• شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402110704866
  • خبرنگار : 50175

رئیس جهاد کشاورزی لرستان:

حفاظت از اراضی نخستین گام دستیابی به امنیت غذایی است

حفاظت از اراضی نخستین گام دستیابی به امنیت غذایی است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی اولین گام دستیابی به امنیت غذایی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی کشاورزی بوده و هرگونه اقدامی در اراضی کشاورزی نیاز به مجوزهای قانونی است.

سید عماد شاهرخی امروز هفتم بهمن‌ماه در سالروز تأسیس سازمان امور اراضی کشور که با حضور معاونین، مدیران ستادی و شهرستانی و رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و کارشناسان در سالن شهدای جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: برای همه ما نگهداری و حفاظت از اراضی به عنوان ذخیره و میراثی برای آیندگان باید اهمیت بسیار زیادی داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: ما در سال گذشته در سطح کشور حدود ۴هزار هکتار از اراضی کشاورزی تغییر کاربری غیر مجاز داشتیم.

شاهرخی اضافه کرد: هر هکتار از اراضی امنیت غذایی ۲۰ نفر را تامین می‌کنند؛ بنابراین ضرورت دارد با توجه به محدودیت‌های اراضی  ۱ و ۲ که حاصلخیزی و افزایش تولید مناسبی دارند؛ ضرورت دارد از این اراضی حفاظت و نگهداری کنیم.

وی با بیان اینکه متقاضیانی که قصد فعالیت‌های تولیدی یا هرگونه تغییر کاربری اراضی رادارند باید مجوز قانونی دریافت کنند، افزود: همه‌کسانی که قصد دارند کار تولیدی یا هرگونه ساخت و سازی را انجام دهند باید قبل از هرگونه اقدامی به مدیریت‌های جهاد شهرستان مراجعه کنند؛ چون ما الان بیش از ۳۰۰ آراء قطعی ساخت‌وساز غیر مجاز داریم که این‌ها خودشان برای تخریب مشکلاتی را ایجاد کرده اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: ما نیز ناچاریم برابر قانون در جهت منافع عمومی و حفاظت از این اراضی که متعلق به نسل‌های آینده است با این افراد برخورد کنیم؛ بنابراین متقاضیان باید به مدیریت‌های جهاد کشاورزی مراجعه کنند تاما مجبور نباشیم برای تخریب این ساخت‌وسازهای غیر مجاز اقدام کنیم و باعث ناراحتی این افراد شود.

شاهرخی ادامه داد: دراستان بیشتر از میانگین کشوری اراضی دیم داریم؛ در کشور ۵۳ درصد از اراضی دیم وجود دارد در حالی این میانگین در لرستان ۷۵درصد است.

وی در زمینه طرح جهش تولید در دیمزارها گفت :طرح جهش تولید در دیمزارها کار بسیار مهمی بود که با ستاد فرمان امام"ره" در استان در حال اجرا بوده و تاکنون حدود ۳۷۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان تحت پوشش طرح جهش تولید در دیمزارها  است که این‌ طرح می‌تواند در بالا بردن تولید محصولات کشاورزی و اشتغال پایدار در استان موثر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha