• شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402110705081
  • خبرنگار : 50455

آیت‌الله سعیدی:

اعتکاف فرصتی برای تفکر در تأثیر رأی ما در آینده کشور است

اعتکاف فرصتی برای تفکر در تأثیر رأی ما در آینده کشور است

ایسنا/قم امام‌جمعه قم با بیان اینکه یکی از بهترین عبادات در ایام اعتکاف این است که در هدف خلقت و وظایف خود تفکر کنید، افزود: ما در این ایام انتخابات را پیش رو داریم و باید فکر کنیم و بدانیم که هر یک رأی ما در نظام اسلامی چه تأثیری دارد و می‌تواند در آینده ما و نظام اسلامی مؤثر واقع شود.

آیت‌الله سید محمد سعیدی امروز، ۷ بهمن در جمع معتکفان مسجد امام حسن عسکری(ع) قم با بیان اینکه امام صادق(ع) در رابطه‌ با ابوذر که از صحابه پیامبر(ص) بود فرمودند، بیشترین عبادت ابوذر تفکر و عبرت‌گرفتن بود، اظهار کرد: در قرآن کریم هم درباره تفکر فرمود افرادی که خداوند را در هر حالی یاد می‌کنند و در خلق آسمان‌ها و زمین تفکر می‌کنند به این نتیجه می‌رسند که خداوند این همه مخلوقات را باطل نیافریده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، وی با بیان اینکه وقتی مخلوقات بیهوده آفریده نشده باشند مگر می‌شود که انسان که اشرف مخلوقات است بیهوده و باطل آفریده شده باشد، گفت: این تفکر انسان را به خشوع و تواضع در برابر خداوند وامی‌دارد و خاضعانه از خداوند درخواست می‌کند که او را از آتش جهنم و دوزخ حفظ کند.

 امام‌جمعه قم با بیان اینکه یکی از بهترین عبادات در ایام اعتکاف این است که در هدف خلقت و وظایف خود تفکر کنید، افزود: ما این ایام انتخابات را پیش رو داریم و باید فکر کنیم و بدانیم که هر یک رأی ما در نظام اسلامی چه تأثیری دارد و می‌تواند در آینده ما و نظام اسلامی مؤثر واقع شود.

 وی با بیان اینکه خدا به ما اختیار داده است و باید با انتخاب صحیح و اصلح به وظیفه خود به‌ درستی عمل کنیم، گفت: در مورد تفکر و خط فکری باید افرادی مانند آیت‌الله مصباح یزدی الگوی ما باشند که به تعبیر مقام معظم رهبری استاد فکر بود و برای نظام و انقلاب دلسوز بود و از همین جهت هم دشمنان زیادی داشت؛ دشمنانی که نه دشمن شخص او بلکه دشمن شخصیت و فکرش بودند.

 آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه ما الگویی مانند حضرت زینب(س) را داریم که در عرصه فکر، روش و رفتار باید از این الگو پیروی کنیم، عنوان کرد: حضرت زینب(س) در مقاطع مختلف زندگی خود مواضع درست و صحیحی گرفتند و از کودکی خطبه فدکیه را نقل کردند و بعد همراه پدر به کوفه هجرت کردند و استاد قرآن بودند و به‌خصوص در داستان کربلای اباعبدالله(ع) و بعد از آن آمر به معروف و ناهی از منکر بودند.

 وی با بیان اینکه حضرت زینب(س) در مجلس ابن زیاد که ظلم خود به اباعبدالله(ع) را به‌پای خدا گذاشته بود و با جسارت به حضرت زینب(س) می‌گفت این کار خدا را چگونه می‌بینید، فرمودند اگر کشته‌شدن ما را می‌گویی بدان که ما خاندانی هستیم که شهادت و کشته‌شدن در راه خدا برای ما نوشته شده است ولی روی دیگر این ماجرا این است که همان‌طور که امروز شما برای کشتن امام خود جمع شدید یک روز دیگر هم در قیامت جمع خواهید شد تا جواب خون‌های به‌ناحق ریخته شده را بدهید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha