• شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۸:۲۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402103021485
  • خبرنگار : 50184

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه:

تحول در گردشگری کرمانشاه به همکاری همه دستگاه‌های مرتبط نیاز دارد

تحول در گردشگری کرمانشاه به همکاری همه دستگاه‌های مرتبط نیاز دارد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای برگزاری سومین جشنواره بین المللی اسب کرد در تابستان سال آینده خبرداد.

داریوش فرمانی، امروز (۳۰ دی) در نشست با جامعه هتلداران و مراکز اقامتی استان، با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای رونق گردشگری استان، اظهارکرد: در این راستا تقویم رویدادهای گردشگری استان تدوین شده تا سال آینده با یک برنامه ریزی دقیق در حوزه گردشگری قدم برداریم.

وی افزود: برای هرکدام از شهرستانهای استان یک رویداد گردشگری مشخص شده تا همه شهرستانها باتوجه به ظرفیت هایی که دارند، در حوزه جذب گردشگر ورود کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از برنامه هایی که در تقویم رویدادهای گردشگری استان گنجانده شده، برگزاری سومین جشنواره بین المللی اسب کرد است که طبق برنامه آن را در تابستان سال آینده برگزار خواهیم کرد.

فرمانی تصریح کرد: همچنین برنامه ریزی هایی داشته ایم تا جشنواره های گردشگری مشترک بیشتری را با کشور عراق برگزار کنیم.

این مسئول با بیان اینکه در بحث تبلیغات گردشگری هم برنامه های خوبی تدارک دیده شده، گفت: تاکنون ۲۵ بسته تبلیغات گردشگری را برای شهرستانهای استان تهیه کرده ایم که شامل تولید محتوا در فضای مجازی و چاپ  کتاب و بروشور است.

وی در ادامه با تاکید براینکه تحول در گردشگری کرمانشاه به همکاری سایر دستگاه ها و نهادهای ذیربط و مراکز اقامتی نیاز دارد، عنوان کرد: ما به عنوان دستگاه متولی پیگیری و برنامه ریزی های لازم را خواهیم داشت، اما اگر می خواهیم سیل گردشگران را به سمت استان داشته باشیم، باید همگی پای کار باشند.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه با تاکید براینکه وزارت میراث فرهنگی هم باید توجه بیشتری به این استان داشته باشد، عنوان کرد: استان ما نه تنها هشت سال بلکه حدود ۱۲ سال را درگیر جنگ و مسائل پس از آن بود، به همین دلیل امروز از یک عقب ماندگی تاریخی در همه حوزه ها و از جمله گردشگری رنج می برد.

وی  تاکید کرد: در نشستی که اخیرا با معاون گردشگری کشور داشتیم، درخواست کردیم تا وزارتخانه در بحث بسته های تشویقی و تسهیلات سرمایه گذاری نگاه ویژه تری به کرمانشاه داشته باشد.

فرمانی در ادامه به پاره ای از مشکلات مراکز اقامتی استان هم اشاره کرد و گفت: تنها در شهرستان قصرشیرین به اندازه یک استان کشور هتل وجود دارد، اما متاسفانه طی سالهای گذشته به رکورد رفته اند.

وی افزود: طبق تفاهم نامه ای که استاندار کرمانشاه با سازمان حج و زیارت داشتند، مقرر شد حدود ۱۰ استان زائرین خود را از طریق مرز خسروی عازم عتبات عالیات کنند تا این هتل ها هم احیاء شوند، اما تاکنون به دلایلی همچون بالا بودن تعرفه اقامت در هتل های قصرشیرین این امر محقق نشده است. البته طبیعی است که نرخ یک مرکز اقامتی مانند هتل که امکانات و خدمات در سطح بالایی به زائر ارائه می دهد، با نرخ یک مرکز اقامتی کوچک بدون هیچ امکانات خاصی در یک مرز دیگر از کشورمان  یکی نباشد.

تحول در گردشگری کرمانشاه به همکاری همه دستگاه‌های مرتبط نیاز دارد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha