• شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402111410654
  • منبع : نمایندگی مازندران

مازندران، دومین استان سالمند کشور است

مازندران، دومین استان سالمند کشور است

ایسنا/مازندران معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از مازندران به‌عنوان دومین استان سالمند کشور خبر داد و گفت: ۸۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان بابل سالمند هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترمحمدرضا عادل مشهدسری گفت: بهبود شرایط زندگی، افزایش طول عمر و افزایش امید به زندگی منجر به افزایش جمعیت سالمندان در تمامی جهان شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: ایران هم با ۱۱ درصد جمعیت سالمند از این قاعده مستثنی نیست و طبق پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی طی ۲۶ سال آینده تعداد افراد سالمند تقریبا ۲ برابر خواهد شد.

وی ادامه داد: مازندران دومین استان سالمند کشور است و روند پیر شدن جمعیت مازندران به نسبت آمار کشوری با شتاب بیشتری در جریان است.

این مسئول در ادامه افزود: ۸۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان بابل سالمند هستند که ۵۶ درصد در شهر و ۴۴ درصد در روستا سکونت دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان کرد: ۴۸ درصد میانسال، ۱۷ درصد نوجوان، ۱۵ درصد سالمند، ۱۵ درصد جوان و ۵ درصد کودک، هرم سنی جمعیت شهرستان بابل را تشکیل می‌دهند.

مازندران، دومین استان سالمند کشور است

وی گفت: اعلام ممنوعیت توزیع رایگان اقلام مرتبط با پیشگیری از بارداری، برگزاری آموزش مجازی و چهره به چهره‌ی فرزند آوری به هنگام، پیامدهای تک‌فرزندی و مشاوره فرزند آوری برای زنان واجد شرایط از مجموعه اقدامات انجام‌شده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده است.

دکتر عادل افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی با عناوین ازدواج به هنگام و نقش ازدواج در سلامت و پیشگیری از سقط و تأثیر سقط‌جنین بر سلامت مادر ویژه بانوان گروه هدف برنامه در سطح مراکز شهری و روستایی، برگزاری منظم جلسات ماهانه قرارگاه جوانی جمعیت در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزاری کلاس‌های آموزشی و مشاوره پیش و پس از ازدواج برای جوانان و خانواده‌های آنان از دیگر اقدامات معاونت بهداشتی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: ارائه آموزش مهارت زندگی و روابط بین فردی جهت پیشگیری از طلاق، آموزش پیشگیری از عوامل قابل ‌اجتناب ناباروری و راه‌اندازی مرکز ناباروری سطح ۲ حضرت فاطمه الزهرا (س)، برگزاری کلاس‌های آموزشی ترویج ازدواج آسان به مناسبت هفته ازدواج و برگزاری دوره‌های آموزشی عوامل خطر در بارداری در راستای بارداری و زایمان ایمن و ترویج زایمان طبیعی نیز انجام‌شده است.

وی در ادامه بیان کرد: تشویق همکاران و مادران باردار دارای فرزند سوم یا بیشتر با اهدای کارت هدیه به مناسبت هفته ملی جمعیت و قدردانی از همکاران بهورز در مراسم جشن روز بهورز توسط ریاست محترم دانشگاه که بهترین عملکرد را در زمینه ارتقای نرخ باروری کلی یا TFR داشتند، بوده است.

این مسئول یادآور شد: نتیجه این اقدامات افزایش نرخ باروری کلی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بوده است که انشالله با استعانت از درگاه حضرت باریتعالی و مجموعه تلاش همکاران خدوم این دانشگاه، در زمینه ترویج ازدواج و فرزند آوری، در سال‌های آتی شاهد رشد بیشتر جمعیت این شهرستان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha