• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402102517682
  • خبرنگار : 50181

کالای قاچاق "آنلاین‌شاپ‌ها" بلای جان واحدهای آرایشی و بهداشتی کرمانشاه

کالای قاچاق "آنلاین‌شاپ‌ها" بلای جان واحدهای آرایشی و بهداشتی کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی کرمانشاه با انتقاد از استانداردهای چندگانه‌ای که در برخورد با کالاهای قاچاق آرایشی و بهداشتی وجود دارد، گفت: در حالیکه نظارت‌ها صرفا بر واحدهای صنفی متمرکز است، آنلاین شاپ‌ها و سایت‌های اینترنتی به راحتی کالاهای قاچاق را می‌فروشند.

علی مرادی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر نظارت جدی و متمرکزی از سوی بخش‌های مختلف بر واحدهای صنفی عرضه کالاهای آرایشی و بهداشتی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این در حالیست که حدود ۸۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی که در این واحدها عرضه می‌شود تولید داخل بوده و یا توسط شرکت‌های پخش معتبر که نمایندگی هستند عرضه می‌شود و سهم کالای قاچاق در این بازار حدود ۲۰ درصد است که آن هم صرفا در برخی موارد به درخواست خود مشتریان تامین می‌شود.

وی ادامه داد: در مقابل سایت‌های اینترنتی و فروشگاه‌های آنلاین به راحتی انواع کالاهای قاچاق را بدون آنکه نظارتی بر آنها صورت بگیرد عرضه می‌کنند و ظرف مدت کوتاهی افراد می‌توانند هر کالای آرایشی و بهداشتی که نیاز دارند، حتی اگر قاچاق باشد را درب منزل تحویل بگیرند.

رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی کرمانشاه با بیان اینکه سخت‌گیری نسبت به کالای قاچاق در استان‌های مختلف نیز متفاوت است، خاطرنشان کرد: در بازار برخی شهرهای بزرگ به راحتی کالاهای قاچاق به وفور پیدا شده و حتی منشاء تامین کالا برای سایر نقاط کشور نیز هستند و یا در بازار مناطق آزاد مانند قشم، کیش، انزلی و ... این کالاها به راحتی قابل خریداری است.

مرادی نتیجه این فرآیند را از دست رفتن بازار اصنافی که قانون‌مند کار می‌کنند دانست و افزود: درخواست ما این است که استاندارد برخورد با کالای قاچاق برای همه یکسان باشد، نه اینکه وقتی مشتری کالای قاچاقی را درخواست می‌کند و مغازه‌دار آن را ندارد، به راحتی و در زمانی کوتاه آن کالا را اینترنتی سفارش بدهد و درب منزل تحویل بگیرد.

وی معتقد است، نتیجه این شرایط چیزی جز آسیب به واحدهای صنفی که در زمینه عرصه لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت دارند، نیست.

رئیس اتحادیه تجهیزات پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی کرمانشاه از پیامدهای عرضه و استفاده کالاهای آرایشی و بهداشتی قاچاق نیز یاد کرد و ادامه داد: بسیاری از این کالاها تقلبی بوده و واقعا خارجی نیستند و استفاده از آنها خصوصا بر روی پوست می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری به سلامت افراد وارد کند.

 مرادی افزود: در طی ماه چندین شکایت خصوصا از سایت‌های فروش لوازم آرایشی و بهداشتی به این اتحادیه می‌رسد، اما چون ارتباطی با اتحادیه ندارند، قابل پیگیری نیست.

وی یکی دیگر از مهمترین مواردی که باید مد نظر قرار بگیرد را آموزش و فرهنگسازی بین مردم از طریق رسانه‌ها دانست تا سراغ لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمعتبر و فروشگاه‌هایی که مشخص نیست مجوز دارند یا نه، نروند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha