• سه‌شنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۲:۴۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402111007778
  • خبرنگار : 50652

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان عنوان کرد:

وضعیت خوب کود و بذر در گلستان / ارائه کود به کشاورزان در نزدیک‌ترین منطقه محل سکونت

وضعیت خوب کود و بذر در گلستان / ارائه کود به کشاورزان در نزدیک‌ترین منطقه محل سکونت

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان با بیان اینکه شرکت خدماتی استان گلستان در حال حاضر جزء شرکت‌های برتر کشوری است، عنوان کرد: ما در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم کشوری ارزیابی عملکردی و و در بحث روابط عمومی رتبه اول کشوری را دارا هستیم.

سید صمد ضیایی عصر امروز، ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور در خبرگزاری ایسنا ضمن بیان اینکه این شرکت  ۱۰۰ درصد دولتی و وابسته به نظارت جهاد کشاورزی است، اظهار داشت: فعالیت شرکت خدمات حمایتی از سال ۱۳۱۰ و با سابقه ۹۰ ساله است و در طی دهه‌ها و ادغام با شرکت‌های دیگر در سال ۱۳۷۰ به عنوان «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی» نام گذاری شد و مشغول فعالیت در عرصه‌های بذر، کود شیمیایی، سموم و ماشین آلات کشاورزی است.

وی با بیان اینکه شرکت خدماتی استان گلستان در حال حاضر جزء شرکت‌های برتر کشوری است، عنوان کرد: ما در سال گذشته و در ارزیابی عملکرد موفق به کسب رتبه دوم بعد از خوزستان شده و امسال نیز در بحث عملکردی رتبه دوم و در بحث روابط عمومی و ارتباط با رسانه‌ها رتبه اول کشوری را دارا هستیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به سهمیه‌ای که سالانه وزارتخانه در نظر می‌گیرد، گفت: این مبلغ چیزی در حدود ۱۸۲ هزار و ۷۵۴ تن از انواع کودهای شیمیایی است که در ۳ مورد کودهای ازته، فسفاته و پتاسه قرار داشته و تقسیم بندی می‌شود.

ضیایی توزیع کود در ۳۰ سال گذشته و در استان را بی سابقه عنوان کرد و گفت: وضعیت توزیع کود در استان عالی بوده و در بازدیدها و گفت‌وگوهای صورت گرفته با کشاورزان با رضایت فراوانی رو به رو شدیم.

وی با بیان اینکه ما ۳ سامانه برای ورود و توزیع کود در استان داریم، گفت: اول سامانه حمل و نقل است که در اختیار شرکت خدمات حمایتی است و کودهایی که از کشتی یا بنادر بارگیری شده در سامانه ثبت و در مبدا نمونه‌گیری شده و در مقصد که انبارهای ما باشد مجدد نمونه‌گیری شده و به مرکز مطالعات کاربردی تهران ارسال شده و در مقایسه با نمونه مبدا قرار گرفته و پس از تایید توزیع انجام می‌شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان اینکه روزانه ما در حدود ۶۰۰ تن از انبارهای داخلی برای شهرستان‌ها کود ارسال می‌کنیم، گفت: این در حالی است که با توجه به ذخیره سازی خوبی که از کود در انبارها داریم خوشبختانه تا امروز هیچ گونه مشکلی بابت کمبود کود نداشتیم.

ضیایی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما این است که در کارگزاری‌ها کود موجود باشد، بیان کرد: این موضوع به این دلیل است که کشاورزان ما در نزدیک ترین منطقه محل سکونت بتوانند برای دریافت کود اقدام کرده و در زمینه تولید دلگرمی داشته باشند.

وی در مورد وضعیت بذر در استان توضیح داد: ما در دو سال گذشته وضعیت بسیار خوبی در این زمینه داشته و امسال چیزی در حدود ۳۵ هزار تن بذر تحویل کشاورزان داده‌ایم که ۹۰۰۰ تن از برنامه ابلاغی بیشتر است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به خشکسالی‌هایی که در استان وجود داشت، گفت: با این حال ما هیچ مشکلی در بحث بذر و کود نداشته و بسیاری از استان‌ها امسال برای دریافت بذر به ما مراجعه کردند که اولویت اول ما استان خودمان بوده و در نهایت بقیه استان‌ها، فی المثل برای مازندران چیزی در حدود ۳۰۰ تن ارسال داشتیم.

ضیایی در پایان با اشاره به اینکه اگر امروز شما می‌بینید سطح سبز در استان رو به افزایش است، افزود: این مسئله در درجه اول به آب و هوای خوب و پراکنش مناسب باران مرتبط بوده و پس از آن وضعیت خوب نهاده‌های کشاورزی مانند بذر و کود بوده است و الان در بحث مبارزه با علف‌های هرز انواع سموم علف کش در استان موجود است و کشاورزان به راحتی می‌توانند کار مبارزه با علف‌های هرز را انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha