• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402102619019
  • خبرنگار : 50541

مریوان یک شهر اقتصادی و مرزی منحصر به فرد است

مریوان یک شهر اقتصادی و مرزی منحصر به فرد است

ایسنا/کردستان فرماندار شهرستان مریوان گفت: مرزباشماق رتبه بالایی در رتبه‌بندی مرزهای کشور دارد، اما متاسفانه هنوز دارای مشکلاتی است که حل نشده‌اند.

اسماعیل احمدی، امروز سه شنبه ۲۶ دی ماه در  کارگروه اشتغال شهرستان مریوان که با حضور «علیرضا یونچی» فعال اقتصادی و داور برنامه تلویزیونی «میدون»، روسای ادارات و جمعی از فعالان اقتصادی و کارآفرینان در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مریوان شهر متفاوتی از ابعاد مختلف اجتماعی فرهنگی و اقتصادی است، باتوجه به اینکه یک سری پارامترها و مختصات خاص، در سراسر کشور عمومیت دارد و ما منکر آن نیستیم، اما مضاف بر این اقتضائات مریوان دارای خصوصیات و ویژگی‌های خاص خود است.

وی افزود: بعضی از ویژگی‌ها که در مریوان موجود است در جاهای دیگر وجود ندارد و یا کمتر به چشم می‌خورد.

فرماندار مریوان بیان کرد: مریوان شهری است با ۱۵ کیلومتر فاصله در نقطه صفر مرزی، اما از لحاظ رونق اقتصادی و اجتماعی می‌توانیم مریوان را با شهرهایی که در عمق کشور وجود دارند مقایسه کنیم.

احمدی تشریح کرد: مریوان از لحاظ میانگین رشد جمعیت دارای میانگین ۲.۶ درصدی است، که با توجه بحران جمعیت در کشور، آمار امیدوار کننده‌ای است.

وی اظهار کرد: مریوان شهری است مهاجرپذیر که از بعضی شهرهای استان کرمانشاه گرفته تا اطراف شهرستان‌های سقز و بانه و سنندج، ترددشان در مریوان است، همین موضوع مریوان را به یک نقطه ثقل اقتصادی و بازار بزرگی از هر حیث تبدیل کرده که یک جمعیت فراگیر متنوعی در آن حضور دارند. 

وی افزود: مریوان جزو محدود شهرهای کشور است که تمام اراضی آن درجه یک و یا درجه دو هستند .

فرماندار مریوان تصریح کرد: تمام ابعاد گردشگری در این شهر ظرفیت دارد، علاوه برگردشگری فرهنگی،ورزشی،مذهبی،کشاورزی و انواع گردشگری‌ها، ظرفیت مرز باشماق نیز یک فرصت مناسب دیگریست که در مریوان وجود دارد.

اسماعیل احمدی افزود: مرزباشماق رتبه بالایی در رتبه‌بندی مرزهای کشور دارد، اما متاسفانه هنوز دارای مشکلاتی است که حل نشده‌اند.

 فرماندار مریوان افزود: مرز باشماق وضعیت نامناسبی از حیث قاچاق با اشکال مختلف دارد که اقتصاد و فضای کسب و کار ما را آلوده کرده و مزیت نسبی مرز را به تهدید تبدیل کرده و از این لحاظ برای ما و جوانان ما و تولیدکنندگان مشکل بزرگی محسوب شده که باید حل شود.

علیرضا یونچی از فعالان اقتصادی کشور با اشاره به اینکه تاجران، کارخانه‌داران و تولیدکنندگان وظیفه شرعی، عرفی و اخلاقی دارند، هرچیزی را که یاد گرفته‌اند و در آن تخصص پیدا کرده‌اند را در اختیار مردم قراردهند، تاکید کرد: حتی برای تفریح هم شده جای جای ایران را بگردید و آن را به دیگران آموزش دهید، این جهاد من و شماست.

یونچی تاکید کرد: بیایید با همدیگر دانسته‌های خود را به دیگران هم منتقل کنیم، هرکسی در هر جایگاهی که باشد اگر دارای علمی است تکلیف دارد آن را به دیگران منتقل کند.

یونچی در پایان خطاب به شرکت‌های دانش بنیان افزود: مردم هرچقدر بیشتر اطلاعات‌شان بالا برود به همان اندازه درآمدشان هم بالا خواهد رفت و زندگی بهتری خواهند داشت، توجه داشته باشید اگر هیچ کدام از مردم هم قدردان شما دانش بنیانی‌ها نبودند نگران نباشید چون خداوند متعال ناظر بر اعمال ماست و پیش خدا گم نخواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha