• جمعه / ۲۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402102920522
  • خبرنگار : 50163

کمبود نیرو و تجهیزات در هلال‌احمر زنجان

کمبود نیرو و تجهیزات در هلال‌احمر زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: کمبود نیروی انسانی در هلال‌احمر مشهود است؛ زنجان نیز از جمله استان هایی است که در حوزه نیرو و تجهیزات دچار کمبود است.

حکمت‌اله هاشمی شامگاه دیروز (پنجشنبه ۲۷ دی ماه) در جلسه ایجاد اتاق فکر با تاکید بر ضرورت استفاده از تجربیات، ایده‌ها و پیشنهادات موثر در جهت پیشبرد اهداف عالی هلال‌احمر، اظهار کرد: یکی از اقشاری که می‌توان از تجربیات آنان در راستای پیشبرد اهداف هلال‌احمر استفاده کرد بازنشستگان هستند که محرم مجموعه به شمار می‌روند و باید از تجربه و علم آنان که به تفکر مدیریتی کمک می‌کنند استفاده کرد.

وی با توضیح اینکه باید تهدیدها را به نفع مردم و جامعه به فرصت تبدیل کنیم و هم‌اندیشی در موضوعات مختلف می‌تواند در تحقق این موضوع کمک کننده باشد، گفت: اعضای اتاق فکر باید برای برون رفت از مشکلات حوزه‌ها و انجام سیاست‌هایی که منجر به توسعه و پیشرفت جمعیت هلال‌احمر استان می‌شود فعالیت کنند.

هاشمی مولدسازی را پایه و ستون اصلی همه اقداماتی دانست که در اتاق فکر انجام خواهد شد، بیان کرد: این زیر ساخت‌ها برای حل مشکلات هلال‌احمر کمک قابل توجهی  می‌کند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با توضیح اینکه طی هشت سال گذشته حرکت در این‌مجموعه لاک‌پشتی بوده و مطالبه‌گری انجام نشده است، تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی در هلال‌احمر مشهود است همچنین زنجان در حوزه نیرو و تجهیزات نیز فقیر است.

وی با توضیح اینکه در حوزه توان‌بخشی نیروهای ارزشمندی داریم که در بخش‌های مختلف کارهای فنی را انجام‌ می‌دهند، افزود: باید از گذشته در این حوزه نیروسازی انجام می‌شد که محقق نشده و در حال حاضر این موضوع یکی از چالش‌های توان‌بخشی است.

این مسئول در ادامه با یادآوری این موضوع که هلال‌احمر عضویت در صلیب سرخ جهانی  را دارد و برای حمایت از سلامت انسان‌ها با استفاده از ظرفیتی که دارد، داروهای تک نسخه‌ای را وارد می‌کند، گفت: هرجایی که ظرفیت هلال‌احمر موجب حمایت از سلامت انسان‌ها باشد از آن استفاده می‌کنیم و در همین راستا نیز باید داروخانه هلال احمر زنجان نیز به فوریت‌های دارویی  تبدیل و این مهم محقق شود.

هاشمی با اشاره به اینکه درمان اضطراری برای شرایط اضطراری تعریف شده و باید محقق شود چرا تکمیل‌کننده چرخه امداد و نجات است، تاکید کرد: ساختار امداد و نجات با تجهیزات و نیروی معنا پیدا می‌کند که باید این موارد را محقق کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha