• شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402110704315
  • خبرنگار : 50228

شفاف‌سازی درباره علت پایان همکاری گروه ملی با ۲۱ کشتی‌گیر

شفاف‌سازی درباره علت پایان همکاری گروه ملی با ۲۱ کشتی‌گیر

ایسنا/خوزستان مسئول امور ورزش شرکت گروه ملی فولاد ایران در واکنش به مطرح شدن بحث اخراج ۲۱ کشتی گیری که به استخدام این شرکت در آمده بودند، گفت: این ورزشکاران تا پایان سال حق و حقوق خود را دریافت می کنند اما در ادامه درصد خاتمه کار بالا است.

 خالد پورخلف در گفت و گو با ایسنا درباره مطرح شدن اخراج ۲۱ کشتی گیر و سه مربی خوزستانی که به استخدام شرکت گروه ملی فولاد ایران در آمده بودند، اظهارکرد: علی رغم فشارهایی که در بحث استخدام این ورزشکاران و مربیان به آقای علی محمدی مدیرعامل شرکت گروه ملی فولاد ایران وارد است اما تاکنون ایستادگی کرده است. همه منتقد هستند که چرا وقتی وضعیت شرکت به این صورت است شما اقدام به استخدام این کشتی گیران داشته اید. نمی دانم چرا باوجود این همه شرکت در استان خوزستان وقتی گروه ملی چنین اقدام مثبتی را انجام داد، این گونه گفته می شود. از جمله عواملی که باعث شد آقای محمدی زیر سوال برود همین بحث استخدام کشتی گیران بود و اکنون هم بسیار تحت فشار است.

وی در پاسخ به این سوال که باتوجه به این که پویا دادمرز مدعی شده است که ۲۱ کشتی گیر از گروه ملی اخراج شده اند، آیا این اتفاق رقم خورده است؟ گفت: این افراد فعلا اخراج نشده اند و تا پایان سال جاری قرارداد استخدامی آن ها پابرجا است و حق و حقوق خود را دریافت می کنند اما در ادامه درصد خاتمه کار بالا است و احتمالا این همکاری و بحث استخدام آن ها را برای سال آینده نخواهیم داشت زیرا مسئولان استان خوزستان علی رغم هجمه ای که به آقای محمدی به دلیل وضعیت گروه ملی وارد شد از او حمایت نداشتند.

مسئول امور ورزش شرکت گروه ملی فولاد ایران گفت: آقای دادمرز علی رغم این که عضو تیم کشتی فرنگی گروه ملی در لیگ برتر بود، راضی به کشتی گرفتن برای تیم نبود و مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان به او پرداخت کردیم تا فقط در یک کشتی برای ما به روی تشک برود. ما در پرداختی قراردادهای لیگ، مهمدی و محمدی را هم به همین صورت مورد توجه قرار دادیم. در مجموع گروه ملی به تعهدات خود نسبت به کشتی گیرانی که در لیگ برای گروه ملی به رقابت پرداختند پایبند بود و مبلغ قراردادها پرداخت شد.

به گزارش ایسنا، امین میرزازاده، سعید کریمی زاده، پویادادمرز، سعید اسماعیلی، علیرضا مهمدی، امین قاسمی منجزی، شاهین بداغی، رضا ساکی، ایمان محمدی، پویا ناصرپور، امین کاویانی نژاد، رسول گرمسیری، دانیال سهرابی، محمد ناقوسی، مهدی محسن نژاد، علیرضا عبدولی، حامد عبدولی، شایان حبیب زارع، احمدرضا محسن نژاد، علی احمدی وفا و پارسا نظری، کشتی گیرانی بودند که مرداد امسال در مراسمی به استخدام این شرکت درآمده بودند. 

همچنین مهرزاد اسفندیاری، سعید عبدولی و میرحسین قیطاسی، هم به عنوان اعضای کادرفنی تیم کشتی فرنگی گروه ملی فولاد در این شرکت شاغل شدند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۸ ۱۱:۵۴

از ۲۱ کشتی‌گیر فقط ۱ نفر اون هم ۱ بار قهرمان جهانی شده! سوال اصلی اینه چرا اینها استخدام شرکت فولاد شدن؟؟ ورزشکار باید کل تمرکزش روی ورزش باشه نه ک پی استخدام شرکت! ملی‌پوش حقوق باید بگیره و برای کسب مدال پاداش شایسته و متناسب با ارزش مدالش تا مدال گرفتن اولویت ورزشکارا باشه..