• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402102719349
  • خبرنگار : 50123

ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری به هیات چینی معرفی می‌شود

ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری به هیات چینی معرفی می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ارتباط خوبی با کشور چین در سطوح بالای دیپلماسی برقرار است، گفت: دو کشور ظرفیت‌های خوبی دارند و می‌توانند در بحث توسعه و پیشرفت و افزایش مبادلات کمک کننده باشند.

غلامعلی حیدری ۲۸ دی‌ماه در دیدار با شو وی سرکنسول چین در بندرعباس با اشاره به اینکه ظرفیت‌های خوبی برای همکاری در کشور و منطقه وجود دارد، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری محصولات کشاورزی و خشکبار باکیفیت خوبی دارد و چه بسا در برخی از محصولات رتبه اول را در تولید به خود اختصاص داده است.

وی به زنجیره ارزش بادام اشاره کرد و گفت: بسیاری از کشورها بادام چهارمحال و بختیاری را خریداری می‌کنند.

حیدری با اشاره به اینکه جلسات مختلفی برای معرفی پتانسیل‌های چهارمحال و بختیاری و صادرات محصول به کشور چین برگزار خواهد شد، گفت: اولویت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف همچون صنعت مدنظر است که پس از برگزاری جلسات به نتیجه خواهیم رسید.

همچنین شو وی در این دیدار با اشاره به اینکه سرکنسول‌گری چین در بندرعباس اولین سرکنسول‌گری چین در ایران است، اظهار کرد: همکاری چین با استان‌های جنوبی ایران از اهداف تاسیس سرکنسول‌گری چین در جنوب کشور بوده است.

سرکنسول چین در بندرعباس تصریح کرد: با برگزاری جلسات با مسئولان و فعالان اقتصادی استان و آشنایی با پتانسیل این منطقه، می‌توان زمینه حضور شرکت‌های چینی را در این استان فراهم کرد.

در ادامه شهرام زارع، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: چشم انداز اتاق بازرگانی بر این است که سال آینده ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ گردشگر از سراسر دنیا وارد استان شود.

 وی افزود: تفاهم نامه‌ای با سرکنسولگری چین در حوزه گردشگری داریم، با توجه به پایین بودن هزینه‌ها ایران بهترین کشور برای گشت و گذار و توریست پروری است و چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای فراوانی در این حوزه دارد.

زارع در ادامه با بیان اینکه صنعت ماشین سازی چین حرف اول را در دنیا می‌زند، تصریح کرد: حدود شش کارخانه بزرگ آمادگی دارند که ماشین‌آلات را وارد و سرمایه‌گذارانی در این زمینه ورود کنند و این کارخانه‌ها به صورت مشارکتی و از طریق فاینانس خارجی مشارکت با کشور چین انجام شود تا کارخانجات شروع به فعالیت کنند و از این طریق اشتغالزایی افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha