• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402102619094
  • خبرنگار : 50039

استاندار گلستان در آیین تأسیس شهر جدید ینقاق؛

بن بست شکنی دولت در گلستان/ ۹۴ درصد مدیران از اقوام بومی استان هستند

بن بست شکنی دولت در گلستان/ ۹۴ درصد مدیران از اقوام بومی استان هستند

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با بیان اینکه اتحاد، انسجام و همدلی مهمترین رمز پیشرفت استان است، افزود: هم اکنون نرخ مشارکت اقتصادی گلستان به میانگین کشوری نزدیک شده است.

علی محمد زنگانه عصر سه شنبه، ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲ در آیین تأسیس شهر جدید ینقاق و افتتاح شهرداری این شهر تازه تأسیس از توابع شهرستان گالیکش اظهار کرد: این منطقه زادگاه شهدای گلگون کفن انقلاب و محل رشد شخصیت‌های مهمی است که در سطوح مختلف ملی و استانی در حال خدمت به میهن عزیز اسلامی هستند.

وی با بیان اینکه مشکلات گلستان یکی پس از دیگری با اتحاد، انسجام و وحدت در حال رفع شدن است، ادامه داد: استان در مسیر شتابان پیشرفت قرار گرفته و از رشد اقتصادی منفی پنج به مثبت سه درصد رسیده و اقتصاد استان در حال ترمیم شدن است.

بن بست شکنی دولت در گلستان/ ۹۴ درصد مدیران از اقوام بومی استان هستند

استاندار گلستان با اشاره به اینکه سرانه درآمدی هر گلستانی پیش از این ۴۷ درصد میانگین کشوری بود و هم اکنون به بالای ۵۰ درصد میانگین کشور افزایش یافته است، افزود: می‌توانیم درآمد سرانه مردم استان را بالا برده و به میانگین کشوری نزدیک کنیم.

وی با تأکید بر اینکه ۲۲۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری از محل بودجه‌های عمومی، بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی برای بهبود شاخص‌های توسعه‌ای استان محقق شده است، خاطرنشان کرد: از آغاز دولت سیزدهم تاکنون، مجموع پروژه‌های عمرانی و طرح‌هایی که یا افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شده از عدد ۱۵۰ هزار میلیارد تومان فراتر رفته است.

زنگانه از ایمن‌سازی ۳۱ نقطه از ۹۵ نقطه راه‌های نا ایمن گلستان خبر داد و اضافه کرد: ابرچالش خلیج گرگان که تمامیت ارضی، محیط زیست، کشاورزی و دیگر حوزه‌ها را تهدید می‌کرد، رفع شده و با مداخله جهادی رئیس جمهور کانال آبرسان به خلیج را احداث و به بهره‌برداری رساندیم که ۶ هزار هکتار به پهنای خلیج گرگان اضافه شد.

بن بست شکنی دولت در گلستان/ ۹۴ درصد مدیران از اقوام بومی استان هستند

وی بن بست شکنی دولت در استان گلستان را قابل توجه دانست و تصریح کرد: گلستان با وحدت علما و نخبگان شیعه و سنی در حال برداشتن گام‌های بزرگ برای توسعه استان است که هر روز گام‌ها بزرگ‌تر می‌شود.

عالی‌ترین مقام دولت در گلستان با بیان اینکه ۹۴ درصد مدیران از اقوام بومی استان در پست‌های مدیریتی انتصاب شده‌اند، یادآور شد: هم اکنون نرخ مشارکت اقتصادی گلستان به میانگین کشوری نزدیک شده و توزیع عادلانه فرصت‌ها صورت گرفته است.

وی اجرای طرح‌های روستا محور را از اولویت‌های سرمایه‌گذاری در روستاها برشمرد و گفت: طرح نهضت ملی مسکن در زمین ۱۱ هکتاری، پایگاه ۱۱۵ جاده‌ای، چمن مصنوعی مدرسه دخترانه شهید شریفی، پروژه آبرسانی و دیگر طرح‌های نیمه تمام منطقه ینقاق باید در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha