• چهارشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402110403311
  • خبرنگار : 50616

رقابت ۳ هزار کودک آملی در جشنواره قرآنی بچه‌های «هزارسنگر»

رقابت ۳ هزار کودک آملی در جشنواره قرآنی بچه‌های «هزارسنگر»

ایسنا/مازندران پرونده جشنواره قرآنی فرهنگی بچه‌های "هزارسنگر" در شهرستان آمل با رقابت بیش از ۳ هزار کودک پیش دبستانی این شهرستان و تجلیل از برترین‌های این جشنواره بسته شد.

این جشنواره در آستانه حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل با حضور جمعی از مسئولان و مدیران وکودکان پیش دبستانی و خانه‌های قرآنی این شهرستان در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه این شهرستان برگزار شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آمل در حاشیه آیین اختتامیه این جشنواره قرآنی به خبرنگار ایسنا گفت: در ابتدا بیش از۳ هزارکودک ۵ الی ۶ ساله پیش دبستانی و خانه‌های قرآن دراین جشنواره شرکت که پس از آن ۸۰۰ نفر به مرحله میانی راه یافتند.

حجت الاسلام سیدمجید حسینی، افزود: در مرحله بعدی از میان شرکت کنندگان دختر و پسر این جشنواره، ۳۲۵ نفر به مرحله نهایی راه یافتند که در نهایت پس از برگزاری مرحله نهایی جشنواره در اداره تبلیغات اسلامی همین تعداد نفر برگزیده نهایی شدند.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی کودکان با قرآن و مفاهیم قرآنی اعلام کرد و افزود: این جشنواره در سه رشته قرآن، سرود و نقاشی با موضوع " ششم بهمن، انقلاب اسلامی و بهترین پدردنیا " برگزار و خوشبختانه از سوی فعالان حوزه قرآنی استقبال خوبی نیز شده بود.

رییس اداره تبلیغات اسلامی آمل، با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات و جشنواره‌های قرآنی باعث تبادل و ارزیابی جایگاه خانه‌ها و موسسات قرآنی شهرستان در یک فضای کاملا سالم رقابتی می‌شود، تصریح کرد: از دیگر اهداف مهم این جشنواره شهرستانی، آشنایی کودکان با معارف انقلاب اسلامی، شناسایی استعدادهای تازه در این بخش و پرورش آنها به صورت حرفه‌ای در سنین بالاتر است.

رقابت ۳ هزار کودک آملی درجشنواره قرآنی بچه‌های "هزارسنگر"

حجت الاسلام حسینی، همچنین با بیان اینکه در حال حاضر بیش از دو هزار قرآن آموز دختر و پسر در خانه و موسسه‌های قرآنی زیرپوشش این نهاد در شهرستان آمل فعالیت آموزشی دارند، اضافه کرد: در تلاش هستیم تا این جشنواره، امتداد استانی داشته باشد تا سطح توانمندی و استعدادهای هنرجویان و قرآن آموزان در فضای بزرگتر و گسترده‌تری دیده شود.

وی ادامه داد: برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن کریم شامل روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترتیل و قرائت، برگزاری کارگاه‌های محتوای قرآنی شامل فن ترجمه قرآن، تفسیر، تدبر و برگزاری محافل انس با قرآن کریم و مسابقات جذاب و متنوع در رشته‌های مختلف از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های قرآنی موسسات و خانه‌های قرآن است.

رییس اداره تبلیغات اسلامی آمل، با تاکید بر این که ترویج فرهنگ قرآنی باید مورد توجه همگان باشد، یادآور شد: قرآن گوهر گران‌بهایی است که اگر در راستای تفهیم و ترویج آن تلاش خاصی صورت گیرد شاهد حل بسیاری از مشکلات جوامع بشری خواهیم بود که این‌ها همه از الطاف خداوند منان است که برای ما تدبیر کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha