• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402110302245
  • خبرنگار : 50597

معاون استاندار مرکزی:

مشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام است

مشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام است

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: مشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام و ادامه اقتدار نظام در عرصه بین‌المللی است.

بهنام نظری، سه‌شنبه سوم بهمن‌ماه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری محلات که با حضور معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور در موسسه آموزش عالی محلات برگزار شد، با تسلیت شهادت جمعی از مستشاران در سوریه، اظهار کرد: امروز این انقلاب با عظمت و اقتدار در تمام دنیا شکوفا شده و در حال رشد و ارتقا است.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: مشارکت موثر در انتخابات به این معناست که هرکسی هر فضا یا تریبونی را که در اختیار دارد به سمت مشارکت سوق دهد. مشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام و ادامه اقتدار نظام در عرصه بین‌المللی است.

وی اظهار کرد: امروز عمق استراتژیک ما در کشورهای آمریکای جنوبی و لاتین و آفریقایی و کشورهای دیگر است.

وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای به حاشیه راندن قدرت جمهوری اسلامی در منطقه و دنیا، ادامه داد: دشمنان با شعارهایی از قبیل زن، زندگی و آزادی و استفاده از اصطلاحاتی همچون انتخابات فرسایشی، فرمایشی و نمایشی مردم را از حضور در انتخابات نهی می‌کنند، در این شرایط، وظیفه ما است که در این زمینه درست عمل کرده و با اقدام درست، آب در آسیاب دشمن نریزیم.

وی انتخابات را یکی از راه‌های جلب اعتماد مردم دانست و اظهار کرد: در برگزاری انتخابات با هیچ حزب، جناح و تفکری عهد اخوت نبسته و امانت دار مردم هستیم. ما امانتدار رای مردم بوده و مانند ناموس خود از رای موجود در صندوق‌ها دفاع خواهیم کرد. اگر این کار به درستی انجام شود، از حق مردم نگذشته و به خوبی آن را ادا کرده‌ایم. اگر مدیران در رفتار و گفتار خود گرایش به نامزدی داشته باشند، حتما از مسیر ولایت خارج شده‌اند.

نظری با بیان اینکه سلامت در انتخابات را باید به عنوان یک دکترین برای خود در نظر داشته باشیم، ادامه داد: برگزاری انتخابات به بهترین شکل و بالاترین درجه از سلامت، باید در دستور کار مدیران قرار گیرد. تمام انتخابات‌های ما به واسطه نظارت مستمر شورای نگهبان به بهترین شکل برگزار شده است.

وی با بیان اینکه سلامت انتخابات خط قرمز بوده و باید به آن توجه شود، گفت: دستگاه‌های اجرایی از در اختیار قرار دادن امکانات خود به شکل انحصاری در اختیار نامزدها خودداری کنند.

وی با اشاره به تمهیدات ماده ۸۱ قانون انتخابات مجلس، افزود: یکی از تفاوت‌های انتخابات این دوره در این است که اگر دستگاه اداری ظرفیت‌های خود را بر اساس تمهیدات فرمانداری در اختیار نامزدهای انتخابات قرار ندهد، به عنوان ترک فعل با وی برخورد خواهد شد. ۶ شبکه محلی نیز برای تبلیغات داوطلبان در نظر گرفته شده است تا برنامه‌ها و تبلیغات خود را ارائه دهند.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی تصریح کرد:  مواد ۷۰ تا ۸۰ قانون انتخابات ناظر بر نحوه تبلیغات است که باید توسط نامزدهای انتخابات مورد توجه قرار گیرد. ماده ۲۱ ناظر بر رفتار مجریان انتخابات بوده و رفتار مجریان انتخابات رصد می شود، اگر شامل تخلف باشد، به هئیت رسیدگی بر تخلفات ارسال می شود تا مجازات‌های قانونی اعمال شود.

وی گفت: شفافیت مالی داوطلبان با ارائه شماره حساب به نماینده مالی مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای هر حوزه انتخابیه سقف هزینه مالی در نظر گرفته شده و بالاتر از آن سقف، خارج از عرف بوده و برای کسی که به دنبال ورود به مجلس و قانون‌گذاری است، قابل پذیرش نیست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به لزوم در اختیار قرار دادن تمام ظرفیت‌های دستگاه‌ها در اختیار انتخابات، اظهار کرد: ضروری است که نماینده دستگاه‌ها در خانه‌های بهداشت روستایی، مراکز خدمات و مراکز اداری که در روستاها و دهستان‌ها قرار دارند، در روز انتخابات حضور داشته باشند تا شرایط به گونه‌ای فراهم شود که مردم در کمال آرامش و امنیت در انتخابات حضور پیدا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی، در ادامه، آلودگی هوای اراک را ناشی از ایجاد نیروگاه در بدترین نقطه ممکن دانست و افزود: به دلیل ناترازی گاز، چاره‌ای جز مازوت‌سوزی وجود ندارد. با پیگیری‌های استاندار، سال جاری اولین سالی بود که مازوت سوزی نیروگاه شازند یک ماه دیرتر آغاز شد که به معنای سوزاندن پنج میلیون لیتر مازوت کمتر، در روز است و در اوج مصرف نیروگاه، یک واحد به منظور اورهال تعطیل شد که به معنای کاهش ۲۵ درصدی آلودگی هواست. در بازدید شبانه و سرزده استاندار از نیروگاه، دو میلیون متر مکعب گاز به آن تخصیص داده شد تا پنج مشعل مازوت سوزی نیز خاموش شود.

وی همچنین با اشاره به حوادث اخیر کرمان و سیستان و بلوچستان، افزود: تا روزی که ما پرچمدار اسلام ناب هستیم، دشمن به مقابله با ما خواهد پرداخت. حوادث اخیر نشان داد که در برقراری امنیت، مولفه‌های مختلفی باید دیده شود. هرجا که امنیت تامین شده، در سایه حضور و مشارکت مردم بوده است و باید برای تامین امنیت از ظرفیت معتمدین و متنفذین نیز استفاده شود.

مهدی ترکیان، سرپرست فرمانداری شهرستان محلات نیز در این جلسه گفت: باید از ظرفیت‌های ناشناخته و بالقوه شهرستان استفاده کرده و برای آن تصمیم گرفت. هیچکس به اندازه مدیران از شهرستان شناخت نداشته و نمی‌تواند برای آن کار و تدبیر کرده و راهبرد تعیین کند. باید کار و تلاش کنیم چراکه پیشرفت و توسعه به راحتی حاصل نمی‌شود.

وی ادامه داد: باید برای تک‌تک اقدامات و کارها، فکر، مطالعه عمیق و تحقیق صورت بگیرد. تلاش کنیم تا شاخصه ارزیابی دستگاه‌ها تدوین شده و به درستی انجام شود چراکه مردم در اینباره سوال خواهند کرد.

ترکیان با تاکید بر اهمیت حوزه بانوان، افزود: برای حوزه بانوان باید تصمیم‌گیری شود. توجه به خانواده شهدا و ایثارگران امری مهم بوده و باید به عنوان یک ایدئولوژی به آن نگاه شود. مدیران نسبت به جایگاه مسئولیت خود حساس هستند و باید پایش دقیق و تحلیل‌گرانه در ارتباط با آنها انجام شود تا پتانسیل‌های ادارات شناخته شده و حق کسی ضایع نشود.

 وی با تاکید بر اهمیت مشارکت در انتخابات، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا انتخابات به شکل پرشکوه برگزار شود.

سید حسین حسینی، سرپرست پیشین فرمانداری محلات نیز در این مراسم با اشاره به تلاش خود برای خدمت صادقانه در طول ۶ ماه سرپرستی فرمانداری محلات، گفت: فاصله میان تودیع و معارفه به اندازه چند ثانیه می‌گذرد و فرصت خدمتگزاری به مردم توفیقی برای مدیران است. باید از این فرصت‌ها برای خدمت بیشتر به مردم استفاده کنیم.

وی یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های فرماندار را برگزاری انتخابات دانست و افزود: امور اجرایی شهرستان با کمک و همراهی مدیران به درستی قابل انجام است. هرکدام از مدیران دستگاه‌ها وظایفی بر عهده دارند و امورات شهر با کمک مدیران و هماهنگی با فرماندار پیش خواهد رفت.

به گزارش ایسنا، در این مراسم با تودیع سید حسین حسینی، سرپرست پیشین فرمانداری محلات، مهدی ترکیان به عنوان سرپرست جدید فرمانداری محلات منصوب شد. از سوابق وی می‌توان به معاون کنترل و هماهنگی پاسخ به بحران سازمان مدیریت بحران کشور، معاون مقابله و آمادگی سازمان مدیریت بحران کشور، رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و ارتباطات سازمان مدیریت بحران کشور و رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و ارتباطات حوادث و سوانح سازمان مدیریت بحران کشور اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha