های انقلاب و خون شهیدان است که به پای این نهضت ریختند تا قرآن کریم زنده بماند. همچنین این حاصل نگاه جمهوری اسلامی در ابعاد گوناگون به بانوان انقلاب است که هیچ‌گاه در گذشته این چنین نگاه و ارزشی برای بانوان در ابعاد گوناگون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی وجود نداشته است.

مهجور بودن قرآن و استقرار منکرات در جامعه

آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری، رئیس جامعه‌ مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: کسانی که ‌در چند سال عهده‌دار نگهداری قرآن هستند و برای آن قلم زدند با قرآن مأنوس هستند و با نگاه کردن به قرآن رحمت زیادی برای خود جمع می‌کنند.

وی ادامه داد: انسان باید از لحظات زندگی استفاده کند و قلمی به دست بگیرد و مانند این خواهران که قرآن نوشتند، شروع به کتابت قرآن کند. دو دسته از انسان‌ها موجب ماندگاری قرآن شدند، حافظان و کاتبان قرآن.

مصحف خطی جمعی از بانوان خوشنویس رونمایی شد

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: نگارش قرآن آغاز یک راه برای رسیدن به مقصد بزرگ است و کتابت قرآن از نگارش تا روخوانی برای این است که در نهایت به دستور قرآن عمل کنیم و نقش‌آفرین باشیم و نگذاریم که قرآن مهجور شود.

حسینی‌بوشهری اظهار کرد: نباید به ظاهر قرآن اکتفا کنیم و به مفهوم آن نیز باید بنگریم، درست است که روخوانی و نگاه به آیات پاداشی دارد، اما عالی‌ترین پاداش‌ها این است که به قرآن عمل کنیم و به مفهوم آن بنگریم.

وی گفت: مهجور بودن قرآن در جامعه باعث استقرار منکرات در جامعه می‌شود و پیروان آن به فراموشی سپرده می‌شوند و مجازات الهی را نیز درپی دارد، بدانید که نقش اول قرآن موعظه دادن است و سپس شفاعت و هدایت و در نهایت رحمت است.

در پایان این مراسم از بانوان خوشنویسی که در کتابت این اثر فاخر مشارکت داشتند، تقدیر شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha