• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402102719695
  • خبرنگار : 50182

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه:

ترویج فرهنگ "فناوری و نوآوری" باید از مدارس آغاز شود

ترویج فرهنگ "فناوری و نوآوری" باید از مدارس آغاز شود

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با تاکید بر لزوم تقویت فرهنگ فناوری و نوآوری در جامعه گفت: ترویج این فرهنگ باید از مدارس آغاز شود.

سیامک آزادی، امروز (۲۷ دی) در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و اداره کل آموزش و پرورش استان، با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ نوآوری و فناوری در جامعه افزود: مادامی که فرهنگ فناوری و نوآوری همه گیر نشود، نمی توانیم شاهد جهش در حوزه فناوری و نوآوری کشور باشیم.

آزادی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در حوزه فناوری و نوآوری گفت: متاسفانه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ما آنطور که باید با حوزه فناوری و نوآوری آشنایی نداشته و برای همین بسیاری ایده های آنها به مرحله عمل نرسیده و اجرایی نمی شود.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: این وضعیت نشان می دهد که ترویج این فرهنگ باید از سنین پایین تر و از دوران مدرسه آغاز شود.

وی افزود: اگر بتوانیم دانش آموزان را با فرهنگ فناوری آشنا کنیم، قطعا این افراد با رسیدن به دوران دانشگاه آمادگی بیشتر و بهتری برای تبدیل ایده خود به عمل داشته و می توانند به سرعت وارد حوزه فناوری و نوآوری کشور شوند.

وی تصریح کرد: ارتباط هرچه بیشتر سازمان جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری کرمانشاه با اداره کل آموزش و پرورش استان می تواند به تحقق این هدف کمک کرده و موجب ترویج و گسترش فرهنگ فناوری و نوآوری در سطح مدارس شود.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان اینکه ترویج این فرهنگ باید طبق یک راهبرد ویژه صورت گیرد، گفت: در گام اول جامعه فرهنگیان یعنی معلمان، مدیران و... باید با حوزه فناوری و نوآوری آشنا شده تا درگام بعدی بتوانیم از طریق آنها دانش آموزان را با این حوزه آشنا کنیم.

آزادی گفت: برای این کار آمادگی داریم که ارتباطی میان شرکت های فناور و دانش بنیان زیر مجموعه پارک علم و فناوری با هنرستانهای تخصصی استان برقرار کنیم.

وی افزود: شرکت های فناور و دانش بنیان ما می توانند با حضور در هنرستان هایی که در حوزه تخصصی آنها فعالیت دارند، تجارب خود را در اختیار دانش آموزان قرار داده و آنها را با دستاوردهای خود آشنا کنند.

وی تاکید کرد: این آشنایی نزدیک قطعا به تقویت روحیه خودباوری منجر خواهد شد و تقویت این روحیه و فرهنگ کارآفرینی و باور "ما می‌توانیم" است که می تواند  کشور را از مشکلات عبور داده و آینده ای درخشان را رقم بزند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha