• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402102618737
  • خبرنگار : 50646

قوی سفید پس از تیمار به طبیعت گیلان بازگشت

قوی سفید پس از تیمار به طبیعت گیلان بازگشت

ایسنا/گیلان مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با اشاره به رهاسازی قوی فریادکش و باکلان بزرگ در یکی از زیستگاه‌های طبیعی استان، گفت: امسال هیچ‌گونه مجوزی برای شکار پرندگان یا حیات وحش از سوی این سازمان صادر نشده و در صورت مشاهده، با متخلفان برخورد می‌شود.

حمزه عشوری با اشاره به اینکه نگین سفید تالاب‌های گیلان تیمار و رها سازی شد، اظهار کرد: ۲ قطعه پرنده حفاظت شده شامل قوی فریادکش و باکلان بزرگ‌ که توسط دوستداران طبیعت به سازمان حفاظت محیط زیست تحویل داده شده بود، پس از تیمار و آماده‌سازی در یکی از تالاب های استان رهاسازی شد.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون شکار و صید هر گونه شکار و یا زنده‌گیری حیات وحش از جمله پرندگان وحشی جرم بوده و قانون‌گذار برای آن مجازات تعیین کرده است، از دوستداران محیط زیست و حیات وحش خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف در حوزه شکار و صید، موارد را به نزدیک‌ترین اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط‌بانی گزارش دهند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گیلان گفت: دوستداران حیات وحش و محیط بانان بصورت شبانه‌روزی با حضور در مناطق تحت مدیریت و تالاب‌ها و آبگیرهای استان گیلان، امرحفاظت از قوها و سایر پرندگان مهاجر زمستان گذران را تا پایان فصل مهاجرت و برگشت برعهده دارند.

عشوری تصریح کرد: این پرندگان از کلینیک بازپروری حیات وحش در پارک طبیعت پردیسان تهران که زیر نظر مرکز مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست کشور قرار دارد پس از تیمار و اطمینان از سلامتی به استان گیلان برای رها سازی به زیستگاه طبیعی‌شان انتقال داده شد.

وی با بیان اینکه تالاب‌های استان گیلان مهم‌ترین زیستگاه زمستان‌گذرانی قوهای فریادکش در کشور هستند، خاطر نشان کرد: استان گیلان همه ساله بخشی از جمعیت اصلی قوهای فریادکش حوزه خزر را، پذیرا است و قوها و غازها با پناه آوردن به شبکه‌ای از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان، با آرامش زمستان گذرانی می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گیلان افزود: قوی فریادکش دارای جثه بزرگتری نسبت به دیگر اعضای این خانواده است و از بزرگ‌ترین و زیباترین پرندگان آبزی جهان به شمار می‌رود این پرندگان مانند دیگر اعضای خانواده اردکیان گیاهخوار هستند و از گیاهان آبزی تغذیه می‌کنند، آنها موجودات ریز زیرآبی و به ندرت ماهی‌ها را نیز می‌خورند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۲۸

ممنون از .دوستادران محیط زیست